Prince Of Persia : Trilogy In HD

هی هی هی!بچه هایی که منو می شناسند,چه تو لایو چه تو سات های دیگه,از رو لقب prince-sohrab می دونند که چه عشقی به این بازی دارم!مدت های خیلی زیادی را با نسخه ی دوم گذروندم!با چند تا از دوستان از پرنس 3 کل گذاشتم.با پرنس 1 زندگی کردم...خیلی حیف شد انحصاریه!
البته این را هم بگم که از پرنس 2008 هم خیلی خوشم آمد.و همچنین از شن های فراموش شده,این دومیه با اینکه یه زره سر سری بود ولی وقعا جالب بود.ولی یکمی با نام شاهزاده فاصله داشت.امیدوارم یوبی تو یه سال استراحت سری AC یه نسخه ی خوب از پرنس بدن.حالا ه از سری شن های زمان باشه چه از سری ریبوتش.

لیست تروفی های بازی بالاخره اومد !
Prince of Persia: The Sands of Time
16 تروفی : 6 مخفی - 4 نقره - 5 طلا - 1 پلات

Prince of Persia: Warrior Within
20 تروفی : 7 مخفی - 1برنز - 7نقره - 4 طلا - 1 پلات

Prince of Persia: Warrior Within
18 تروفی : 4 مخفی - 1 برنز - 4 نقره - 8 طلا - 1 پلات !

به به ! چقدر طلا و نقره داره! :d خوشمان آمد :d امیدوارم طراحی تروفی ها مثل این POP آخری نباشه که همشون (از برنز بگیر تا طلا) شبیه هم باشند!

به به مرسی امیر جان دستت طلا:دی

لیست تروفی ها رو دیدم. با اینکه کم هست به جز نسخه اول بقیه کاملا سخت و تخیلی هستند:دی هر کدوم رو هم فکر می کنم باید حداقل 2 بار بازی کرد. برای یک که مطمئن هستم 2 بار باید بریم چون یک تروفی داره که کمتر از 20 بار زمان رو به عقب برگردونید و یک تروفی داره که باید 200 بار زمان رو به عقب برگردونید:دی کلا خسته نباشند. راستی دوستان یک سوال جای آیتم های مخفی که عوض نشده؟ یعنی اگه از روی Guideهای قدیمی بازی بریم هنوز همون جا هستند؟

یک سوال دیگه هم که داشتم این که این سری 3D هم پشتیبانی می کنه؟ آخه نسخه ای که ماه دیگه تو PSN میاد که پشتیبانی میکرد. اگه بکنه که به به داره واقعا و یک حال اساسی می کنیم:دی

آقا میگم یه بخش تروفی بزنیم این امیر رو بذاریم مدیر اونجا :d تروفی خورِ این بشر :d!

یک سوال دیگه هم که داشتم این که این سری 3D هم پشتیبانی می کنه؟ آخه نسخه ای که ماه دیگه تو PSN میاد که پشتیبانی میکرد. اگه بکنه که به به داره واقعا و یک حال اساسی می کنیم:biggrin1:

بله 3D پشتیبانی میکنه برهان:d

تروفی های WW و T2T رسما تخیلی هستن! من انتظار داشتم خصوصا توی WW گرفتن هر کدوم از آپگریت ها یه تروفی داشته باشه! رسما از دومیش به بعد همشون شکنجه هستن!:دی

من اساسا عاشق این کالکشن های PS3 هستم!:دی کالکشن R&C و J&D رو هم که بزودی خواهیم دید!:دی

اخ چه کمه این تروفی هاش ای بابا ما گفتیم حداقل هر کدامشان 30 تا تروفی داشته باشه این که نشد
انوقت دوستان خیلی راحت پلات را میگرند

• Like
Reactions: Fëanor
نه بابا حسین تعداد تروفی هاش کمه ولی از نظر معنوی سخته! :d
مثلا POP 2 و POP 3 هر کدوم یک تروفی دارند که بازی رو بدون حتی یک بار مردن تموم کن! رو ایزی و وری ایزی هم (داره؟ :d ) هم آدم بره بازم نمیشه :d

• Like
Reactions: Miniature Rose
اخ چه کمه این تروفی هاش ای بابا ما گفتیم حداقل هر کدامشان 30 تا تروفی داشته باشه این که نشد
انوقت دوستان خیلی راحت پلات را میگرند
آقا چه ربطی داره؟ هر بازی که تروفی های کمی داره یعنی راحت هست؟ شما POP 2-3 رو بازی کن ببینم کمتر از 2 بار تا آخر بازی می تونی بری و پلاتش کنی یا نه. مخصوصا نسخه دوم که فکر کنم باید 2-3 بار بریم تا پلات بشه.

من هم بازی رو از دیروز شروع کردم و واقعا عالی هست و تجدید خاطره خیلی خیلی خوبی هست:دی 3d بازی هم جالب بود اما چون گرافیکش خیلی بالا نیست یک جور خاصی هست. در مجموع الان که نسخه اول رو تموم کردم راضی هستم.

امیر بخونه:دی
پلات شد:دی

ای بابا حالا من یک چیزی را گفتم بیا ریختند سرم:d
خوب شما که همین الان هم پلاتش کردی پرنسس 1 را حالا ببینم بقیه را چه جوری میگیری
ولی به نظر من همیشه راه هست که نمیری و راحت رد کنی

ای بابا حالا من یک چیزی را گفتم بیا ریختند سرم:d
خوب شما که همین الان هم پلاتش کردی پرنسس 1 را حالا ببینم بقیه را چه جوری میگیری
ولی به نظر من همیشه راه هست که نمیری و راحت رد کنی
داداش همچین میگی حالا شما هم پلاتش کردی انگار اولین بازیم هست:دی بابا این 13ـمین پلات من هستش که البته هنوز از نت به روز نکردمش. در مورد سریع پلات شدن این نسخه هم بگم بله شماره 1 تا حدودی راحت هست اما دو تا نسخه دیگه اصلا این طوری نیست و شماره 2 فوق العاده سخت هست.

این مجموعه الآن تو بازار پیدا میشه ؟
کسی می تونه دقیق تر راهنمایی کنه ؟
آره هست. چی رو دقیق تر راهنمایی کنم؟ فقط دقت کنید که اینجا محل قیمت دادن و اسم بردن از فروشگاه یا مغازه نیست. ممنون

داداش همچین میگی حالا شما هم پلاتش کردی انگار اولین بازیم هست:دی بابا این 13ـمین پلات من هستش که البته هنوز از نت به روز نکردمش. در مورد سریع پلات شدن این نسخه هم بگم بله شماره 1 تا حدودی راحت هست اما دو تا نسخه دیگه اصلا این طوری نیست و شماره 2 فوق العاده سخت هست.
:dنه بابا من از این جسارتها نمی کنم شما حرفه ای بازی ها هستید:d
حالا شما هم میگید پرنسس 2 سخت تر من باور میکنم که همین شما هم این بازی را راحت رد میکنید و باز هم میگید سخته
راحت تمام میشه این قدر راحت که نگوb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or