Prince of Persia : The Movie

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

بالاخره بازيگران اصلي فيلم Prince of Persia: The Sands of Time انتخاب شدند . طبق گفته The Hollywood Reporter ه Jake Gyllenhaal ستاره فيلم هايي همچون Zodiac . Brokeback Mountain و........ در نقش prince و Gemma Arterton كه در حال حاضر در حال ايفاي نقش در قسمت جديد 007 هست در نقش Tamina بازي ميكند

27247-gyllenhaal_arterton341.jpg

فيلنامه توسط Doug Miro . Carlo Bernard . Boaz Yakin و Jordan Mechner كه خود خالق بازي بوده نوشته شده است . تهيه كننده بزرگ هاليوود يعني Jerome Leon Bruckheimer وظيفه تهيه كنندگي فيلم و Mike Stenson . Chad Oman و Patrick McCormick در نقش executive producer فيلم ظاهر خواهند شد . همچنين Mike Newell كه سابقه ساخت فيلم بزرگي همچون Donnie Brasco در كارنامه خودش داره كارگردان فيلم خواهد بود .ساخت فيلم از July در مراكش و انگلستان اغاز ميشود .

Prince of Persia : The Movie

160eu11.jpg

موفق باشيد !!

حداقل توي هري پاتر هركي رو ديدم ازش راضي نبود از فيلم منظورم.
بازيگرا هم ازش ايراد ميگرفتن
هری پاتر رو نمی خواد ببینی .... برو فیلم Donnie Brasco رو ببین تا به عظمت کارگردانیش پی ببری .......
در مورد هری پاتر هم لینکی چیزی داری بده ببینیم ......البته نمی گم نیست می خوام ببینم از چیش راضی نبودن و کی چنین حرفی زده ؟ ;) در مورد فیلم هم همینطور ......

البته باید ببینیم بودجه فیلم چقدره و چقدر می تونستن برای بازیگر نقش اول بدن
مطمئنا اين فيلم پرخرج ترين پروژه ساخت فيلم از روي بازي خواهد بود نام تهيه كننده بزرگي همچون Jerome Leon Bruckheimer همينو ميگه

احتمالا ایرونیا تو فیلم یه سری عرب ملخ خوار و .... هستن !!!!!!
پ.ن: ما که عادت داریم تو فیلم های هالیوود اینجوری نشونمون بدن !!
شما خوبي ؟؟؟؟ 1- انتظار نداشته باش توي مملكت اسلامي { ايران } بياند POP بسازند
...................................
2 - كجاي قيافه هاي Jake Gyllenhaal به عرب هاميخوره ؟؟؟؟
3 - كجاي قيافه Gemma Arterton باز به عرب هاي ميخوره
..................................
4 - وقتي توي ايران نميشه فيلم برداري كرد بايد جايي رو انتخاب كنند كه از لحاظ معماري با معماري بازي هماهنگ باشه كه حتما مراكش جاي خوبي براي اين كار بوده

هری پاتر رو نمی خواد ببینی .... برو فیلم Donnie Brasco رو ببین تا به عظمت کارگردانیش پی ببری .......
خدا رو شكر يكي متوجه شد اين Mike Newell و Donnie Brasco چه غول هايي براي خودشان در زمينه كارگرداني و فيلم هستند !!!

مطمئنا اين فيلم پرخرج ترين پروژه ساخت فيلم از روي بازي خواهد بود نام تهيه كننده بزرگي همچون Jerome Leon Bruckheimer همينو ميگه
خب این حرف درسته، اما احتمالا اینقدر بودجه ندارند که بتوانند ستاره 20 میلیون دلاری بیاورند.

خدا رو شكر يكي متوجه شد اين Mike Newell و Donnie Brasco چه غول هايي براي خودشان در زمينه كارگرداني و فيلم هستند !!!
من که همون اول گفتم Mike Newell کارگردان خوبی است :biggrin1: در مورد هری پاتر و جام آتش به نظر من که بهترین فیلم هری پاتر بود.

4 - وقتي توي ايران نميشه فيلم برداري كرد بايد جايي رو انتخاب كنند كه از لحاظ معماري با معماري بازي هماهنگ باشه كه حتما مراكش جاي خوبي براي اين كار بوده
میومدند همین پرسپولیس خودمون تا ما هم فیض می بردیم :biggrin1:

شما خوبي ؟؟؟؟ 1- انتظار نداشته باش توي مملكت اسلامي { ايران } بياند POP بسازند
2 - كجاي قيافه هاي Jake Gyllenhaal به عرب هاميخوره ؟؟؟؟
3 - كجاي قيافه Gemma Arterton باز به عرب هاي ميخوره
..................................

خیلی ممنون من خوبم !:biggrin1:
1-اصلا همچین انتظاری ندارم ، چون یه چندتا دفاع مقدس مونده باید برن بسازن !:biggrin1:
2-هیچ جای قیافش !
3-هیچ جای قیافش !
4-منم میدونم نمیشه !
و حالا من :
آقا کسری من منظورم این بود که بقیه ی کاراکتر های فرعی رو نیان با لباس عربی بسازن و ایرونی ها تو این فیلم سوار فیل نشن و .... .
خلاصه یکم ایرونی نشونمون بدن !!!!:biggrin1:

سلام این دختره توی کدوم شماره هری پاتر بازی کرده فکر کنم منظورتون شماره 6 باشه که هنوز نیومده اگر میشه نقشش را بگید
Gemma Arterton در هیچ کدام از هری پاتر ها تا آنجا که من می دانم بازی نکرده و مهمترین فیلمش هم جیمز باند جدید یعنی Quantom of Solace است.

راستی شما دارید سر کارگردان هری پاتر بحث میکنید این اصلا من اسمش را ندیدم کارگرداناش 3 نفر بودن کلا
1 و2 را کلمبوس ساخت 3.4 را یادم نیست و 5 را هم دیوید یتیس ساخت ولی اگر کارگردان دنی براسکو هست کارش درسته اون فیلم توش واقعا کارگردانی موج میزد البته باید وجود آلپاچینو و جانی دپ گل خودم را هم در نظر بگیرید

راستی شما دارید سر کارگردان هری پاتر بحث میکنید این اصلا من اسمش را ندیدم کارگرداناش 3 نفر بودن کلا
1 و2 را کلمبوس ساخت 3.4 را یادم نیست و 5 را هم دیوید یتیس ساخت ولی اگر کارگردان دنی براسکو هست کارش درسته اون فیلم توش واقعا کارگردانی موج میزد البته باید وجود آلپاچینو و جانی دپ گل خودم را هم در نظر بگیرید
قسمت سوم را آلفونسو کائرون ساخته، قسمت چهارم را Mike Newell .

خب يك خبر عالي Sir Ben Kingsley بزرگ و همچنين Alfred Molina براي بازي در فيلم Prince of Persia قرارداد امضا كردند . گويا Jerry Bruckheimer حسابي براي اين فيلم قصد سرمايه گذاري دارد .

Sir Ben Kingsley بازيگر معروف انگليسي هست كه در سال 1943 به دنيا امد وي در سال 1982 براي بازي در فيلم گاندي نامزد و برنده دو جايزه بزرگ اسكار و گلدن گلوب شد . وي سال 2005 با بازي در فيلم Blood Rayne بدترين بازي عمر خود را به نمايش گذاشت اما با اين وجود هيچ وقت از افتخارت وي كم نشد . وي همچنين داراي لقب سر از ملكه انگليس شده است از اثاربي نظير وي ميتوان بهSe*y Beast .Gandhi . Schindler's List و اليور تويست اشاره كرد هر چند وي اثار بزرگ در كارنامه خودش فراوان دارد .

220px-Sir_Ben_Kingsley_by_David_Shankbone.jpg

ه Alfred Molina متولد 1954 هست . وي همانند بن كينگرلي در انگلستان متولد شده است . وي سابقه بازي در فيلم هايي همچون Spider-Man 2 . Magnolia . Dead Man رو در سابقه خودش داره . در حال حاضر معلوم شده كه Ben Kingsley در نقش بد داستان ( احتمالا در نقش جادوگر ) بازي مكند اما نقش Alfred Molina معلوم نيست .

200px-Alfred_Molina.jpg

Sir Ben Kingsley بازيگر معروف انگليسي هست كه در سال 1943 به دنيا امد وي در سال 1982 براي بازي در فيلم گاندي نامزد و برنده دو جايزه بزرگ اسكار و گلدن گلوب شد . وي سال 2005 با بازي در فيلم Blood Rayne بدترين بازي عمر خود را به نمايش گذاشت اما با اين وجود هيچ وقت از افتخارت وي كم نشد . وي همچنين داراي لقب سر از ملكه انگليس شده است از اثاربي نظير وي ميتوان بهSe*y Beast .Gandhi . Schindler's List و اليور تويست اشاره كرد هر چند وي اثار بزرگ در كارنامه خودش فراوان دارد .

220px-Sir_Ben_Kingsley_by_David_Shankbone.jpg

ممنون کسراجون.
خیر سرش شوالیه ست:دی، نمیدونم چرا تو BR بازی کرد!

فکرمیکنم یادتون رفت یکی از کارهای آقای کینگزلی رو بگید.
ایشون در فیلم A house of Sand and Fog هم به عنوان نقش اصلی بازی کرده.
دلیل این که اینو گفتم این بود که ایشون در این فیلم در نقش یک ایرانی بازی کرد. واین فیلم هم نامزد اسکار شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or