Prince of Persia : The Movie

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

بالاخره بازيگران اصلي فيلم Prince of Persia: The Sands of Time انتخاب شدند . طبق گفته The Hollywood Reporter ه Jake Gyllenhaal ستاره فيلم هايي همچون Zodiac . Brokeback Mountain و........ در نقش prince و Gemma Arterton كه در حال حاضر در حال ايفاي نقش در قسمت جديد 007 هست در نقش Tamina بازي ميكند

27247-gyllenhaal_arterton341.jpg

فيلنامه توسط Doug Miro . Carlo Bernard . Boaz Yakin و Jordan Mechner كه خود خالق بازي بوده نوشته شده است . تهيه كننده بزرگ هاليوود يعني Jerome Leon Bruckheimer وظيفه تهيه كنندگي فيلم و Mike Stenson . Chad Oman و Patrick McCormick در نقش executive producer فيلم ظاهر خواهند شد . همچنين Mike Newell كه سابقه ساخت فيلم بزرگي همچون Donnie Brasco در كارنامه خودش داره كارگردان فيلم خواهد بود .ساخت فيلم از July در مراكش و انگلستان اغاز ميشود .

Prince of Persia : The Movie

160eu11.jpg

موفق باشيد !!

به نظر میاد عوامل فیلم خوب باشند، البته تیم نویسندگان فکر کنم همگی تازه کار باشند. در مورد بازیگر اصلی هم Jake Gyllenhaal که علاوه بر فیلم های فوق در روز پس از فردا و دانی دارکو هم بازی کرده توانایی این رو داره که بتونه از عهده نقشش به خوبی بر بیاد. Mike Newell هم یکی از فیلمهای مهمش هری پاتر و جام آتش بوده. به هر حال من که به این فیلم امیدوارم.

پ.ن: با تشکر از کسری جان.

ساختش از july شروع میشه یا july غرضه میشه؟
ساختش از اون زمان شروع ميشه خود فيلم براي تابستان 2009 عرضه ميشود

...............................

Mike Newell هم یکی از فیلمهای مهمش هری پاتر و جام آتش بوده. به هر حال من که به این فیلم امیدوارم.
باور كن اگه داني براسكو ببني ميگي عجب فحشي دادم :biggrin1: من هم اون قديما كه Noob بودم چه ربطي داشت ؟ :biggrin1: هري پاتر ميخوندم اما الان :sick: دوارن جاهليت بود ديگه :biggrin1:

Jake Gyllenhaal
هيچ وقت اين دانی دارکو پيدا نكردم بشينم بيبنم چراشو نميدونم
ugly_confused2.gif
:biggrin1:

یه نفر ایرانی بود قرار بود نقش شاهزاده رو بازی کنه پس چی شد؟! این یارو که اصلا به یه شاهزاده نمیخوره..
خب قراره از روي بازي فيلم رو بشازند والا پرنس هم هم سفيد بود هم چشم ابي نبود ؟؟؟؟
127fs4573872.gif

با اين تيم قدرتمند و بازيگران! منحصر به فرد فيلم كه شبيه به هرچيزي هستند جزء كاركتر هاي شاهزاده! من شك ندارم فيلم شاهزاده Hitman رو ميزاره تو جيبش!
ميگم ميثم حالت خوبه ؟؟؟
129fs4468377.gif
من شك دارم ديگه چي ميخواستيد كارگردان كه خيلي خوبه داني براسكو ببينند همه خواهش ميكنم بد بازيگر نقش اصلي رو هم جز معروف ترين بازيگران هالييود هست تهيه كننده بهتر از جري بروك بك هايمر گير هيچ كس نمياومد اونوقت الان اين فيلم كجا و هيتمن كجا تيموتي الفات كجا Jake Gyllenhaal كجا

آخرین ویرایش:
مايك! نويل من كه ازش خوشم نمياد.
ببخشيد اين تمانا! كيه!؟ توي بازي چنين كسي نبود! بود!؟
فرح رو نميگه!؟

با اين تيم قدرتمند و بازيگران! منحصر به فرد فيلم كه شبيه به هرچيزي هستند جزء كاركتر هاي شاهزاده! من شك ندارم فيلم شاهزاده Hitman رو ميزاره تو جيبش!

آخه اين فونت مزخرف چيه براي نوشتن شاهزاده!

Gemma Arterton هم كه ...:sick:

خیلی با انتخاب بازیگرا موافق نیستم. از Jake Gyllenhaal خیلی خوشم نمی یاد البته ربطی به فیلم Brokeback Mountainش نداره. البته بنده خدا بازیگر بدی نیست و تو Zodiac خیلی خوب بود.

در مورد Gemma Arterton هم با Miesam عزیز مواقم مخصوصا که در مورد توانایی های بازیگریش نکته مثبتی دیده نمی شه.
اما مشکل اصلی من هنوز کارگردانه. دانی براسکو فیلم بدی نیست اما آثار جدیدی کارگردان یعنی هری پاتر و عشق سالهای وبا خیلی خوب نبودند مخصوصا وبا که بر اساس شاهکار گارسیا مارکز ساخته شد اما خیلی ضعیف در اومد. کلا به نظرم بهتر بود که یک کارگردان اکشن ساز انتخاب می شد (البته هر کس بجز Michael Bay)

یه نفر ایرانی بود قرار بود نقش شاهزاده رو بازی کنه پس چی شد؟! این یارو که اصلا به یه شاهزاده "پارسی" نمیخوره... :confused:
اون فقط در یک نظر سنجی مطرح شده بود.

ای بابا الکی الکی این jake شد پرنس!!!!!!!!!!
من از جیک خوشم میاد اما اصلا به پرنس نمیخوره.
این همه بازیگر ردیف که به پرنس بخوره حالا چرا این!!!!!!!!!
همین Ian-Somerhalder قیافش کپ پرنس بود.

می بینم که Mike Newell باز هم می خواد با کارگردانی فوق العادش هنر نمایی کنه ....... کلا به خاطر شخص ایشون هم باشه فیلم عالی از اب در میاد .......

ممنون کسری ....

خیلی با انتخاب بازیگرا موافق نیستم. از Jake Gyllenhaal خیلی خوشم نمی یاد البته ربطی به فیلم Brokeback Mountainش نداره. البته بنده خدا بازیگر بدی نیست و تو Zodiac خیلی خوب بود.
اره! ولي نقش هاي جدي بهش نميخوره!
شاهزاده! يكي بايد باشه با يك نگاه! دشمن فرار كنه! اين با يك نگاه خودش فرار ميكنه :biggrin1: يك شخصيتي بود توي فيلم Inside همچين چيزي! من خيلي ازش خوشم ميومد! به نظرم اون خيلي خوب ميتونه ايفاي نقش كنه و مخصوصا راسل كروي!! البته عقيده من :love:

می بینم که Mike Newell باز هم می خواد با کارگردانی فوق العادش هنر نمایی کنه ....... کلا به خاطر شخص ایشون هم باشه فیلم عالی از اب در میاد .......
حداقل توي هري پاتر هركي رو ديدم ازش راضي نبود از فيلم منظورم.
بازيگرا هم ازش ايراد ميگرفتن

آقا يكي به من نگفت Tamina كي! بود!؟ من هرچي فكر ميكنم يادم نمياد :confused:

اره! ولي نقش هاي جدي بهش نميخوره!
شاهزاده! يكي بايد باشه با يك نگاه! دشمن فرار كنه! اين با يك نگاه خودش فرار ميكنه :biggrin1: يك شخصيتي بود توي فيلم Inside همچين چيزي! من خيلي ازش خوشم ميومد! به نظرم اون خيلي خوب ميتونه ايفاي نقش كنه و مخصوصا راسل كروي!! البته عقيده من :love:
البته باید ببینیم بودجه فیلم چقدره و چقدر می تونستن برای بازیگر نقش اول بدن، ماشالا راسل کرو که 20 میلیون میگیره نقدی :biggrin1:(شاید هم بیشتر). بعدش هم فکر کنم سنش بالا باشه (البته برای این نقش). این Jake Gyllenhaal هم بازیگر خیلی خوبی است، یک بار هم که کاندیدای اسکار شده.

حالا این بازیگرا اینا جدا خدا کنه عربی نسازنش به جای ایرانی بدن خورت ملت جهان :mad:

کاملا موافقم !!
ولی انگار میخوان عربی بسازن :
ساخت فيلم از July در مراكش و انگلستان اغاز ميشود .

احتمالا ایرونیا تو فیلم یه سری عرب ملخ خوار و .... هستن !!!!!!
پ.ن: ما که عادت داریم تو فیلم های هالیوود اینجوری نشونمون بدن !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or