Prince Of Persia - X360 Version

در کل بازی رو شخصیت الیکا میچرخه و تمام اطلاعات و اسرار رو اون میدونه . همه جا رو اون سبز میکنه و همه کاره ی بازی هست خلاصه . فقط فکر کنم اینا اسمش رو با Melika اشتباه گرفتند فکر کردن الیکا اسم ایرانیه .

در کل بازی رو شخصیت الیکا میچرخه و تمام اطلاعات و اسرار رو اون میدونه . همه جا رو اون سبز میکنه و همه کاره ی بازی هست خلاصه . فقط فکر کنم اینا اسمش رو با Melika اشتباه گرفتند فکر کردن الیکا اسم ایرانیه .
اتفاقا كاملا درست نام گذاري كردند.
اليكا يه اسم اصيل ايرانيه كه الان زياد ازش استفاده نميشه.

دوستان یه کمکی بکنن من اخر بازی یه جاش گیر کردم بگید امشب ترتیبشو بدم:

من الان 4 گوی بازی رو ازاد کردم همون ابی و سبز و قرمز و زرد بعد باباهه اومد زدمش در رفت بعد دیگه الان نمی دونم چیکار کنم اون در اصلی رو باید چه جوری بازش کنم همون که سیاهی گرفتتش

گیم پلی و گرافیک بازی حرف نداره(‌البته گیم پلی یه کم تکراریه ولی خوب اینا دیگه نمیشه کاریش کرد چون پرنس همینه).
از نظر درجه سختی جوری نیست که یه جا گیر کنی و دیگه نتونی رد کنی. نسبتا راحته. توی بازی مردن هم در کار نیست.

سلام
یک سوال داشتم در مورد این بازی اخر هر مر حله باید یک غول بکشی مثل dmc 4 در کل بازی از اسونی چطور هست؟ از نظر گیم پلی و گرافیک چطور ؟

کشتن همه ی دشمنای بازی مثل هم میمونه و میشه گفت همشون غولن گیم پلی هم به جذابیت و متنوعی دویل 4 نیست بازی هم اسونه و همونطور که بچه ها گفتن اصلا نمیمیره توش من که حاضرم دویل 4 پی اس تیریم رو رو ی همه ی مدها برم ولی اینو نرم چون اصلا حسش نیست

منم این بازی رو تجربه کردم و اصلا ازش خوشم نیومد..گیم پلی کاملا تکراری و اینکه مردن وجود نداره که این کارشون گند زده به بازی..کلا یوبی بدجور گند زده..جاشو با ea عوض کرده:biggrin1:
یا حق

منم بازیو گرفتم.بازی خیلی قشنگیه و محیط اطراف هم خیلی خوب و لذت بخش کار شده.موسیقی و صدا گذاری هم عالیه فقط از هیجان بازی نسبت به قسمت های قبلی Prince کاسته شده و Gameplay هم کمی تکراری میزنه;)ولی در کل بازیه خوبیه

بازی بسیار دلباز تر شده .
رنگبندی عالی ولی گیم پلی که وعده داده بودند براورده نشده
تحول بزرگ به نوعی روی یک لبه نازک راه رفتنه که اگه اینوری بیفتن محشر میشه و اگه اونوری فاتحه بازی خوندست
متاسفانه توی این سری جدید POP نتونستن به طرف خوب بیفتن و نتونستن به حرفهاشون در مورد گیم پلی عمل کنن(ولی خوب در مورد گرافیک و صدا و ... کاملا موفق بودن) و خوشبختانه اونوری هم نیفتادن و بازی افتضاحی ارائه نکردن
تقریبا میشه گفت یه نوع درجا بود با کمی پسرفت

ولی در کل باز هم بازی یکی از عناوین بسیار خوب بود که تا مدت ها در خاطر افراد باقی میمونه

من فکر کنم این شماره اول بیشتر روی گرافیک کار شده بود چون بالاخره این اولین بازی پرنس در نسل جدیده ولی موافقم گیم پلی خیلی قوی نبود من مطئنم در شماره بعدی یوبی به اعتراضات طرفدران و مجله ها توجه میکنه و این مشکل ها رو هم رفع میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or