Prince Of Persia - X360 Version

همش بايد اينور اون ور بپری بری بالا بيای پايين و.....اين قدر هم اين عمل اسونه که باور کنيد با يک دست هم ميشه اين کارو انجام داد..غولهاشم که تنوع انچنانی نداره و فوقولعاده راحته...بازی کم باگ هم نيست..
باور کنيد بازی با توجه به انتظارات در حده 0..گرافيکشم اونجوری که بايد عالی باشه نيست..نمره من به اين بازی 4.5 5

سلام

خوب من هم همین الان بازی رو تموم کردم !
بازی نسبت به نسخه های قبلیش خیلی خیلی آسونتر بود ! کار ما فقط پریدنه ! تو مبارزه ها هم اگه ماهر باشیم میتونیم به راحتی دشمنامون رو شکست بدیم ! تو نسخه های قبلی هیجان بازی فوق العاده بیشتر بود نسب به این . از این شخصیت پرنس هم زیاد خوشم نیومد !
در کل نمیگم بد اما عالی هم نبود !

اين مدت انقد روحيه ام خرابه بخاطر کار هام... تنها بازی که ميتونم الان بازی کنم همينه... بخاطر رنگ بندی زيبا... حالا نميگم اين بازی شاهکاره.. که نيست ولی واقعاً محيط خوش ابو رنگی داره...

در این شرایط Naruto پیشنهاد میشه :d

آخرین ویرایش:
بابا گرافیک به این باحالی. خیلی فنی و هنری بود گرافیکش:biggrin1: اصلا رو دستش نبود تو این زمینه:biggrin1:

اين مدت انقد روحيه ام خرابه بخاطر کار هام... تنها بازی که ميتونم الان بازی کنم همينه... بخاطر رنگ بندی زيبا... حالا نميگم اين بازی شاهکاره.. که نيست ولی واقعاً محيط خوش ابو رنگی داره...

من لذت بردم..... فوق الاده زيبا درستش کردن ...

درضمن نسبت به سری های قبلی فوق الاااااااده اسون تره ولی محيطش خيلی زيباست... عاليه...

--------

انقد که الان هم resistance 2 دارم هم killzone ... ولی اينو الان بازی ميکنم...:smile:

الان 3 ساعت دارم بازی میکنم حالم داره بهم میخوره ازبست پریدم. حالا پرشاش هیچ راهایی که دوباره باید برگشت مکافاته. گذاشتم کنار این بازی رو. به نظر من بدرد نمیخوره اگر خطی بود میشد تحمل کرد.اما...

میگم توقع شما خیلی بالا رفته..!

من که دارم بازی میکنم وکلی هم لذت میبرم.. الان اکثر بچه ها این بازی رو تموم کردن و مشکلیم باهاش ندارن بعد شما میاید و این جوری در موردش بحث میکنید..

من خودم اعتقاد دارم که گرافیکش یکمی عجیبه و گرنه مشکلی در گیم پلی و فضای محیط وجود نداره.. تازه داستانشم خیلی بهتر شده..

بازی واقعا باحالی من که دارم با هاش کیف میکنم:دی
یه راهنمایی میخوام!
یه جایی هست معما هست! که دستگیره های زیاد هست و باید یه مایه سیاهی رو بریزیم تو یه اتاقکی تا بتونیم بریم بالا من یه اتاقکو پر کردم اتاقک سمت راستی رو نمیتونم اگه ویدیویی یا چیزی هست ممنون میشم راهنمایی ام کنید
ممنون

بازی واقعا باحالی من که دارم با هاش کیف میکنم:دی
یه راهنمایی میخوام!
یه جایی هست معما هست! که دستگیره های زیاد هست و باید یه مایه سیاهی رو بریزیم تو یه اتاقکی تا بتونیم بریم بالا من یه اتاقکو پر کردم اتاقک سمت راستی رو نمیتونم اگه ویدیویی یا چیزی هست ممنون میشم راهنمایی ام کنید
ممنون

من هم اونجا بودم خیلی حال میکردم .ولی جلوتر که میری حالت از بازی به هم میخوره.

یادم نیست ولی فکر کنم اتاق کناری شم همینطور از اون مایع سیاه پر میشد.:smile:

من هم اونجا بودم خیلی حال میکردم .ولی جلوتر که میری حالت از بازی به هم میخوره.

یادم نیست ولی فکر کنم اتاق کناری شم همینطور از اون مایع سیاه پر میشد.:smile:
میدونم!
میخوام ببینم چطوری اهرم هارو تکون بدم تا سمت راستی اش هم پر از او ماده سیاه رنگ بشه

دیگه اسپویلر نمیخواد
اون قسمت باید ببینی سوراخهای منتهی به اونجایی که باید از سیاهی پر بشه
کجاس و دنبالشون کنی
بعد اهرمها رو بچرخونی تا ماده رو به اون سمت هدایت کنی

جدا اگر بخوان شماره بعدی رو هم همینطوری بسازن خیلی بد میشه ها

چندتا سوال
من تمام نیرو ها رو آزاد کردم و 640 تا از این دایره ها جمع کردم نیازی به بیشتر جمع کردن هست؟

در مراحل آخرم یک جایی هست که اون زن اهریمنی رو می خوام نابود کنم اما قبلش این پرنسه که همرامه طلسم کرده و ازش یه 9 تایی تکثر کرد و چندتاشونو با شمشیر هدف گرفتم موند 3 تا

حالا وقتی شمشیر میزنم تغییر مکان میدن این 3 تا چه معمایی داره؟ باید اینارو چطور قرار بدم؟

چندتا سوال
من تمام نیرو ها رو آزاد کردم و 640 تا از این دایره ها جمع کردم نیازی به بیشتر جمع کردن هست؟

در مراحل آخرم یک جایی هست که اون زن اهریمنی رو می خوام نابود کنم اما قبلش این پرنسه که همرامه طلسم کرده و ازش یه 9 تایی تکثر کرد و چندتاشونو با شمشیر هدف گرفتم موند 3 تا

حالا وقتی شمشیر میزنم تغییر مکان میدن این 3 تا چه معمایی داره؟ باید اینارو چطور قرار بدم؟

نه همون 570 تا برای تموم کردن بازی کافیه

برای سوال دوم هم
اونجا رو باید از پرتگاه بپری پایین، بعدش اونی که واقعیه میاد و دستت رو میگیره

البته شما اگر بتونی بازم جمع کنی و به 700 برسی اچیومنت خواهی گرفت...در ازای هر 100 تا اچیومنت می گیری.

خدا رو شکر من دیروز این بازی رو تموم کردم....به نظر من که عالی بود....گرافیک بازی خیلی خوب بود هر چند کمی کارتونی به نظر می رسید اما محیط ها خیلی زیبا بودند...این بازی رو وقتی با کابل hd روی تلویزیون lcd دوستم بازی کردم به عظمت های این بازی پی بردم...طراحی مساجد و گنبد اونها خیره کننده بود....گیم پلی هم که واقعا زیبا بود...ابتکارهایی که به کار رفته بودند عالی بود(مثل اون حلقه های گرد و اون دایره های جادویی و همچنین پایین اومدن به کمک پنجه ها از دیوار های بلند)...مخصوصا در مراحل آخر که اگر اشتباهی رخ می داد باید از اول دوباره مرحله رو شروع می کردید خیلی جالب بود:cheesygri

در ضمن به نظر من این که این بازی مرگ نداشت خیلی هم عالی بود....این که الیکا می اومد کمکت واقعا ایده ی جالبی بود...من که از برگرداندن زمان دیگه خسته شده بودم و اون طرح کهنه و قدیمی به نظر می رسید...این طرح 2 نفره و همکاری های دو نفره و همچنین کمک های الیکا به نظرم بی نظیر بود و بازی رو از کسالت و یکنواختی در آورد....سیستم مبارزات هم خوب بود چون این بازی کم کم داشت تبدیل می شد به سبک بازی هایی چون god of war و devil may cry و ninja gaiden و.... و داشت از اون بازی اصیل پرنس که جان مایه ی اون حرکت رو دیوار ها و بالا رفتن از موانع و .... هست فاصله می گرفت و تبدیل می شد به یک بازی جنگی که باید بری جلو و بکشی:((

داستان بازی هم عالی بود و آخرش هم خیلی زیبا و جذاب تموم شد....اچیومنت ها هم که خیلی خوب و به جا بود و گیمر ها رو به خوبی جذب بازی می کرد.

به هر حال من که از این بازی خیلی خیلی راضی بودم و نمره ی 9 رو بهش می دم از 10...:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or