اگه پوستر بازی میخوای برو از اینجا بخر:بچه ها از کجا می شه پوستر خرید؟؟؟
سایتی سراغ دارید؟؟؟
یه روزه بنت میکننیک موضوع بی ربط:نظرتون در مورد تایپیک عکس اتاق شما چیست؟؟؟
ایول.
ای شیطون عکس خانوم میزنی تو اتاقت
خوب رهام جان دستت درد نکنه سي دي امروز به دستم رسيد راستي يه تحرکي به خودت بده ماشالله اين جوري پيش بري پبيه اون غول تو بازي پرينس ميشي يکم ورزش براي سلامتي خيلي خوبنوشته شده توسط qx_roham_xp:شما تا حالا چیزی از اتفهام انکاری شنیدید؟؟؟؟
من مضاح کردم منظورم این بود اگه همین جورپیش بریم باید بگیم اونم از رو اون ساختن یا برادران رایت ایرانی بوده یا مثلا انیشتن ایرانی بوده و منظور همون پنج تن هست!!!
باشه هر جور که مايلي ولي زودترسلام
رهام و وحيد...اگه عجله نداريد صبر كنيد تا من مجله رو به دست بچه ها برسونم و براي خوذتون هم بفرستم و بعد سيدي اصلي رو براتون بفرستم
اين جوري خيلي اوضاع اتاقم و كامي ريخته به هم شايد عجله عجله يه چيزهايي رو يادم بره بذارم.پس يكم صبر كنيد تا بتونم از خجالت جفتتون در بيامOK

من دفعه اولمه تو این تایپیک پست میدم .نوشته شده توسط qx_roham_xp:خوب پرشيايي نيستند ديگه!!!
من يک تريلر 114 مگي دان کردم خيلي جالب بود 15 دقيقه ي اولش درباره ي پرنس بود تو e3 بقيش هم بقيه ي بازي ها!!!
سر عت کافينتا بالاست ديگه
بچه ها IGN ديدين محدوديت سني براي تريلر هاي پرنس گزاشته من چون ديرم شده بود اونارو دان نکردم يک تريلر 70 مگي هم گزاشته بايد باحال باشه ايشالا دفعه ي بعد که مي رم کافي نت!!!
لوگوي پرنسم قطعي شد 1 سر به سايت رسمي بزنيد خيلي قشنگ تر هست!!!!!!!!!!
در ضمن چند روز ديگه Live Chat با مسئولين يوبي سافت هست ها بازم به سايت اصلي سر بزنيد!!!!!!!