Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

نوشته شده توسط vahid_persia:
درست بچه ها وزير برگشته و از شاهزاده ميخواد انتقام بگيره زماني که شاهزاد به جزيره زمان سفر ميکنه در اونجا زمانو به عقب و جلو ميبره که در اين بين وزير موفق ميشه از خللي که در خط زمان به وجود امده نهايت استفاده رو ببره و در نبود شاهزاده به شهر بابل با ارتشي قدرتمند حمله ميکنه و بقيه بماند براي نقد بازي که مقالرو ۲ سه روز بعد ميدم بزارن تو بازي سنتر

درسته
حالا كسي نميدونه چرا يوبي قبلا نگفته بود كه وزير برگشته؟ حتي توي سايت اصلي بازي هم در قسمت معرفي كاراكترهاي بازي همه معرفي شدن (حتي پيرمرد پيشگو) بغير از اصلي ترين دشمن پرينس كه وزيره !
عجيب نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي يه چيز ديگه هم عجيبه . مگه اين يارو وزير رو توي pop sot سه بار نکشتیم (یه بار هم تو بالکن!) پس چرا دوباره زنده شد؟؟؟؟

درضمن :چاکر هرچی پرینس بازه: :lol:

نوشته شده توسط SHvIRUS:
درسته
حالا كسي نميدونه چرا يوبي قبلا نگفته بود كه وزير برگشته؟ حتي توي سايت اصلي بازي هم در قسمت معرفي كاراكترهاي بازي همه معرفي شدن (حتي پيرمرد پيشگو) بغير از اصلي ترين دشمن پرينس كه وزيره !
عجيب نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي يه چيز ديگه هم عجيبه . مگه اين يارو وزير رو توي pop sot سه بار نکشتیم (یه بار هم تو بالکن!) پس چرا دوباره زنده شد؟؟؟؟

درضمن :چاکر هرچی پرینس بازه: :lol:
ممنون
ما بيشتر چاکريم
وزير تو نسخه قبلي به کل مرد و دخلش در امد ولي وقتي شاهزاده زمانرو دست کاري کرد باعث شد وزير هم به زمان حال شاهزاده برگرده

ممنون
ما بيشتر چاکريم
وزير تو نسخه قبلي به کل مرد و دخلش در امد ولي وقتي شاهزاده زمانرو دست کاري کرد باعث شد وزير هم به زمان حال شاهزاده برگرده

میگم Changing Fate پرینس به این دردسر نمی ارزید که وزیر دوباره زنده شه. :cry:

چرا ارزش داشت چون با اين کار گذاشت کالينا واسه مدتي زنده بمونه :cry:
چه مدت طولانیی هم زنده موند !!!!!! :sad: !!!!!!!

کسی نمیدونه چرا انتخاب آواتار انقدر تو این سایت محدوده؟ آخه دلتون میاد آواتاری که عکسش پرینسه رو اینقدر کیفیتشو بیاریم پایین تا بشه 14 کیلوبایت؟؟؟؟؟؟ :mad:

راستی جریان غیب شدن فروم www.princeofpersiagame.com چیه؟؟؟ :exclaim:

کسی نمیدونه چرا انتخاب آواتار انقدر تو این سایت محدوده؟ آخه دلتون میاد آواتاری که عکسش پرینسه رو اینقدر کیفیتشو بیاریم پایین تا بشه 14 کیلوبایت؟؟؟؟؟؟

اين مشكل رو من اول گفتم....ولي مديران گفتن چون تعداد آواتر ها زياد ميشه لود شدن صفحه سنگين ميشه

درست بچه ها وزير برگشته و از شاهزاده ميخواد انتقام بگيره زماني که شاهزاد به جزيره زمان سفر ميکنه در اونجا زمانو به عقب و جلو ميبره که در اين بين وزير موفق ميشه از خللي که در خط زمان به وجود امده نهايت استفاده رو ببره و در نبود شاهزاده به شهر بابل با ارتشي قدرتمند حمله ميکنه و بقيه بماند براي نقد بازي که مقالرو ۲ سه روز بعد ميدم بزارن تو بازي سنتر

ايول به هوش خودم.....

درسته
عجيب نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هيجان كل بازي به همين بود....

راستي من كه از حالا دارم مي ترسم براي مبارزه دوباره با وزير......اون دفعه خيلي بد كشته مي شد

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
خواستم بپرسم این امتیازی که توسط سایت شما به بازی داده شده بر چه اساسی است چون بازی که هنوز منتشر نشده؟
با سلام
اين امتياز بر اساس نسخه هاي كنسول بازي به بازي داده شده. دقيقا بر اساس امتياز Gamespot.

راستی سعید میشه کی تو بازی سنتر؟
فكر كنم ديگه از نام كاربريم معلومه.

ممنون خلیل جان ولی چند روزی هست که اومده .
تکین جمعه میگفت داریم دانلود میکنیم فکر کنم باز خالی بسته.
حجمش اگه همون قدر که بگی باشه که رو 2 سی دی هم میتونن بزننش.
عجبه یه بازیه جدید داره کمتر از 4 سی دی میاد
56.gif

سلام امین جون من همون بالا نوشته بودم که مال 3 دیسامبر هستش یعینی همین امروز ساعت 6 صبح به وقت اون ور آب بعد انگار کرک شده و توی عنوانش نوشته SFCloneDVD و اینکه همه سایت ها رو که من نگاه کردم امروز صبح همه MiRROR بودند از یه سایت دیگه که توی همون لینک بالا نوشته

سلام به چیز توی سایت سایت تورینت پیدا کردم

http://thepiratebay.org/details.php?id=3416887

Prince of Persia: The Two Thrones
(c)
UbiSoft

RELEASE DATE :: 12.03.2005
PROTECTION :: Starforce 3.6.10.06
SIZE :: 34x50mb
MEDIATYPE :: DVD
FORMAT :: MDS

The Prince of Persia, a seasoned warrior, returns from the
Island of Time to Babylon with his love Kaileena. Instead of the
peace that he longs for, he finds his homeland ravaged by war
and the kingdom turned against him. The Prince is rapidly
captured and Kaileena has no choice but to sacrifice herself and
unleash the Sands of Time in order to save him. Now cast to the
streets and hunted as a fugitive, the Prince soon discovers that
past battles have given rise to a deadly Dark Prince, whose
spirit gradually possesses him...

1. Mount in DT4
2. Install Game, use SF KEY: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
3. Remove all IDE drives and Play.

Notes: Compressed Rars to get rid of the "Same CRC files" (aka
DUMMY Files). Makes it 34 rars instead of around 90.

اینم اون کد بالا هستش
8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

و اینکه همه از سرعت پایین دانلود توی سایت ها شاکی هستند من از سایت
که ترجمه کردم دستو پا شکسته فهمیدم که سرعت خیلی پایی هستش و توی سایت های دیگه هم سرعت دانلود نسبت به نسخه پی اس 2 خیلی پایینه
http://ts.searching.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=479867&query=Prince+of+persia

راستی من منظور اون قسمت سوم توی اون متن بالا رو درست متوجه نشدم :confused:

نوشته شده توسط behzadr:
ايول به هوش خودم.....

هيجان كل بازي به همين بود....

راستي من كه از حالا دارم مي ترسم براي مبارزه دوباره با وزير......اون دفعه خيلي بد كشته مي شد
بهزاد جان خيلي سخت ادم قبول کنه وزير تو اين بازي باشه ولي بهزاد اون يکي از حدسهات بود که درست از اب در امد پس زياد به خودت نبال
اين بار خيلي سخت ميشه چون وزير به احتمال فراوان تک نخواهد بود

نوشته شده توسط behzadr:
اين مشكل رو من اول گفتم....ولي مديران گفتن چون تعداد آواتر ها زياد ميشه لود شدن صفحه سنگين ميشه
اوه !!! از این سنگین تر؟؟؟ پس ولش کن نمیخواد ! همین الانشم برای باز کردن هر صفحه سه ساعت باید الافی بکشیم ! تنها مشکل اینجا همینه.

میگم حالا که اینقدر همه تو کف بازی هستن میخواین نقد نسخه PS2 این بازی رو که تو گیم اسپات هست ترجمه کنم بذارم اینجا؟ اگه موافقید بگید که کارو شروع کنم :o

نوشته شده توسط SHvIRUS:
میگم حالا که اینقدر همه تو کف بازی هستن میخواین نقد نسخه PS2 این بازی رو که تو گیم اسپات هست ترجمه کنم بذارم اینجا؟ اگه موافقید بگید که کارو شروع کنم :o
دوست عزيز نيازي به اين كار نيست. من قبلا نقد رو از Gamespot ترجمه كردم. :idea:

نوشته شده توسط sd70:
دوست عزيز نيازي به اين كار نيست. من قبلا نقد رو از Gamespot ترجمه كردم. :idea:
ممنون ...
ولی یکی دو تا مشکل داشت اون نقد که اگه اصلاح کنی عالیییییییییییییییییییییی میشه(البته الان هم عالیه ها !)

یکیش اینه که Vizier , وزیر پادشاه ایران نبود بلکه وزیر هند بود و به اربابش خیانت کرد و به ایران پیوست.
اون یکی هم ترجمه اسم بازیه . The Two Thrones معنیش میشه " دو تخت پادشاهی " و نه چیز دیگه ای ... !

درکل دستت درد نکنه :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or