Prince Of Persia : Trilogy In HD

والا من پستاي قبليرو نديدم---تو گوگل هم جستجو كردم پيدا نكردم---بازار نرفتم ببينم كه هست يا نه---به هر حال tanks
راستي كسي بازي نكرده---من شنيدم گرافيكش پايينتر از pc هست!!!!!!فقط رزوليشن بالا رفته!!!!!

آخرین ویرایش:
والا من پستاي قبليرو نديدم---تو گوگل هم جستجو كردم پيدا نكردم---بازار نرفتم ببينم كه هست يا نه---به هر حال tanks
راستي كسي بازي نكرده---من شنيدم گرافيكش پايينتر از pc هست!!!!!!فقط رزوليشن بالا رفته!!!!!

تو گوگل چرا ؟
پاساژ لباف رفتی ... پره ...
خواستی PM بده بگم از کجا بگیری !

رفیق هر چی شنیدی الکیه! بازی قابلیت 3D هم داره!

بچه ها تورو خدا بگید من از کجا بخرم هیچ جا ندارن هرجای تهران باشه میرم میخرم اگه کسی هم میفروشه میخوام پایتخت هم کسی نداره این شمارمه اگه سراغ دارین pm بزنین یا زنگ ممنون میشم

Last edited by a moderator:
این یکی کالکشن رو هم امتحان کردم
برای اینکه می خواستم بدونم چقدر پیشرفت کرده نسخه PC رو هم نصب کردم( فقط نسخه اول) و با هم مقایسه کردم
اول اینکه نسخه PC رو می شه در 1080 اجرا کرد و نسخه PS3 در رزولوشن 720 اجرا میشه
نسخه PC افکت های زیبایی مثل Gloom و Fog و اسپارکل داره ولی متاسفانه نسخه PS3 تمام افکت های مخصوص نسخه PC رو حذف کرده. این افکت ها جو رویایی و بی نهایت زیبایی رو به بازی می داد که طرفداران بازی که نسخه PC رو رفتن در دم متوجه حذف این افکت ها میشن.یه جورایی تمام زیبایی گرافیکی بازی با حذف این افکت ازبین رفته
در عوض بافت ها بهتر شده ولی این پیشرفت بسیار نا چیز هست .رنگ ها و محیط ها سیاه تر و تیره تر شده و اون زیبایی اصلی نسخه PC رو نداره.قول AA داده شده بود که متاسفانه هیچ خبری نیست و کاملا لبه ها بریده بریده و نا جور هست.
افکت آب خیلی بهتر شده و نسبت به حرکت پرنس کاملا واکنش نشون میده و موج می گیره که نسخه PC چنین چیزی نداره.لباس پرنس خاکی و کثیف میشه ولی نسخه PC چنین چیزی باز نداره. در مقابل افکت خاک و گل و لایی که در هنگام بالا رفتن از دیوار ایجاد می شد توی نسخه PS3 به کل حذف شده و یا بسیار ناچیز شده به قدری که اصلا به چشم نمیاد.
کنترل بازی مشخصا روی PS3 بهتر هست و ویژگی لرزش هم وجود داره که البته با موس و کیبرد به خوبی میشه بازی رو انجام داد ولی به کیفیت دسته نمی رسه
در کل بدلیل اینکه افکت هایی گرافیکی بازی نقس بسزایی در ایجاد اون فضای فانتزی و رویایی داشت نسخه PS3 کمی ناامید کننده است و انتظار خیلی بیشتری از این نسخه داشتم که متاسفانه براورده نشد

بچه ها تورو خدا بگید من از کجا بخرم هیچ جا ندارن هرجای تهران باشه میرم میخرم اگه کسی هم میفروشه میخوام پایتخت هم کسی نداره این شمارمه اگه سراغ دارین pm بزنین یا زنگ ممنون میشم
حالا اگه واقعا تصميمه خريد داري بهت شماره بدم تو پيغام خصوصي اما قيمتش 70 تا 80 تومنه!!!

آخرین ویرایش:
این یکی کالکشن رو هم امتحان کردم
برای اینکه می خواستم بدونم چقدر پیشرفت کرده نسخه PC رو هم نصب کردم( فقط نسخه اول) و با هم مقایسه کردم
اول اینکه نسخه PC رو می شه در 1080 اجرا کرد و نسخه PS3 در رزولوشن 720 اجرا میشه
نسخه PC افکت های زیبایی مثل Gloom و Fog و اسپارکل داره ولی متاسفانه نسخه PS3 تمام افکت های مخصوص نسخه PC رو حذف کرده. این افکت ها جو رویایی و بی نهایت زیبایی رو به بازی می داد که طرفداران بازی که نسخه PC رو رفتن در دم متوجه حذف این افکت ها میشن.یه جورایی تمام زیبایی گرافیکی بازی با حذف این افکت ازبین رفته
در عوض بافت ها بهتر شده ولی این پیشرفت بسیار نا چیز هست .رنگ ها و محیط ها سیاه تر و تیره تر شده و اون زیبایی اصلی نسخه PC رو نداره.قول AA داده شده بود که متاسفانه هیچ خبری نیست و کاملا لبه ها بریده بریده و نا جور هست.
افکت آب خیلی بهتر شده و نسبت به حرکت پرنس کاملا واکنش نشون میده و موج می گیره که نسخه PC چنین چیزی نداره.لباس پرنس خاکی و کثیف میشه ولی نسخه PC چنین چیزی باز نداره. در مقابل افکت خاک و گل و لایی که در هنگام بالا رفتن از دیوار ایجاد می شد توی نسخه PS3 به کل حذف شده و یا بسیار ناچیز شده به قدری که اصلا به چشم نمیاد.
کنترل بازی مشخصا روی PS3 بهتر هست و ویژگی لرزش هم وجود داره که البته با موس و کیبرد به خوبی میشه بازی رو انجام داد ولی به کیفیت دسته نمی رسه
در کل بدلیل اینکه افکت هایی گرافیکی بازی نقس بسزایی در ایجاد اون فضای فانتزی و رویایی داشت نسخه PS3 کمی ناامید کننده است و انتظار خیلی بیشتری از این نسخه داشتم که متاسفانه براورده نشد
موافقم
اما در كل ps3 خيلي بهتر شده!!!
اون مه آلودي و -----چون كيفيت اچ دي هست كمتر به نظر مياد---وقتي نور و روشنايي مانيتور رو تنظيم كني ميشه ديدشون!!!

آخرین ویرایش:
كاملا موافقم---
در كل وضوح ps3 خيلي بالاتر از پي سيه---اما دو تا ايراد اساسي داشت---يكي بريدگي و تيزي بدن كاراكترها!!!و دومي اچ دي نبودن دموها!!!!!!!!!!!!!
هیچکدوم از کالکشن ها کات سین هاشون hd نیست همه همون چیزی که بوده توی کالکشن ها گذاشتن
کلی هزینه میبره hd کردنشون در حالی که این کالکشن ها همه به هدف کسب در آمد منتشر میشن

ولي در كل ماله ps3 كيفيت بالاتري داره!!!
من الان تست كردم---هم ماله پي سي و هم پلي 3 رو به ال سي دي 40 وصل كردم---ماله پي سي خيلي كيفيتش پايين بود!!!اما ماله پلي 3 آينست!!!
بعد اينكه كاراكتر تو ماله پلي 3 بزرگتر شده---در هر صورت چيزه خوبيه---

آخرین ویرایش:
وای خدای چه سریع سریع از کد تغلب هم امد
البته وقتی من خریدمش بدونه کد تقلب ردش میکنم میره اصلا حال نمیده که با کده تقلب بازی کرد

امروز برای فراموش کردن یه بازی و مصائب مربوط بهش (:دی) یه دست شماره دو رو رفتم
پسر عجب گیم پلی روون و عالیی داره
الانم حال میده میری ولی باز این دوربینش رو اعصابه و مشکل اساسی داره
یادمه این طه رسولی ( زمان جاهلیت نقد هاش رو می خوندم با اینکه اصلا باهاش موافق نبودم و اکثر مواقع چرت و پرت می گفت!:دی بیشتر به خاطر قحطی روزنامه بازی کلیک می خوندم!) می گفت PC رو با دسته برید چون واقعا نمی شه با موس کیبرد رفت! بعد الان که دارم با دسته می رم هیچ فرقی بین این دو تا نیست و حتی خیلی موقع ها با موس و کیبرد بهتر هم میشه بری!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or