Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام

اينكه بازي پرنس ادامه خواهد داشت من شخصا هيچ شكي ندارم

اولا اينكه اين بازي يه بازي كاملا با سابقه داره ميشه.....6 شماره از يه باز ي كم نيست...

براي همين يوبي حالا حالا دست از سر شاهزاده پارسي ما بر نمي داره...حتما هم اطلاعاتشونو در مورد ايران هم بيشتر خواهند كرد.......

وحيد جان برام ميل كن

هیچی معلوم نیست شاید تا ابد خوابشون ببره شایدم ارامش قبل از طوفان باشه!!!!!!

ببينم امين جان مي توني بگي مثلا تا يه سال ديگه چه چيپست گرافيكي وارد بازار خواهد شد..از يه سال پيش تا الان 6800و الان هم 7800

ببينم امين جان مي توني بگي مثلا تا يه سال ديگه چه چيپست گرافيكي وارد بازار خواهد شد..از يه سال پيش تا الان 6800و الان هم 7800
اشتباه از من بود که اون جمله رو نقل قول کردم چون من اصلا منظورم از گرافیک بازی نبود بهزاد جان
من کلا منظورم بود
گفتم شاید شماره ی 4 ساخته بشه شایدم اصلا نشه

سلام

امين جان..نگفتم كه اشتباه كردي عزيزم.

ولي اينكه اين شماره پايان داستان شاهزاده ايراني هست من كه شخصا شكي ندارم.

ولي اينكه اين بازي همينجا پرونده اش بسته بشه هم اشتباه هست

جدا از مسايل احساسي ماها و همچنين نظرات شخصي ما اين بازي به علت معروف شدنش حالا حالا ها پاياني براش در نظر نمي شه گفت

مخصوصا كه نويسنده بازي هر دفعه از يه گوشه زندگي پرنس بازي رو به تصوير كشيده

به راحتي نسخه 1/4 رو رو تبديل به 2/4 مي كنه اون هم با يه تغييرات جزيي

پس مي شه گفت اين شماره 3 گانه پايان يافته ولي.....ولي همچنان مارو گرد داستان شاهزاده ايراني مي چرخونه و ابهاماتي رو باز هم براي بازي كننده باقي مي ذاره ....

سلام

امين جان..نگفتم كه اشتباه كردي عزيزم.

ولي اينكه اين شماره پايان داستان شاهزاده ايراني هست من كه شخصا شكي ندارم.

ولي اينكه اين بازي همينجا پرونده اش بسته بشه هم اشتباه هست

جدا از مسايل احساسي ماها و همچنين نظرات شخصي ما اين بازي به علت معروف شدنش حالا حالا ها پاياني براش در نظر نمي شه گفت

مخصوصا كه نويسنده بازي هر دفعه از يه گوشه زندگي پرنس بازي رو به تصوير كشيده

به راحتي نسخه 1/4 رو رو تبديل به 2/4 مي كنه اون هم با يه تغييرات جزيي

پس مي شه گفت اين شماره 3 گانه پايان يافته ولي.....ولي همچنان مارو گرد داستان شاهزاده ايراني مي چرخونه و ابهاماتي رو باز هم براي بازي كننده باقي مي ذاره ....
فقط باید صبر کنیم و ببینیم چی میشه و یا اینکه اخر شماره ی 3 مثل شماره ی 2 زمینه رو برای شماره ی 4 فراهم میکنه...
72.gif
72.gif
72.gif
72.gif
72.gif
72.gif

خواهش مي كنم وحيد جون

فقط 2 هفته ديگه تا ريليز بازي مونده....راستي هنوز هيچي در مورد قفل شايعه نشده!!!

شايد هم نشه
brother in arms & king kong
که از جدید ترین بازی های یوبی هستن از قفل استفاده کردن من بهتون قول میدم و 100% پرنس هم از این قفل استفاده میکنه فقط امیدوار باشین که با دمون تولز 4 که جدید اومده بشه راحت اجراش کرد که احتمال زیاد میشه

نوشته شده توسط behzadr:
چي خوندي وحيد جان...يعني موزيك بازي ساخت كي هست يا تم اون مث شماره 4/1 هست؟

راستي تو سايت اصلي هر موقع مي ري پيغام دان موزيك مي ده...كسي دان كرده كه ببينه چي هست؟
فکر کنم نوشته موسيقي بازي بر عهده گروه rockin سپرده شده
Rockin'-Wildcat-Logo.jpg

البته شايدم اشتباه کردم
راستي اجازه است من مقالمو اينجا بزارم

آخرین ویرایش:
که از جدید ترین بازی های یوبی هستن از قفل استفاده کردن من بهتون قول میدم و 100% پرنس هم از این قفل استفاده میکنه

اين بازي كه راحت داره اجرا ميشه...مشكلي هم نداره

يعني پرنس هم از اين قفل استفاده مي كنه

راستي اجازه است من مقالمو اينجا بزارم

شما براي گذاشتن مطالب خودت نياز به اجازه كسي نداري

نوشته شده توسط behzadr:
اين بازي كه راحت داره اجرا ميشه...مشكلي هم نداره

يعني پرنس هم از اين قفل استفاده مي كنه

شما براي گذاشتن مطالب خودت نياز به اجازه كسي نداري
به خاطر مجله ميگم وگر نه ميزاشتم
راستي تو مقاله يه جا رسيدم نوشته بود شاهزاده به بيرون شهذر فرار ميکنه فکر کنم نزديکي هاي بابل رو ميگه
خدا کنه از اون قفل استفاده کنن

امين جان

فكر نمي كنم داستان رو طوري پيش ببرن كه آخر شماره 3 گنگ بمونه..مث شماره 1/4 اين بازي رو دوباره اجرا خواهند كرد

راستي فكر مي كنيد كه از همه زودتر بازي رو تموم كنه!!!!

من كه نيستم ...چون حتما در حين بازي به تمام اطراف بازي هم دقت مي كنم

يادمه تو نسخه 1/4 بازي 10 دقيقه از بالاي بالاترين برج فقط دور و بر رو نگاه مي كردم و واقعا هم لذت مي بردم

همه چي از اون بالا زيبا تر و جذاب تر بود....از آخر هم موقع رفتن از بس حواسم پرت بود افتادم پايين

بازي شماره 3/6 هم حتما يه همچين گرافيكي رو به نمايش مي ذاره

از عكس هايي كه من ديدم كاملا واضح هست بايد بيشتر از نسخه 2/5 شاهد گرافيك طبيعي و سر سبزي باشيم.....

حالا دارم فكر مي كنم كه از بالاي برج چه منظره اي رو شاهد هستيم

راستي مي دونستيد كه برج بابل در حالت واقعي خودش فقط كمي از برج ايفل كوچك تر بوده....فرض كنيد اگه كامل مي شد الان خودش يه شاهكار بود

مجله همون طوري كه گفتم ديگه كامل شده...اگه هم منظورت براي شماره بعدي هست بايد بگم به خاطر بدقولي بچه ها من تو اين يكي گزينه داستان رو حذف كردم

اگه هم دوست داشتي بذار تو شماره بعدي حداقل قسمت مقاله ها رو كامل كنيم

خدا کنه از اون قفل استفاده کنن

حتما اون كسايي كه بازي پرنس رو مي سازن به فكر وضع ايران هم هستن ( كجا كار رسيديم كه نياز به ترحم يه مشت خارجي داريم
frown.gif
)

نوشته شده توسط behzadr:
امين جان

فكر نمي كنم داستان رو طوري پيش ببرن كه آخر شماره 3 گنگ بمونه..مث شماره 1/4 اين بازي رو دوباره اجرا خواهند كرد

راستي فكر مي كنيد كه از همه زودتر بازي رو تموم كنه!!!!

من كه نيستم ...چون حتما در حين بازي به تمام اطراف بازي هم دقت مي كنم

حالا دارم فكر مي كنم كه از بالاي برج چه منظره اي رو شاهد هستيم

راستي مي دونستيد كه برج بابل در حالت واقعي خودش فقط كمي از برج ايفل كوچك تر بوده....فرض كنيد اگه كامل مي شد الان خودش يه شاهكار بود

اگه اين برج ميموند جزو ۵ برج بزرگ دنيا ميشد
البته زود تموم کردن مهم نيست مهم اينه که از بازي لذت ببريم يا داستان بازيرو متوجه شيم که فکر کنم حرفه اي ها ديرتر تموم کنند
همون طور که يک يوناني که اسمش يادم نيست اين برج رو هم جزو عجايب ميدونست که به علت ويراني چيزي به عنوان عجايب ثبت نشد ولي باغ بابل به علت ان که کمي از ان باقي مانده جزو هفت عجايب دنياست

نوشته شده توسط behzadr:
مجله همون طوري كه گفتم ديگه كامل شده...اگه هم منظورت براي شماره بعدي هست بايد بگم به خاطر بدقولي بچه ها من تو اين يكي گزينه داستان رو حذف كردم

اگه هم دوست داشتي بذار تو شماره بعدي حداقل قسمت مقاله ها رو كامل كنيم

حتما اون كسايي كه بازي پرنس رو مي سازن به فكر وضع ايران هم هستن ( كجا كار رسيديم كه نياز به ترحم يه مشت خارجي داريم
frown.gif
)
راستي بهزاد يه سرچ کن ببين در مورد گروه rockin چيزي ميتوني پيدا کني
خدا کنه باشن ولي اگه قفل داشته باشه من تهيش ميکنم

راستي بهزاد يه سرچ کن ببين در مورد گروه rockin چيزي ميتوني پيدا کني

اگه لينكي ديدم برات تو اين صفحه برات مي ذارم

خدا کنه باشن ولي اگه قفل داشته باشه من تهيش ميکنم

مي گم خيلي مايه داري ها....ولي از شوخي گذشته هر چيزي اورج اون بهتره...من نسخه 1/4 بازي رو تازه اورجينال گرفتم....عجب امكاناتي داره...خودم كه خيلي كيف كردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or