چه تفاهمي منم دانلود کردمنوشته شده توسط qx_roham_xp:خوب پرشيايي نيستند ديگه!!!
من يک تريلر 114 مگي دان کردم خيلي جالب بود 15 دقيقه ي اولش درباره ي پرنس بود تو e3 بقيش هم بقيه ي بازي ها!!!
سر عت کافينتا بالاست ديگه
بچه ها IGN ديدين محدوديت سني براي تريلر هاي پرنس گزاشته من چون ديرم شده بود اونارو دان نکردم يک تريلر 70 مگي هم گزاشته بايد باحال باشه ايشالا دفعه ي بعد که مي رم کافي نت!!!
لوگوي پرنسم قطعي شد 1 سر به سايت رسمي بزنيد خيلي قشنگ تر هست!!!!!!!!!!
در ضمن چند روز ديگه Live Chat با مسئولين يوبي سافت هست ها بازم به سايت اصلي سر بزنيد!!!!!!!
چه تفاهمي منم دانلود کردمنوشته شده توسط qx_roham_xp:خوب پرشيايي نيستند ديگه!!!
من يک تريلر 114 مگي دان کردم خيلي جالب بود 15 دقيقه ي اولش درباره ي پرنس بود تو e3 بقيش هم بقيه ي بازي ها!!!
سر عت کافينتا بالاست ديگه
بچه ها IGN ديدين محدوديت سني براي تريلر هاي پرنس گزاشته من چون ديرم شده بود اونارو دان نکردم يک تريلر 70 مگي هم گزاشته بايد باحال باشه ايشالا دفعه ي بعد که مي رم کافي نت!!!
لوگوي پرنسم قطعي شد 1 سر به سايت رسمي بزنيد خيلي قشنگ تر هست!!!!!!!!!!
در ضمن چند روز ديگه Live Chat با مسئولين يوبي سافت هست ها بازم به سايت اصلي سر بزنيد!!!!!!!
اره البته رهام از نظر جسماني خوب ولي کمي چاق اما خوش تيپ هست!!!!!!نوشته شده توسط behzadr:سلام
خوب ميگم رهام جان.....اشتباه گفتي..تو اه بشي مث غوله...پرنس جونت مي ياد و خودتو شكار مي كنه....پس يه كم لاغر شو!!!
راستي من شرمنده روي هر دو شما هستم....ولي بذاريد براتون حداقل يه كار خوب بفرستم
سلامنوشته شده توسط behzadr:سلام
مي گم اون 100مگي حتما يه 2 ساعتي اونم با خطوط پر سرعت طول مي كشه
اگه بقيه اتاقو ببيني چي مي گي![]()
امین جان خیلی خوب بود ممنون
آقا تو سایت تکین نوشته که 10 آذر میاد درسته ؟
خواهش میکنم.درست نوشته درست 10 روز ديگه اين بازي مي ياد....اميدورام كه مشلي از بابت قفل بازي نباشه