Prince Of Persia - X360 Version

سلام
می خواستم بدونم چطوری میشود ان غول سنگی را کشت هر چی دکمه x را می زنم فایده نداره ایا قلق خاصی برا ی کشتن این غول هست؟

ما كه 360 نداريم . اما دوستان صفحات قبل گفته بودند تند بزنيد x رو ضمن اينكه بزاريد دكمه بياد بيرون بعد بزنيد ....

کلا من با اینکه الان تغریبا وسطاشم ولی هی می خوام به خودم بگم بازیش قشنگه هی نمیتونم:laughing::)البته نظر شخصی منه
nero جان'; اون الیکا رو هم که واقعا راست میگی هر جا میفتی میگیرتت
پ ن :دیگه رفاقت به همین دردا میخوره که بازی رو به این تمیزی کرده :-":-"

من یه جا از بازی گیر کردم
تو آخرین باری که با اون قول زنه میجنگیم یه جا هست که الیکا غیب میشه بعد چندتا الیکا ظاهر میشه
من هر چی میزنم دوباره الیکا ظاهر میشه چی کار کنم

تو آخرین باری که با اون قول زنه میجنگیم یه جا هست که الیکا غیب میشه بعد چندتا الیکا ظاهر میشه

سلام ...
باید خودتو از بلندی پرت کنی پایین تا الیکا نجاتت بده.

باید بپری پایین تا الیکای واقعی دستتو بگیره...OK

در مورد پایان بازی یه نکته انحرافی وجود داره :
ظاهرا تنها راه برگردوندن اهریمن به داخل درخت فدا شدن جون الیکاست :( در حالی که prince نمیزاره اینطوری تموم بشه :cool:
پس نسخه دوم چطوری میخواد تموم بشه :confused:

ولی خودمونیم عجب پایان متفاوتی داشت .

ولی خودمونیم عجب پایان متفاوتی داشت .
کلا نشون داد ایرانی جماعت زود عاشق میشه:دی
حالا نسخه بعدیش هم همین پایانوداره. توی نسخه سوم دیگه پرنس بیخیال الیکا میشه میزنه میکشتش

آره دیگه برای اون گفتم.:biggrin1: الان فقط مراحل غول سنگی مونده تا حالا فکر کنم 50 بار حدودا افتادم.;) راستی دوستان بازی چند تا پایان داره؟:confused:
يعني چي چند تا پايان داره؟اگر از نظر روند داستاني ميگي كه فكر كنم 1 پايان بيشتر نداره و درجه سختي هم كه نداره پس همينه و بس:-"
کلا نشون داد ایرانی جماعت زود عاشق میشه:biggrin1:
حالا نسخه بعدیش هم همین پایانوداره. توی نسخه سوم دیگه پرنس بیخیال الیکا میشه میزنه میکشتش
زرشك
اگر ميخواست اليكارو بكشه كه تو همين نسخه بازي ميكشتش و خيال همه رو راحت ميكرد ديگه
در ضمن همه ميدونن ملت ايران اصلا جنبه عشقي ندارن و هنوز نديده عاشق ميشن:-"

دوستان من هم بازی رو تموم کردم. بازی خوبی بود. آچیومنت هم خوب میداد. فقط کسی آچیومنت assassins view رو گرفته من اون رو نتونستم بگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or