بعضی ها اصلا موضوع رو نگرفتن که چرا همه ناراحتن دلیلش فقط گرافیک نیست، آرت دایرکشن بازی کلا توی دیواره محیط، دشمنا، شخصیت ها همه چی.
طرفداری از این حرکت ها یعنی خیانت به جامعه گیمینگ، POP منبع الهام خیلی بازیها بوده، طرف یجا میگه من با این سری آشنایی ندارم، یجا میگه POP فلان بود بیسار بود نباید انتظار داشت مثل GOW روش سرمایه گذاری شه، همین GOW رو اگه مستندشو ببینین بارلوگ میگه نظر خیلیا منفی بود درباره این موضوع و میگفتن این تغیرات جواب نمیده و شکست میخوری، حالا چرا اینو میگم دلیلش اینه GOW جدید کاملا واضح هست از سگانه POP الهام گرفته شده، از پسر کریتوس تا طراحی magni و اون یکی برادرش که کاملا شبیه باس فایت دوقلو ها در T2T هست، یا حتی مرحله آسانسور در GOW که شباهت بیش از حد داره به یکی از مرحله ها که تا آسانسور بالا بره باید دشمنارو از بین ببریم، حتی طراحی والکری ها که خیلی شبیه Zurvan هه در POP هست و خیلی چیزای دیگه چون خیلی وقته بازی کردم یادم نیست، POP منبع ایهام خیلی بازیها از جمله AC,Uncharted, سری بتمن AK که خودشون زمان Asylum اینو گفتن، حالا این هارو چرا میگم؟ منظورم اینه آدم زورش میاد وقتی این بازیها که از سگانه POP الهام گرفتن جایگاه بهتری نزد صاحبانشون دارن و یوبیسافت هیچ ارزشی قائل نیست براش. دوباره میگم این ریمیک از اول راه اشتباهیو رفته کجای محیط SOT اینجوری رنگی رنگی بود؟ SOT 2003 در نسل 6 بیشتر از دوسال در دست ساخت بوده که در زمان خودش تایمش اوکی بود، واسه یه بازی نسل هشتمی اومدن دوسالو نیم وقت گذاشتن! واقعا چطور جرعت کردن با آیپیشون اینطوری رفتار کنن؟ اگه میخوان بازی به حد انتظار مورد نظر برسه باید حداقل 3 سال تاخیر بزنن و بهترین تیمشونو بذارن رو بازی که غیر ممکنه، بعد معرفی رسمی بازی جف اومد جردن و پاتریس رو تو توییتر تگ کرد گفت: " بازی افسانه ریمیک شد و فلان و بهمان اونم توییت کرد "اطلاع داشته باشین این پروژه به من ربطی نداره و من عضوش نبودم." یعنی شیلنگ گرفت رو جردن گدا و یوبیسافت که واسم مهم نیست باهم چه غلطی کردین. جردن گدا هم معلومه اصلا واسش کیفیت مهم نیست مهم اینه چند دلار با اسم بازی به جیب بزنه.
نوسینده داستان WW هم هفته پیش اومد توییت کرد گفت منتظر بمونیم ببینیم قرار چطور شه، به صورت غیر مستقیم منظورش بدون تیم اصلی. خلاصه این یه بازی مدیکور واسه گیمرای مدیکوره، مزخرف ترین جمله ای هم تو این دو روز شندیم اینه"برین خداروشکر کنین از هیچی بهتره" یا "اگه گیمر ها حمایت کنن WW با بودجه بیشتری ریمیک میشه" آره به همین خیال باشین. بازم میگم مشکل اصلی اینجاست که بازی "روح" نداره! و افراد بی تجربه ساختنش وگرنه بازیهای ایندی زیادی هستن که گرافیک ندارن ولی یه حس خاص و جذابی دارن که اینجا ما چیزی نمیبینیم و مشکل با چندماه و گرافیک حل نمیشه. وقتی میری سراغ یه بازی قدیمی و مخصوصا میخوای ریمیک کنی بازی باید بهتر از نسخه اصلی باشه یا حداقل همون حس رو بده که با این روند تررر زده میشه تو خاطرات و نسخه های اصلی.
شخصا به عنوان کسی که با این سگانه بزرگ شده ترجیح میدم بازیو همین الان کنسل کنن و هیچ وقت دیگه سمتش نرن.