IN HD ؟! ON HD بهتر نیست؟ درون HD چیه آقا
...
برو به گیم اسپات بگو درست کنه ، من هم درست می کنم
IN HD ؟! ON HD بهتر نیست؟ درون HD چیه آقا
...
یک سوال دیگه هم که داشتم این که این سری 3D هم پشتیبانی می کنه؟ آخه نسخه ای که ماه دیگه تو PSN میاد که پشتیبانی میکرد. اگه بکنه که به به داره واقعا و یک حال اساسی می کنیم:biggrin1:
آقا چه ربطی داره؟ هر بازی که تروفی های کمی داره یعنی راحت هست؟ شما POP 2-3 رو بازی کن ببینم کمتر از 2 بار تا آخر بازی می تونی بری و پلاتش کنی یا نه. مخصوصا نسخه دوم که فکر کنم باید 2-3 بار بریم تا پلات بشه.اخ چه کمه این تروفی هاش ای بابا ما گفتیم حداقل هر کدامشان 30 تا تروفی داشته باشه این که نشد
انوقت دوستان خیلی راحت پلات را میگرند
داداش همچین میگی حالا شما هم پلاتش کردی انگار اولین بازیم هستای بابا حالا من یک چیزی را گفتم بیا ریختند سرم:d
خوب شما که همین الان هم پلاتش کردی پرنسس 1 را حالا ببینم بقیه را چه جوری میگیری
ولی به نظر من همیشه راه هست که نمیری و راحت رد کنی
آره هست. چی رو دقیق تر راهنمایی کنم؟ فقط دقت کنید که اینجا محل قیمت دادن و اسم بردن از فروشگاه یا مغازه نیست. ممنوناین مجموعه الآن تو بازار پیدا میشه ؟
کسی می تونه دقیق تر راهنمایی کنه ؟
:dنه بابا من از این جسارتها نمی کنم شما حرفه ای بازی ها هستید:dداداش همچین میگی حالا شما هم پلاتش کردی انگار اولین بازیم هستبابا این 13ـمین پلات من هستش که البته هنوز از نت به روز نکردمش. در مورد سریع پلات شدن این نسخه هم بگم بله شماره 1 تا حدودی راحت هست اما دو تا نسخه دیگه اصلا این طوری نیست و شماره 2 فوق العاده سخت هست.