Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

نوشته شده توسط ChaosTheory:
دلیلش مشخصه.چون شما ایمیج dvd این بازی رو دارید و نسخه ی dvd ه بازی فقط dvdrom رو چک میکنه و چون شما اصلا dvdrom ندارید راحت رفت توی بازی.
بله همينطوره ! گويا ايشون كلك رشتي زدن :razz: :D

نوشته شده توسط SHvIRUS:
آره ديگه همينجوري بايد كشتش ! :cheesygri
من الان همين كار رو انجام دادم ولي موفق نشدم هنوزم ضربه اي بهش بزنم. ميپره روي بازويه سمت راستش بعضي وقتا شانسي مي تونم برم رو سرش ولي هميشه نميشه يعني خيلي سخته ... اگه ميشه بگيد دقيقاً بايد چيكار كرد :cry:

نوشته شده توسط SHvIRUS:
ميگم ميخواي يه تاپيك ديگه بزنيم اونايي كه تمومش كردن بحث كنن؟؟؟
شايد اينا تا سال ديگه هم بازي رو تموم نكردن !!!! :D

حالا كي حاضره همكاري كنه pop4 رو بصورت 2 بعدی خودمون بسازیم؟؟؟؟ :p
پيشنهاد خوبي ولي به نظرت زدن يه تايپيک ديگه زروري بس بهتر کمي صبر کنيم تا دوستان بتونن بازي رو تموم کنند و شما خودتونو واسه يه جرو بس انفجاري در مورد بازي شاهزاده کنيد

سلام

فکر کنم اقا بهزاد گفته بود.

منم این بازی رو به اجبار گرفتم.فقط برای امتحان.

روی 64 بیت بازی راحت اجرا شد.من ایمیج رو با Dt4 مونت کردم بازی رو نصب کردم و رفتم تو بازی.

همون طور که اقا بهزاد گفته بود.بدون کابل کشی و بندو بساط.خیلی راحت.

فقط 5 دقیقه بازی کردم.

کنترل بازی اصلا خوب نیست.این نظر منه.

خداحافظ

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

فکر کنم اقا بهزاد گفته بود.

منم این بازی رو به اجبار گرفتم.فقط برای امتحان.

روی 64 بیت بازی راحت اجرا شد.من ایمیج رو با Dt4 مونت کردم بازی رو نصب کردم و رفتم تو بازی.

همون طور که اقا بهزاد گفته بود.بدون کابل کشی و بندو بساط.خیلی راحت.

فقط 5 دقیقه بازی کردم.

کنترل بازی اصلا خوب نیست.این نظر منه.

خداحافظ
اولش اينجوريه . بعد از يكي دو ساعت بازي كنترلش براي بازيكن آسون ميشه. :mrgreen:

نوشته شده توسط farzadlion:
محمد رضا حالا که پول دادی خریدیش بقیشم بازی کن .......بعد نظرت را در مورد بازی بنویس باشه

سلام

میدونم که PoP:SoT هم این مشکل رو داشت.بعد از یکم بازی کنترلش دستت مییومد.

ولی به نظرم این یکی حرکت دوربین خیلی سریعه.کنترلش خوب نیست.تو بعضی جاها دوربین گمت میکنه .

همون اول بازی که باید از دو تا ستون بالا بری ، دوربین خیلی بد قرار میگیره.مثل بازی میراث کین:مقاومت شده بود.

دوربین یک جا فقل میشد و منتظر حرکت تو بود.

که این خوب نیست.نمیدونم چرا یوبی از دوربین SC برای این بازی استفاده نکرده بود.دوربین SC3 جدا عالی کار شده بود.حرکت دوربین خیلی خوب بود.همراه با حرکت تو دوربین میچرخید دوربین تورو گم نمیکرد.

ولی به نظرم توی POP3 حرکت دوربین خوب نیست.البته برای PC.

خب اینم یک نظر بود دیگه از طرف من.

خداحافظ

سلام

بریا منم کنترل بازی یه خورده سخت بود بخصوص دروبینش که همش پرش داشت ولی توی اوپشین بازی
که رفتم با یه خورده دست کاری دوربین بازی درست شده

ولی کار کردن با دارک پرنس یه خورده سخته تا باید بازیبهش ادت کنه طول میشه

راستی کسی نیموده مدت زمان برای تموم کردن بازی چه قدر هستش

سلام خدمت رفقاي عزيز

من ديروز بازي رو گرفتم وبدون درد سر نصب كردم وكابلهاي سيدي رام ورايتر رو هم كشيدم و

شماره سريال رو وارد كردم ولي بعد از چك كردن اين error رو ميده واز سريال نامبر ايراد ميگيره:

the disc key you entered does not correspond to the disc in the drive.
make sure you use the correct disce key.

البته يه بار كه داشت چك ميكرد درهمون حين داشتم چند تا برنامه ديگه رو باز ميكردم كه باعث شد سيستم اشتباه كنه وبازي خيلي شانسي اجرا شد ولي بعد از اينكه از بازي خارج شدم

دوبار ه بازي اجرا نميشه وبعد از چك كردن همون error بالا رو ميده و هر كاري كردم ديگه نتونستم اجراش كنم.

سريال نامبري هم كه وارد كردم اينه:

8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

به هر حال اگه كسي بتونه من رو به هر نحوي كمك كنه و يا چند تا سريال نامبر به من بده خيلي

ممنون ميشم. منتظر هستم.

ضمنآ من بازي رو از مدرن گرفتم.

سلام خدمت رفقاي عزيز

من ديروز بازي رو گرفتم وبدون درد سر نصب كردم وكابلهاي سيدي رام ورايتر رو هم كشيدم و

شماره سريال رو وارد كردم ولي بعد از چك كردن اين error رو ميده واز سريال نامبر ايراد ميگيره:

the disc key you entered does not correspond to the disc in the drive.
make sure you use the correct disce key.

البته يه بار كه داشت چك ميكرد درهمون حين داشتم چند تا برنامه ديگه رو باز ميكردم كه باعث شد سيستم اشتباه كنه وبازي خيلي شانسي اجرا شد ولي بعد از اينكه از بازي خارج شدم

دوبار ه بازي اجرا نميشه وبعد از چك كردن همون error بالا رو ميده و هر كاري كردم ديگه نتونستم اجراش كنم.

سريال نامبري هم كه وارد كردم اينه:

8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

به هر حال اگه كسي بتونه من رو به هر نحوي كمك كنه و يا چند تا سريال نامبر به من بده خيلي

ممنون ميشم. منتظر هستم.

ضمنآ من بازي رو از مدرن گرفتم.

آه...
من بازی رو دارم ولی نصب نمیشه !
ارور میده میگه فضای کافی نداری !!!؟؟ اما من توی یک درایوی که ۳۰ گیگ فضای خالی داشت هم ریختم باز اینو
:cry::surprisedگفت!!!؟
کسی می دونه مشکل چیه؟

من که تا حالا نه دیدم و نه شنیدم که کامپیوتر هم اشتباه کنه !!!!!!
اما صفحه قبل بهزاد یک سریال نامبر نوشته اون را امتحان کن ببین درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or