Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

دوستان مگه بازی 21 می نمیاد؟آلن ویک هم همون موقع های میاد پس چرا لینک های آلن ویک اومده ولی این نیومده؟من pop می خوام....
کلا ایران بازی زود تر میاد!!
بازی وقتی تو ایران میاد که حتی سایت هایی که به بازی ها نمره میدن هم بازی نکردن!!:biggrin1:
اینجا ایرانه!
این بازی هم چند روز زودتر میاد 100%
=======================
الان دارم دوباره تریلر ها رو میبینم و تاسف می خوردم که با پرنس چیکار کردند!
چیه لهجه ی جالبی داره این غوله!!
فارسی میگه سلطان سلیمان رو پیدا کرده و بکشید!!
ولی کلا گند زدن به گیم پلی!!
همچین گرافیکی جذابی هم نداره!!

بازی وقتی تو ایران میاد که حتی سایت هایی که به بازی ها نمره میدن هم بازی نکردن!!:biggrin1:
اینجا ایرانه!
=======================
الان دارم دوباره تریلر ها رو میبینم و تاسف می خوردم که با پرنس چیکار کردند!
چیه لهجه ی جالبی داره این غوله!!
فارسی میگه سلطان سلیمان رو پیدا کرده و بکشید!!
ولی کلا گند زدن به گیم پلی!!
همچین گرافیکی جذابی هم نداره!!
اینو که خودم می دونم بازی رودتر میاد!1دارم می گم چرا هنوز نیومده؟آخه آلن ویک اومده...

اینجا ایرانه!
عزیز من ربطی یه ایران نداره. لینک ها میاد رو اینترنت کل دنیا هم میتونن برش دارن. مگه ایرانی ها میارن که اینجا ایران باشه. همین اجنبی ها میدن اینارو/

اینو که خودم می دونم بازی رودتر میاد!1دارم می گم چرا هنوز نیومده؟آخه آلن ویک اومده...

به خاطر اینه که الن ویک خیلی زودتر دست سایت ها و مجلات خارجی برای نقد کردن رسیده بود.
به طور کلی فلسفه لیک شدن بازی ها اینه که review copy بازی را به دست مجله ها و سایت ها میدن برای نقد کردن و بازی هم یه جورایی دزدیده میشه و میاد روی نت .ایران هم که کاره ای نیست اینجا چون قانون کپی رایت نیست همه راحت بازی را دانلود می کنند.
البته بعضی بازی ها هم که ورژن پال بازی تاریخ عرضه ای مشابه با uc داره چون اروپا شامل کشور های زیادی میشه تاریخ عرضه دقیقی نداره و مثلا کشور پرتغال دوست داره 3 تا 4 روز زودتر بازی را بده بیرون و بازی هم سریع تر لیک میشه.
دقیقا مثل بازی های ps3 که تو امارات میاد مغازه دارها چند روز زودتر از عرضه رسمی بازی بازی را به فروش میرسونند.

اخرین تریلری که از بازی منتشر شد رو امیدوارم دیده باشید!!!
ولی اگه ندیدید میتونید از اینجا دانلود کنید:
http://www.gamersyde.com/download_prince_of_persia_the_forgotten_sands_introduction-15329_en.html
نکته جالب تو این ویدئو اول گرافیک خیره کننده کات سن هست و دوم اینکه یک نفر تو تریلر دیالوگی با عنوان "حمله" میگه!!!!

http://www.gamersyde.com/download_prince_of_persia_the_forgotten_sands_introduction-15329_en.html
نکته جالب تو این ویدئو اول گرافیک خیره کننده کات سن هست و دوم اینکه یک نفر تو تریلر دیالوگی با عنوان "حمله" میگه!!!!
این اولین بار نیست که تو forgotten sand دارن فارسی حرف میزنن.تو تریلرهای قبلی هم بعضیا فارسی حرف میزدن مثل اون غول قرمزه که نصف دیالوگاش فارسی بود:biggrin1:

اینو من چند شب پیش دیدم گرافیک در حد المپیک بالاست و شدیدن سینمای هست
اجب شاخیه داداشه پرنس یپا کریتوسه من ار ماسکش خیلی خوشم اومد:smile:
و 100البته اهنگ فوقولاده قشنگ بازی ادمو جذب میکنه مخصوصا اول دمو

من این تریلر رو دانلود کردم!!
بعد یه بار هم اجرا کردم!!
حالا که می خوام دوباره اجراش کنم پریده از هاردم!!
چیکار کنم؟

من الان رفتم سیات بازی کلی تریلر از گیم پلی دیدم!می خواستم ببینم کسانی که می گن مبارزاتش خوب نیست,ایرادشان کجاست!راستشو بخواهید تو مبارزات,من یکی که تنها سری که همه ی بازی هاش را بازی کردم و تنها سری من بوده که توش بازی که دوبار انجام داده باشم توش بوده,تفاوتی با نسخه های اول ندیدم!البته بجز تعداد بسیار زیاد دشمن که فکر نمی کنم مشکلی باشد و بد کرده باشد.در ضمن این قضیه ی جادو ها هم که بد نیست.می شه لطفا من را آگاه کنید؟
البته اون تریلر فکر کنم تریلر سینمایی بود.در واقع فیلم بود اون در کات سنس!

من الان رفتم سیات بازی کلی تریلر از گیم پلی دیدم!می خواستم ببینم کسانی که می گن مبارزاتش خوب نیست,ایرادشان کجاست!راستشو بخواهید تو مبارزات,من یکی که تنها سری که همه ی بازی هاش را بازی کردم و تنها سری من بوده که توش بازی که دوبار انجام داده باشم توش بوده,تفاوتی با نسخه های اول ندیدم!البته بجز تعداد بسیار زیاد دشمن که فکر نمی کنم مشکلی باشد و بد کرده باشد.در ضمن این قضیه ی جادو ها هم که بد نیست.می شه لطفا من را آگاه کنید؟

البته اون تریلر فکر کنم تریلر سینمایی بود.در واقع فیلم بود اون در کات سنس!
چون که حرکت دوربین تو مبارزات بسیار بده(دوربین گاهی اوقات پشت ستون ها و اشیاء میره!)
پرنس هیچ کمبوی خوب و زیبایی نمیزنه و فقط با شمشیر به شکل معمولی می جنگه!
و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or