Prince Of Persia - X360 Version

اگر ميخواست اليكارو بكشه كه تو همين نسخه بازي ميكشتش و خيال همه رو راحت ميكرد ديگه
نه از ته قلب که دوست نداره الیکارو بکشه.:دی
فقط کسی آچیومنت assassins view رو گرفته من اون رو نتونستم بگیرم.
منم اینو نگرفتم به اضافه پائین ترین جای دنیا.
اون 500تا coop jump منظورش از همین پرشایی که وسط راه الیکا میاد کمک میکنه؟

نه از ته قلب که دوست نداره الیکارو بکشه.:دی

منم اینو نگرفتم به اضافه پائین ترین جای دنیا.
اون 500تا coop jump منظورش از همین پرشایی که وسط راه الیکا میاد کمک میکنه؟
آره منظورش همونه. برای پایین ترین جا هم از پله های سمت چپ اون مقبره(Tample) رد شو بعدش میرسه به یک جایی که گود هست بپرش توش;)

سلام میگم این extera هاش کدرو کسی اگر بازی اصل خریده بده ببینیم میشه راش انداخت آخه من موندم چرا بازی نشده چند بار باید تمومش کنیم من که همین یه بار بسم بود ولی به نظرم در حد god of war بود اگر میخواهید مخالفت کنید با دلیل بگید چرا نه الکی نگید چون اون بهتره

این پستم به پست قبلیم ربطی نداره آقا ولی آخرش یک جوری بود میخواست بگه همیشه بدی باقی میمونه چون اگر اهریمن از بین بره که دیگه شیطانی نمیمونه که به قول این ملا ها بخواد مارو گول بزنه و الان که فکر میکنم منطقی تموم شد ولی اگر ادامه داشته باشه و بخواد از دوباره بره اهریمن کشی گند زده به داستان این شماره راستی توجه کردید بعضی موقع ها که روی اون پالت ها میری و میخوای حرکت جادویی انجام بدی میگه

به دست اورمزد به فارسی راستی چندتا ایرانی هم توی این بازی نقش داشتن یکیش نمیدونم چی بود خاجه مرادی یه چیز توی این مایه ها

میخواید صورت پرنس رو کامل ببینید ؟

این کد رو در قسمت EXTRA در گزینه Skin Managers بزنید تا SKIN پرنس1 و فره و JAD (تو بازی BEYON GOOD&EVIL ) ازاد بشه :
525858542

این کد هم برای ازاد کردن لباس ALTAIR در بازی ASSASINS CREED
13372805

برای وارد شدن به قسمت ورود رمز Y را فشار بدید .

میخواید صورت پرنس رو کامل ببینید ؟

این کد رو در قسمت EXTRA در گزینه Skin Managers بزنید تا SKIN پرنس1 و فره و JAD (تو بازی BEYON GOOD&EVIL ) ازاد بشه :
525858542

این کد هم برای ازاد کردن لباس ALTAIR در بازی ASSASINS CREED
13372805

برای وارد شدن به قسمت ورود رمز Y را فشار بدید .
دوست عزیز Y رو وقتی میزنی میری توی یک قسمت که اکانت Ubisoft میسازی. نمیری به قسمت رمز;)

ولی به نظر من آر بازی ضد حال بود فکر کن من خودمو کشتم تا اهریمن از بین بره بعدش دوباره رفتم درختا رو قطع کردم دوباره همون شد. فکر کنم باید به حرف پادشاه گوش میکردم تا اینهمه خودمو خسته نمیکردم:d .

ولی به نظر من آر بازی ضد حال بود فکر کن من خودمو کشتم تا اهریمن از بین بره بعدش دوباره رفتم درختا رو قطع کردم دوباره همون شد. فکر کنم باید به حرف پادشاه گوش میکردم تا اینهمه خودمو خسته نمیکردم:d .
موافقم ... :laughing::laughing::laughing:

نمیدونم شماره جدید بازی رایانه بدستتون رسیده یا نه ولی خداییش بی انصافی نقدش کرده مخصوصا گیم پلی بازی رو. میگه متا سفانه خیلی راحت شده تا اونجا که فقط به دکمه زنی ختم شده. اما خداییش به نظر من خیلی بهتره price قبلیها شده . قبلیا اعصاب آدمو خورد میکرد که بعضی جاها دوست داشتم pc رو خورد کنم. مخصوصا تو پریدن که هی خطا میرفت اما این جدیده اینقدر قشنگ شده آدم حال میاد . اصلا کلا بازی رایانه تو این شماره گند زده با این امتیاز دادنش..... دیگه نمیخوام ادامه بدم چرا چون دعوا میشه:d

حرف شما قبول ولی این بازی به نظر من هیچ ربطی به پرنس های قبلی نداره و داستان بازی هم چرته و بازی روند یک سانی دنبال میکنه این از ایرادات بازی است

این بازی اصلا پرینس نیست!نه شخصیت به پرینس میخوره نه حال و هوای بازی.
داستان بازی رو هم توی یک پارگراف میشه نوشت!بازی رو هم قبلا حداقل جونی داشت و کلا هیجان داشت ولی این یکی اصلا مرگ توش نداره!:biggrin1:
در کل به نظر من اقتضاحه!

حرف شما قبول ولی این بازی به نظر من هیچ ربطی به پرنس های قبلی نداره و داستان بازی هم چرته و بازی روند یک سانی دنبال میکنه این از ایرادات بازی است
این بازی اصلا پرینس نیست!نه شخصیت به پرینس میخوره نه حال و هوای بازی.
داستان بازی رو هم توی یک پارگراف میشه نوشت!بازی رو هم قبلا حداقل جونی داشت و کلا هیجان داشت ولی این یکی اصلا مرگ توش نداره!:biggrin1:
در کل به نظر من اقتضاحه!
حرف شما قبول .حالا مگه من گفتم داستانه بازی خوبه؟ یا مگه من گفتم به پرنس قبلی ربط داره؟
من بحثم سر گیم پلی بازیه که میگم بهتر از قبلیاست اما از لحاظ داستانی که افتضاست.فکر کن اگه همچین گیم پلیی با action بازیهای قبلی قاطی میشد چه توپ میشد. میشد assassin :d ولی کلا بازیش برا وقت پر کردن خوبه محیطش خیلی قشنگ آدم روحیش باز میشه.:d درباره امتیاز دادن بازی رایانه هم که همون چیزی که قبلا گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or