از قرار معلوم بازي كاملا دچار مشكل هست
يه چيزي...آيا همه شماها نسخه تكين رو گرفتيد
بعد من نفهميدم...مثلا بايد حتي درايور هاي مجازي مثل 06 و most wanted رو هم پاك كنم؟؟؟؟
اول اينكه براي هر بازي يه درايو بسازي به نظر من كار درستي نيست و باعث ميشه اين درايوها با هم Conflict داشته باشن و بعضا توی اجرای بازیها به مشکل بربخوری
من خودم الان 4-5 تا بازی دارم که با دمون تولز اجرا میشن ... هر سری همون موقع که میخوام بازی کنم فایل رو مانت میکنم و وقتی از بازی خارج شدم unmount ش میکنم ... هیچ مشکلی هم پیش نمیاد ... کار چندان وقت گیری هم نیست که بگی نمیشه هر سری این کارو انجام داد
تنها نکته ای که هست همون NTFS بودن پارتیشنه تازه اونم فقط برای ایمیج هست ... خود بازی رو وقتی اینستال میکنید مهم نیست کجا نصب میشه
نوشته شده توسط FashisT:راستی بهزاد میشه بعد از مونت کردن ایمیج و بعد از اینستال بازی خوده ایمیج رو پاک کرد و فقط اون اینستال باشه؟
فعلا
خوب من اصلا با اين روش آشنايي ندارم....ممنون مي شم كه به من هم ياد بدي
يعني من الان تمام درايورها م NTFS هست...بايد به fat32 برگرده؟
ببين حالا من بايد مثلا هر دو درايور بازي هاي مجازيمو پاك كنم.....
بعد بايد كارت ريدر رو هم خارج كنم؟
اگه اضافی هارو پاک کنی بهتره ... ببین الان روی Daemon رایت کلیک کن بعد برو توی Virtual CD/DVD Drive و بعد Unmount all drives رو بزن ... بعد دوباره روی Daemon رایت کلیک کن و برو Virtual CD/DVD Drive و بعد Set number of devices رو بزار روی 1 drive ... اینجوری فقط 1 درایو مجازی میمونه
مورد کارت ریدر فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاره ولی اگه بازی اجرا نمیشه و باز هم پیغام میده باید خارجش کنی
اين برنامه اي كه توضيح دادي رو از كجا گير بيارم...تو بانك هاي سيدي هست
بعد اگه اونها پاك بشه باز بايد دوباره بازي ها رو نصب كنم
فقط از الان دارم ياد مي گيرم تا اگه فردا مشكل گيركردم در به در دنبالت نگردم...راستي چطور دلت مي ياد بازي رو الان ول كني؟!!!
پستهای بروبچ رو که خوندم دیدم بحث سر کشیدن کابل و باز کردن کیس و این چیزاست
اگر اشتباه نکنم منظور این بوده که درایوها غیر فعال بشن. حالا یه راهش کشیدن کابله
راه های دیگه ای هم داره مثل استفاده از همون برنامه کرک بازی Splinter Cell یا Disable کردن درایوها از قسمتهای مختلف ویندوز![]()
به هر حال بازم جای شکرش باقیه که این بازی رو میتونیم ببینم
اين برنامه همون Daemon Tools 4 هست دیگه ... مگه درایوهای مجازی که الان داری با Daemon Tools 4 نساختیشون ؟
اتفاقا همین الان کلی بازی کردم ... خیلی عالی شده ... از هر نظر که فکرشو بکنی
نه خود بازی پاک نمیشه ... اصلا قرار نیست چیزی پاک بشه ... فقط تعداد درایوهایی که ساختی میشه 1 دونه ... ایمیج بازی رو هارد هست و هروقت خواستی دوباره میتونی مانتش کنی بدون هیچ مشکلی ... در هر صورت فعلا نمیخواد کاری انجام بدی ... بازی رو بگیر اگه اجرا نشد و به مشکل خوردی بعد برو دنبال این مراحل