Prince Of Persia - X360 Version

من هم تمومش کردم. همه Light Seedها را هم جمع کردم( 1001 عدد = 50 اچیومنت). اون اچیومنت آحری هم باحال بود: To be continue :excited:
مهدي نميخوام گير بدما ولي 50 تا Gamer Score، نه اچيومنت.:biggrin1:
بعد من الان خودمو پاره كردم 946 تا جمع كردم. تو خيلي پشتكارت بالاست.:eek:

مهدي نميخوام گير بدما ولي 50 تا Gamer Score، نه اچيومنت.:d
همون...:d
یک سوال داشتم در مورد این بازی سیستم سلامتی Prince در این بازی چطور هست؟
سیستم سلامتی شما طوریست که همیشه سلامتید:d مرگ در کار نیست.

درود
خوب بالاخره من هم امروز تمومش کردم و چون تا اونجا که می تونستم طولش دادم خیلی بهم چسبید واصلا احساس تکرار نکردم. واقعا بازی جالبی بود و بعد از چند سال بی پرنسی یه مقدار پرنس خونمون را بالا برد.ولی باز هم برای من مثل سری های قبلی و مخصوصا ww نمیشه. واقعا گرافیک جالبی داشت و با اینکه تعداد باس ها و در کل آدم بد های قابل مبارزه کم بود،ولی قابل تحمل بود و هر بار که هرکدوم را شکست می دادم کلی حال می کردم.در کل امتیاز من به این بازی 9 به بالاست.
راستی:
بعضی دوستان می گفتند بازی دو تا پایان داره.من که نفهمیدم کجاش را میگید.شما به خاطر اینکه دو بار کردیت ها را نشون میده همچین حرفی زدید؟
در کل با داستانش خیلی حال کردم ولی خداییش خیلی تخیلی شده بود.پرنس نباید اصلا از جادو استفاده می کرد و این 4 تا نیروی الیکا به نظر من بازی را مسخره کرده بود. و باید اسم بازی را هم می گذاشتند princess of persia چون همش در مورد الیکا و مردمش و خداش بود در حالی که اصلا پرنس به اورمزد اعتقاد نداشت. و یا حتی تو این بازی پرنس نبود.

من آخرش اصلا انتظار نداشتم این طور تموم بشه.این همه بازی کردیم و به یه جایی رسوندیم بعد آخردست همه چیز برگشت سر جای اولش.این الیکا دو نفر را مجبور کرد به حرف اهریمن گوش کنند.
ولی من دوست ندارم از این بازی بد بگم.هرکاری بکنم آخرش بازی مورد علاقه ی منه.

راستی اسم ایرانی تو آخر بازی نبود.همش یا ترکی و عربی بود یا انگلیسی و ... من که فقط یکی دیدم و اون هم اگر اشتباه نکنم فکر کنم آقای بابک خواجه میرکی بود.از ایشون هم بسیار سپاس گذارم.

من که از هانتر شروع کردم و با واریور تمومش کردم.وخیلی خوشحال شدم که نسخه ی بعدی هم در راهه.
امیدوارم این بازی هم مثل nfs و gta تمومی نداشته باشه.البته اگه اسمش را خراب نکنند که اگر همین طوری پیش بروند مطمئن باشید این اتفاق می افته.
بدرود

آخرین ویرایش:
راستی اسم ایرانی تو آخر بازی نبود.همش یا ترکی و عربی بود یا انگلیسی و ... من که فقط یکی دیدم و اون هم اگر اشتباه نکنم فکر کنم آقای بابک خواجه میرکی بود.از ایشون هم بسیار سپاس گذارم.
به غير از من (:biggrin1:) يكي ديگه بود به اسم دانيال حداد.:biggrin1:
در کل با داستانش خیلی حال کردم ولی خداییش خیلی تخیلی شده بود.پرنس نباید اصلا از جادو استفاده می کرد و این 4 تا نیروی الیکا به نظر من بازی را مسخره کرده بود. و باید اسم بازی را هم می گذاشتند princess of persia چون همش در مورد الیکا و مردمش و خداش بود در حالی که اصلا پرنس به اورمزد اعتقاد نداشت. و یا حتی تو این بازی پرنس نبود.
اتفاقا من با اين تخيلي بودنش كلي حال كردم. دقيقا به همون شيوه اي كه بازيهايي مثل God Of War از اساطير يونان تو بازي استفاده كرده بودن اينا هم از اساطير ايران استفاده كرده بودن. البته يه مقدار ضعيفتر.
بعد به نظر من اگه اليكا زنده نميشد خيلي داستان حماسي تري داشت. اون موقع اليكا هميشه در اذهان باقي ميماند.:biggrin1: اولش كه مرد داشت گريم ميگرفت:(( بعد كه زنده شد ضد حال خوردم.:biggrin1: تازه داشتم يه ذره تيريپ غم انگيز برميداشتم.:biggrin1:
بعد قسمت بعدي با يكي ديگه ميرفت.:biggrin1: يه دختر يا پسر يا فرح (الاغش:biggrin1:). يا اين كه خودش نيروهاي جادويي پيدا ميكرد.
در كل هر چي اليكا بود خز كردن.:biggrin1:

هیچ اسکینی باز نمیشه.
برای بازشدن اسکین ها باید یه رمز 8 رقمی را توی قسمت Exrtaها وارد کنی.

هر شخصیت 4 تا اسکین داره:

شاهزاده
1-شاهزاده شن های زمان (با وارد کردن کد)
2-الطایر(با وصل شدن به اینترنت)
3-همین شاهزاده
4-؟

الیکا:
1-فرح(با وارد کردن کد)
2-jade (با اتمام بازی)
3-خود الیکا
4-؟

اسکین های چهارم هم با گرفتن لایت سید هزار و یکم باز میشه!
عکسش رو هم میذارم:

www10.jpg

عکس الیکا یه ذره مورد داشت!

آخرین ویرایش:
بالاخره بازی به دستم رسید :biggrin1:
خیلی خوبه :smile: گرافیک تقریبا عالیه :biggrin1: صداگذاری و موزیک بهتره!
موزیک یکم تو مایه های ایرانیه :smile:
داستان که خیلی بهتره. شاید پارسی تر از همیشه :p
دیالوگهای بیشتری نسبت به نسخه های قبل گنجونده شده
پرنس هم خیلی ناز (:biggrin1:) و بل بل زبون شده :love: (بل بل زبون تر!)
شخصیت الیکا هم خوب کار شده و ادم زود باهاش ارتباط بر قرار میکنه (ارتباط معنوی:biggrin1:)
فقط یکم روند بازی تکراریه ولی خسته کننده نیست انگار! حداقل من خسته نشدم:smile:
--------------------
و نکته جالب نکاتی ظریفی از بازیه که از ICO و SoTC یه جورایی تقلید شده البته بسیار جالبه :love: که خود سازنده های بازی گفتن از این دو بازی الهام گرفته شده:smile:

مرسی:love:

آخرین ویرایش:
بالاخره بازی به دستم رسید :biggrin1:
خیلی خوبه :smile: گرافیک تقریبا عالیه :biggrin1: صداگذاری و موزیک بهتره!
موزیک یکم تو مایه های ایرانیه :smile:
داستان که خیلی بهتره. شاید پارسی تر از همیشه :p
دیالوگهای بیشتری نسبت به نسخه های قبل گنجونده شده
پرنس هم خیلی ناز (:biggrin1:) و بل بل زبون شده :love: (بل بل زبون تر!)
شخصیت الیکا هم خوب کار شده و ادم زود باهاش ارتباط بر قرار میکنه (ارتباط معنوی:biggrin1:)
فقط یکم روند بازی تکراریه ولی خسته کننده نیست انگار! حداقل من خسته نشدم:smile:
--------------------
و نکته جالب نکاتی ظریفی از بازیه که از ICO و SoTC یه جورایی تقلید شده البته بسیار جالبه :love: که خود سازنده های بازی گفتن از این دو بازی الهام گرفته شده:smile:

مرسی:love:

خوشبختانه یه پسته موافق و یه تعریف بعد از حدوده 400 تا پست دیدیم

Enjoy it :love:

اسکین های چهارم هم با گرفتن لایت سید هزار و یکم باز میشه!
عکسش رو هم میذارم:

www10.jpg

عکس الیکا یه ذره مورد داشت!
والا من اولین نفر اینجا هر 1001 light seeds این بازی رو گرفتم (حتی تمام اچیومنت های این بازی رو هم گرفتم) ولی هیچ اثری از لباس چهارم برای elika و prince نیست.
این طور که که گفته شده تو نسخه PC بازی بعد از گرفتن 1001 light seeds این لباس های چهارم باز می شه ولی در نسخه های کنسولی (X360/PS3) چیزی باز نمی شه. هنوز معلوم نیست که آیا باگی در نسخه های کنسولی وجود داره یا ubisoft یه برنامه دیگه داره برای کنسولا که هنوز اعلام نکرده.

سلام منم 1001 رو گرفتم اما چیز خاصی آزاد نشد!!!!!!!! لباس ها هم به گفته آشکان جان فقط 3 تا واسه هر شخصیت قایل آزاد شدن هست انگار لیاس آخر یا همون 4 واسه نسخه pc هست که خیلی از دوستان آزاد کردن!!!
بازی هم 2 تا پایان نداره بازی هنوز ادامه داره چون می زنه to be continue و بازی اگه بخواهی کامل تموم کنی باید الیکا رو زنده کنی و اهریمن رو آزاد کنی در غیر اینصورت بازی کامل تموم نمی شه و یه نوع سرکاری بود که نوشته ها اومدن و به محض اینکه از temple خارج می شی وارد دمو می شه و بعد باید بری درخت ها رو قطع کنی!!! می شه گفت مثل mgs هست که بازی تموم شد اسم نوشت بعد رویه اسم بیگ باس موند و بیگ باس رو نشون داد و بقیه دمو ادامه پیدا کرد و نوشته ها یه لحظه رفتن و بعد دمو نوشته ها به صورت کامل و بدون وقفه نشون داده شدن!!! بازی هم در شماره بعد قطعآ طوری شروع می شه که الیکا زنده هست و اهریمن هم آزاد هست!!!
ویرایش : لطفا پایان بازی را برای دوستان تعریف نکنید.

Last edited by a moderator:
در مورد لباس چهارم من اینو پیدا کردم گفتن برای شما هم بزارم:
Prototype Prince and Elika Skins — Unlocked by collecting all 1,001 Light Seeds (the last one is in the Temple’s tree at the end of the game). Then activating them in “Skins Manager” under “Extras”. Note: Shadowmask mentions this is only unlockable in the PC version.

دوستان من اوائل بازی هستم. وقتی 60تا light seed گرفتم یه پیغام داد که میشه temple رو Activate کرد و رفتیم سمت temple. حالا مینویسه برو سمت power نمیدونم چی چی:دی و Yرو بزن. کجا باید Y بزنم؟ کمک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or