نوشته شده توسط vahid_persia:درست بچه ها وزير برگشته و از شاهزاده ميخواد انتقام بگيره زماني که شاهزاد به جزيره زمان سفر ميکنه در اونجا زمانو به عقب و جلو ميبره که در اين بين وزير موفق ميشه از خللي که در خط زمان به وجود امده نهايت استفاده رو ببره و در نبود شاهزاده به شهر بابل با ارتشي قدرتمند حمله ميکنه و بقيه بماند براي نقد بازي که مقالرو ۲ سه روز بعد ميدم بزارن تو بازي سنتر

ممنوننوشته شده توسط SHvIRUS:درسته
حالا كسي نميدونه چرا يوبي قبلا نگفته بود كه وزير برگشته؟ حتي توي سايت اصلي بازي هم در قسمت معرفي كاراكترهاي بازي همه معرفي شدن (حتي پيرمرد پيشگو) بغير از اصلي ترين دشمن پرينس كه وزيره !
عجيب نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي يه چيز ديگه هم عجيبه . مگه اين يارو وزير رو توي pop sot سه بار نکشتیم (یه بار هم تو بالکن!) پس چرا دوباره زنده شد؟؟؟؟
درضمن :چاکر هرچی پرینس بازه:![]()
چه مدت طولانیی هم زنده موند !!!!!!نوشته شده توسط vahid_persia:چرا ارزش داشت چون با اين کار گذاشت کالينا واسه مدتي زنده بمونه :cry:
!!!!!!!
درست بچه ها وزير برگشته و از شاهزاده ميخواد انتقام بگيره زماني که شاهزاد به جزيره زمان سفر ميکنه در اونجا زمانو به عقب و جلو ميبره که در اين بين وزير موفق ميشه از خللي که در خط زمان به وجود امده نهايت استفاده رو ببره و در نبود شاهزاده به شهر بابل با ارتشي قدرتمند حمله ميکنه و بقيه بماند براي نقد بازي که مقالرو ۲ سه روز بعد ميدم بزارن تو بازي سنتر
درسته
حالا كسي نميدونه چرا يوبي قبلا نگفته بود كه وزير برگشته؟ حتي توي سايت اصلي بازي هم در قسمت معرفي كاراكترهاي بازي همه معرفي شدن (حتي پيرمرد پيشگو) بغير از اصلي ترين دشمن پرينس كه وزيره !
عجيب نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلامنوشته شده توسط pandora tomorrow:خواستم بپرسم این امتیازی که توسط سایت شما به بازی داده شده بر چه اساسی است چون بازی که هنوز منتشر نشده؟
فكر كنم ديگه از نام كاربريم معلومه.نوشته شده توسط pandora tomorrow:راستی سعید میشه کی تو بازی سنتر؟
نوشته شده توسط pandora tomorrow:ممنون خلیل جان ولی چند روزی هست که اومده .
تکین جمعه میگفت داریم دانلود میکنیم فکر کنم باز خالی بسته.
حجمش اگه همون قدر که بگی باشه که رو 2 سی دی هم میتونن بزننش.
عجبه یه بازیه جدید داره کمتر از 4 سی دی میاد![]()
بهزاد جان خيلي سخت ادم قبول کنه وزير تو اين بازي باشه ولي بهزاد اون يکي از حدسهات بود که درست از اب در امد پس زياد به خودت نبالنوشته شده توسط behzadr:ايول به هوش خودم.....
هيجان كل بازي به همين بود....
راستي من كه از حالا دارم مي ترسم براي مبارزه دوباره با وزير......اون دفعه خيلي بد كشته مي شد
اوه !!! از این سنگین تر؟؟؟ پس ولش کن نمیخواد ! همین الانشم برای باز کردن هر صفحه سه ساعت باید الافی بکشیم ! تنها مشکل اینجا همینه.نوشته شده توسط behzadr:اين مشكل رو من اول گفتم....ولي مديران گفتن چون تعداد آواتر ها زياد ميشه لود شدن صفحه سنگين ميشه

ممنون ...نوشته شده توسط sd70:دوست عزيز نيازي به اين كار نيست. من قبلا نقد رو از Gamespot ترجمه كردم.![]()