فقط باید صبر کنیم و ببینیم چی میشه و یا اینکه اخر شماره ی 3 مثل شماره ی 2 زمینه رو برای شماره ی 4 فراهم میکنه...سلام
امين جان..نگفتم كه اشتباه كردي عزيزم.
ولي اينكه اين شماره پايان داستان شاهزاده ايراني هست من كه شخصا شكي ندارم.
ولي اينكه اين بازي همينجا پرونده اش بسته بشه هم اشتباه هست
جدا از مسايل احساسي ماها و همچنين نظرات شخصي ما اين بازي به علت معروف شدنش حالا حالا ها پاياني براش در نظر نمي شه گفت
مخصوصا كه نويسنده بازي هر دفعه از يه گوشه زندگي پرنس بازي رو به تصوير كشيده
به راحتي نسخه 1/4 رو رو تبديل به 2/4 مي كنه اون هم با يه تغييرات جزيي
پس مي شه گفت اين شماره 3 گانه پايان يافته ولي.....ولي همچنان مارو گرد داستان شاهزاده ايراني مي چرخونه و ابهاماتي رو باز هم براي بازي كننده باقي مي ذاره ....
brother in arms & king kongخواهش مي كنم وحيد جون
فقط 2 هفته ديگه تا ريليز بازي مونده....راستي هنوز هيچي در مورد قفل شايعه نشده!!!
شايد هم نشه
فکر کنم نوشته موسيقي بازي بر عهده گروه rockin سپرده شدهنوشته شده توسط behzadr:چي خوندي وحيد جان...يعني موزيك بازي ساخت كي هست يا تم اون مث شماره 4/1 هست؟
راستي تو سايت اصلي هر موقع مي ري پيغام دان موزيك مي ده...كسي دان كرده كه ببينه چي هست؟
که از جدید ترین بازی های یوبی هستن از قفل استفاده کردن من بهتون قول میدم و 100% پرنس هم از این قفل استفاده میکنه
راستي اجازه است من مقالمو اينجا بزارم
به خاطر مجله ميگم وگر نه ميزاشتمنوشته شده توسط behzadr:اين بازي كه راحت داره اجرا ميشه...مشكلي هم نداره
يعني پرنس هم از اين قفل استفاده مي كنه
شما براي گذاشتن مطالب خودت نياز به اجازه كسي نداري
خدا کنه از اون قفل استفاده کنن
نوشته شده توسط behzadr:امين جان
فكر نمي كنم داستان رو طوري پيش ببرن كه آخر شماره 3 گنگ بمونه..مث شماره 1/4 اين بازي رو دوباره اجرا خواهند كرد
راستي فكر مي كنيد كه از همه زودتر بازي رو تموم كنه!!!!
من كه نيستم ...چون حتما در حين بازي به تمام اطراف بازي هم دقت مي كنم
حالا دارم فكر مي كنم كه از بالاي برج چه منظره اي رو شاهد هستيم
راستي مي دونستيد كه برج بابل در حالت واقعي خودش فقط كمي از برج ايفل كوچك تر بوده....فرض كنيد اگه كامل مي شد الان خودش يه شاهكار بود
راستي بهزاد يه سرچ کن ببين در مورد گروه rockin چيزي ميتوني پيدا کنينوشته شده توسط behzadr:مجله همون طوري كه گفتم ديگه كامل شده...اگه هم منظورت براي شماره بعدي هست بايد بگم به خاطر بدقولي بچه ها من تو اين يكي گزينه داستان رو حذف كردم
اگه هم دوست داشتي بذار تو شماره بعدي حداقل قسمت مقاله ها رو كامل كنيم
حتما اون كسايي كه بازي پرنس رو مي سازن به فكر وضع ايران هم هستن ( كجا كار رسيديم كه نياز به ترحم يه مشت خارجي داريم)![]()
راستي بهزاد يه سرچ کن ببين در مورد گروه rockin چيزي ميتوني پيدا کني
خدا کنه باشن ولي اگه قفل داشته باشه من تهيش ميکنم