Multi Platform Prince of Persia The Sands of Time Remake

ci3t_ehk4qvkwkae-spx.jpg

Title: Prince of Persia The Sands of Time Remake
Developer: Ubisoft Mumbai & Pune
Publisher: Ubisoft
Release Date: 21 Jan 2021
Platforms: PC, Xbox1, PS4
System Requirements: NA
Meta Score: TBD

خوب باز هم یوبی دست رَد به شایعات نزد و اولین ریمیک توی پرونده کاری یوبیسافت معرفی شد. این بازسازی فقط شامل نسخه اول سه‌گانه خواهد بود و با قیمت 40 دلار (!!!) در تاریخ 21 ژانویه سال 2021 عرضه خواهد شد. ساخت بازی 2 سال هست که شروع شده و توسط 2 تا از استودیوهایی کوچک یوبی در کشور هند در حال ساخت هست که تا قبل از این به عنوان کمک با تیم‌های سازنده بازی‌هایی همچون Steep و Just Dance همکاری کردن! (واقعا ممنون از یوبی بابت اینهمه اهمیتی که به این IP و این شخصیت داده)

• برای ساخت بازی از خالق سری آقای Jordan Mechner هم نظرخواهی شده و ایشون در مراحل اولیه ساخت نقش داشتن.
  • سینماتیک‌های بازی مجددا با Motion Capture بازسازی شده‌اند
  • از صداپیشه اصلی Prince مجددا برای صداگذاری استفاده شده است.
  • تغییراتی در سیستم دوربین و مبارزات داده شده تا به استانداردهای امروزی نزدیک‌تر بشه
  • این بازسازی از موتور بازی سازی Anvil استفاده می‌کنه
تصاویر منتشر شده:

آخرین ویرایش:
حضرات آیات گفتن که :

Ubisoft India Explains Why Prince of Persia: The Sands of Time Remake Looks the Way It Does • The Mako Reactor

اینکه بازی مال 17 سال پیش بوده و خواستن حس و حال فانتزیش حفظ بشه (خواستن به ریشه ها پایبند بمونن :D) و اینکه Anvil مال اپن ورلده و برای ریوایند و اسلوموشن و اینا ساخته نشده دقیقاً چه ربطی داره به گرافیگ پایین بازی :D خدا پدر مادر گودرز و شقایق رو بیامرزه ، اینا دیگه چه بهونه هاییه :D
قشنگ فاز ننه من غریبم بازی شرقی ورداشتن:Dبا این حرفاشون اون قضیه هند و پرشیا واسه من حل شد، کاملا بوی وطن میدن اینا:D گویا مستقیم از گیم میکر به انویل کوچ کردن و فعلا دارن با منو کار میکنن.دکمه کپی پیست رو پیدا کردن و باهاش npc تکثیر کردن. الان هم برنامه نویسا دارن تو منو آبشاری ها میگردن ببینن گزینه اسلوموشنش کجاست:D

اون قسمت مربوط به ۲۰۱۰ که اسمش فورگاتن سندز بود گرافیکش و انیمیشناش و به مراتب بهتر از این ریمیک هست و طراحی کارکتر اصلی هم خیلی بهتر از این ریمیک هست و یویچبی سافت نمی‌دونم چی با خودش فکر کرده که این رو بیرون داده

• Smile
Reactions: IMANOKA
رفع ابهام
ماجرای SOT از این قرار بود که پرینس و پدرش داشتن می رفتن دیدن سلطان حکومت آزاد که بین راه یه بنده خدایی که از قضا وزیر یکی از ماهاراجه های هندی بوده بهشون خبر میده که حاجی شما حمله کن مقدمات ورود با من و پس از اون آمار گنج مخفی ماهاراجه رو هم میده.بعد از اتمام حمله و بار زدن ساعت شنی و برداشتن باقی ملزومات از جمله خنجر و فرح به راهشون ادامه میدن تا به قرار ملاقاتشون برسن و ....
حتی خود پرینس هم در بخشی از روایت بازی می گه ((زمانی که از هند خارج شدیم))
در نتیجه
1.بازی نه در پرشیا و نه در هند بلکه در یک مکان سومی که هینت های عربی بودنش(ردشدنشون از بیابان-زبان عربی-نقاشی های روی دیوار و ....) زیاده جریان داره
2.استودیوهای سازنده اصلا تو باغ نیستن لوکیشن اصلی بازی کجاست x_x:-q
پ.ن:من حتی شک دارم اون خانم نسبتا نامحترم اصلا بازی ساز باشه چون داشت به شکل بسیار بدی به کیبور نگاه می کرد انگار در عمرش کیبورد ندیده :-s
پ.ن2:در تریلرشون انگار بعضی از لحظات بازی عوض شده.مثلا در نسخه ی اصلی خنجر در یک فضای نیمه مخروبه و روی یه پایه ی نگه دارنده بود ولی اینجا از تو شن درش میاره
خوب ظاهرا بازی از روی ورژن آلفا کپچر شده این مقایسه جدیدترین ورژن بازی از مصاحبه اخیر سازنده های بازی با وبسایت Gadgets360 :

View attachment 165161

جدا یـ خسته نباشید اساسی باید بهشون گفت :|
من تو پیشنهادات سایت هم گفتم که یدونه پوکر فیس جاش بین شکلک های لایک خالیه
دقیقا این عکس کمبودش رو نشون میده

آخرین ویرایش:
خوب ظاهرا بازی از روی ورژن آلفا کپچر شده این مقایسه جدیدترین ورژن بازی از مصاحبه اخیر سازنده های بازی با وبسایت Gadgets360 :

View attachment 165161

جدا یـ خسته نباشید اساسی باید بهشون گفت :|

حرکت جالبی زدن

گرفتن نور رو تا سر حد مرگ کم کردن که تقریبا هیچی معلوم نباشه

گرافیک نمیتونه بد باشه اگه نتونی ببینیش big brain move

بعضی ها اصلا موضوع رو نگرفتن که چرا همه ناراحتن دلیلش فقط گرافیک نیست، آرت دایرکشن بازی کلا توی دیواره محیط، دشمنا، شخصیت ها همه چی.
طرفداری از این حرکت ها یعنی خیانت به جامعه گیمینگ، POP منبع الهام خیلی بازیها بوده، طرف یجا میگه من با این سری آشنایی ندارم، یجا میگه POP فلان بود بیسار بود نباید انتظار داشت مثل GOW روش سرمایه گذاری شه، همین GOW رو اگه مستندشو ببینین بارلوگ میگه نظر خیلیا منفی بود درباره این موضوع و میگفتن این تغیرات جواب نمیده و شکست میخوری، حالا چرا اینو میگم دلیلش اینه GOW جدید کاملا واضح هست از سگانه POP الهام گرفته شده، از پسر کریتوس تا طراحی magni و اون یکی برادرش که کاملا شبیه باس فایت دوقلو ها در T2T هست، یا حتی مرحله آسانسور در GOW که شباهت بیش از حد داره به یکی از مرحله ها که تا آسانسور بالا بره باید دشمنارو از بین ببریم، حتی طراحی والکری ها که خیلی شبیه Zurvan هه در POP هست و خیلی چیزای دیگه چون خیلی وقته بازی کردم یادم نیست، POP منبع ایهام خیلی بازیها از جمله AC,Uncharted, سری بتمن AK که خودشون زمان Asylum اینو گفتن، حالا این هارو چرا میگم؟ منظورم اینه آدم زورش میاد وقتی این بازیها که از سگانه POP الهام گرفتن جایگاه بهتری نزد صاحبانشون دارن و یوبیسافت هیچ ارزشی قائل نیست براش. دوباره میگم این ریمیک از اول راه اشتباهیو رفته کجای محیط SOT اینجوری رنگی رنگی بود؟ SOT 2003 در نسل 6 بیشتر از دوسال در دست ساخت بوده که در زمان خودش تایمش اوکی بود، واسه یه بازی نسل هشتمی اومدن دوسالو نیم وقت گذاشتن! واقعا چطور جرعت کردن با آیپیشون اینطوری رفتار کنن؟ اگه میخوان بازی به حد انتظار مورد نظر برسه باید حداقل 3 سال تاخیر بزنن و بهترین تیمشونو بذارن رو بازی که غیر ممکنه، بعد معرفی رسمی بازی جف اومد جردن و پاتریس رو تو توییتر تگ کرد گفت: " بازی افسانه ریمیک شد و فلان و بهمان اونم توییت کرد "اطلاع داشته باشین این پروژه به من ربطی نداره و من عضوش نبودم." یعنی شیلنگ گرفت رو جردن گدا و یوبیسافت که واسم مهم نیست باهم چه غلطی کردین. جردن گدا هم معلومه اصلا واسش کیفیت مهم نیست مهم اینه چند دلار با اسم بازی به جیب بزنه.
نوسینده داستان WW هم هفته پیش اومد توییت کرد گفت منتظر بمونیم ببینیم قرار چطور شه، به صورت غیر مستقیم منظورش بدون تیم اصلی. خلاصه این یه بازی مدیکور واسه گیمرای مدیکوره، مزخرف ترین جمله ای هم تو این دو روز شندیم اینه"برین خداروشکر کنین از هیچی بهتره" یا "اگه گیمر ها حمایت کنن WW با بودجه بیشتری ریمیک میشه" آره به همین خیال باشین. بازم میگم مشکل اصلی اینجاست که بازی "روح" نداره! و افراد بی تجربه ساختنش وگرنه بازیهای ایندی زیادی هستن که گرافیک ندارن ولی یه حس خاص و جذابی دارن که اینجا ما چیزی نمیبینیم و مشکل با چندماه و گرافیک حل نمیشه. وقتی میری سراغ یه بازی قدیمی و مخصوصا میخوای ریمیک کنی بازی باید بهتر از نسخه اصلی باشه یا حداقل همون حس رو بده که با این روند تررر زده میشه تو خاطرات و نسخه های اصلی.
شخصا به عنوان کسی که با این سگانه بزرگ شده ترجیح میدم بازیو همین الان کنسل کنن و هیچ وقت دیگه سمتش نرن.

بعضی ها اصلا موضوع رو نگرفتن که چرا همه ناراحتن دلیلش فقط گرافیک نیست، آرت دایرکشن بازی کلا توی دیواره محیط، دشمنا، شخصیت ها همه چی.
طرفداری از این حرکت ها یعنی خیانت به جامعه گیمینگ، POP منبع الهام خیلی بازیها بوده، طرف یجا میگه من با این سری آشنایی ندارم، یجا میگه POP فلان بود بیسار بود نباید انتظار داشت مثل GOW روش سرمایه گذاری شه، همین GOW رو اگه مستندشو ببینین بارلوگ میگه نظر خیلیا منفی بود درباره این موضوع و میگفتن این تغیرات جواب نمیده و شکست میخوری، حالا چرا اینو میگم دلیلش اینه GOW جدید کاملا واضح هست از سگانه POP الهام گرفته شده، از پسر کریتوس تا طراحی magni و اون یکی برادرش که کاملا شبیه باس فایت دوقلو ها در T2T هست، یا حتی مرحله آسانسور در GOW که شباهت بیش از حد داره به یکی از مرحله ها که تا آسانسور بالا بره باید دشمنارو از بین ببریم، حتی طراحی والکری ها که خیلی شبیه Zurvan هه در POP هست و خیلی چیزای دیگه چون خیلی وقته بازی کردم یادم نیست، POP منبع ایهام خیلی بازیها از جمله AC,Uncharted, سری بتمن AK که خودشون زمان Asylum اینو گفتن، حالا این هارو چرا میگم؟ منظورم اینه آدم زورش میاد وقتی این بازیها که از سگانه POP الهام گرفتن جایگاه بهتری نزد صاحبانشون دارن و یوبیسافت هیچ ارزشی قائل نیست براش. دوباره میگم این ریمیک از اول راه اشتباهیو رفته کجای محیط SOT اینجوری رنگی رنگی بود؟ SOT 2003 در نسل 6 بیشتر از دوسال در دست ساخت بوده که در زمان خودش تایمش اوکی بود، واسه یه بازی نسل هشتمی اومدن دوسالو نیم وقت گذاشتن! واقعا چطور جرعت کردن با آیپیشون اینطوری رفتار کنن؟ اگه میخوان بازی به حد انتظار مورد نظر برسه باید حداقل 3 سال تاخیر بزنن و بهترین تیمشونو بذارن رو بازی که غیر ممکنه، بعد معرفی رسمی بازی جف اومد جردن و پاتریس رو تو توییتر تگ کرد گفت: " بازی افسانه ریمیک شد و فلان و بهمان اونم توییت کرد "اطلاع داشته باشین این پروژه به من ربطی نداره و من عضوش نبودم." یعنی شیلنگ گرفت رو جردن گدا و یوبیسافت که واسم مهم نیست باهم چه غلطی کردین. جردن گدا هم معلومه اصلا واسش کیفیت مهم نیست مهم اینه چند دلار با اسم بازی به جیب بزنه.
نوسینده داستان WW هم هفته پیش اومد توییت کرد گفت منتظر بمونیم ببینیم قرار چطور شه، به صورت غیر مستقیم منظورش بدون تیم اصلی. خلاصه این یه بازی مدیکور واسه گیمرای مدیکوره، مزخرف ترین جمله ای هم تو این دو روز شندیم اینه"برین خداروشکر کنین از هیچی بهتره" یا "اگه گیمر ها حمایت کنن WW با بودجه بیشتری ریمیک میشه" آره به همین خیال باشین. بازم میگم مشکل اصلی اینجاست که بازی "روح" نداره! و افراد بی تجربه ساختنش وگرنه بازیهای ایندی زیادی هستن که گرافیک ندارن ولی یه حس خاص و جذابی دارن که اینجا ما چیزی نمیبینیم و مشکل با چندماه و گرافیک حل نمیشه. وقتی میری سراغ یه بازی قدیمی و مخصوصا میخوای ریمیک کنی بازی باید بهتر از نسخه اصلی باشه یا حداقل همون حس رو بده که با این روند تررر زده میشه تو خاطرات و نسخه های اصلی.
شخصا به عنوان کسی که با این سگانه بزرگ شده ترجیح میدم بازیو همین الان کنسل کنن و هیچ وقت دیگه سمتش نرن.
واقعا از یوبی سافت که خیلی وقته تو کار re-skin هست انتظار دیگه ای داشتی ؟ اینا خیلی وقته بازی نمیسازن کلا :D

حرکت جالبی زدن

گرفتن نور رو تا سر حد مرگ کم کردن که تقریبا هیچی معلوم نباشه

گرافیک نمیتونه بد باشه اگه نتونی ببینیش big brain move
چه ربطی داره ؟ نور پردازی روی به چشم اومدن کیفیت متریال ها به شدت تاثیر داره اینجا معلومه نورپردازی صحیح تر شده قشنگ روی کیفیت پوست و جوری که متریال ها قرار به نظر برسن تاثیر گذاشته این سیاه کردنی هم که شما بهش میگی رو بهش میگن سایه زنی همین کار رو قرار یـ تکنیکی مثل ری تریسینگ نسل بعدی انجام بده دیگه قرار نیست با یـ مشت گوشه کنار Flat و بدونه سایه مواجه باشیم (اثرش اینقدر زیاده که ماینکرفت رو از این رو به اون رو میکنه) خلاصه نورپردازی خیلی روی گرافیک اثر داره اینجور که پیداست ورژن آلفایی که نشون دادن خیلی چیزاش Place Holder بوده امیدوارم که واقعا همینجور باشه ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or