منم تریلر گیم پلی رو دیدم اصلات خوشم نیومد! یعنی خیلی شلوغ شده بود مثل قبل دشمنا قوی و تعداد پایین نبودن! زیاد و مضخرف بودن!:biggrin1: یاد DMC افتادم!
اما بازم فقط باید صبر کنی تا خود بازی بیاد! یعنی من میگم اگه مثل تریلرش باشه اصلا جالب نیست. اما مساله اینه که به نظرم هیچ جوره شبیه تریلراش نشه!

هر چی میخوای بگو هر جوریم میخوای نقد کن
ولی لطف کن درباره DMC اینطوری صحبت نکن![]()

کجا شماره دوم عزیز من؟! تا اونجایی که من بازی رو دنبال کردم و در موردش خوندم، همه میگن داره به شماره اول شباهت پیدا میکنه.این بازی هیچ بویی از شماره دومش نبرده.تو کجای شماره دوم تو با 50تا جونور میجنگیدی؟ شلوغترینش به 10تا هم نمیرسید! درعوض تو شماره اول مبارزات شلوغتری رو داشتیم.در هر دوصورت هیچکدومشون اینقدر شلوغ نبودن(به جز نسخه2008:biggrin1تا اونجایی من از بازی Trailer دیدم و در مورد بازی مطلب خوندم، هدف تیم برگردوندن بازی به همون سبک قدیم بازی یعنی مثل قسمت 2وم بازی هست . داستان هم همینطور بین قسمت اول و دوم اتفاق میفته . شما مبارزاتتون شلوغ تر میشه ولی نه به اندازه DMC ! ضمنا بازهم کلی معما برای حل کردن خواهید داشت .
در کل پیشنهاد میکنم انتظار خیلی بالایی از بازی نداشته باشین تا بتونین ازش لذت ببرین![]()
شما هم که هی بیخود بازی رو بکوبون.اخه وایسا بیاد بعد بزن دل و روده سازنده ها رو بریز بیرون! نمیدونم چرا همه اینطوری موضع گرفتن نسبت به این بازی! یا یکی میاد مثل چی از بازی تعرف میکنه یا از طرف دیگه یکی دیگه میاد رسما مراسم شب هفت بازی رو هم همینجا به صورت کاملا مجلل برگذار میکنه:biggrin1: بابا وایستین بیاد اخه..والا ما که هیچ بهبودی ندیدیم تا بحال.
به نظر میرسه تو هدفشون به صورت بسیار زیبا شکست خوردن.
والا ما که هیچ بهبودی ندیدیم تا بحال.
به نظر میرسه تو هدفشون به صورت بسیار زیبا شکست خوردن.

دوست عزیز چرا برای تایید حرف خودت اطلاعات غلط میدیکجا شماره دوم عزیز من؟! تا اونجایی که من بازی رو دنبال کردم و در موردش خوندم، همه میگن داره به شماره اول شباهت پیدا میکنه.این بازی هیچ بویی از شماره دومش نبرده.تو کجای شماره دوم تو با 50تا جونور میجنگیدی؟ شلوغترینش به 10تا هم نمیرسید! درعوض تو شماره اول مبارزات شلوغتری رو داشتیم.در هر دوصورت هیچکدومشون اینقدر شلوغ نبودن(به جز نسخه2008).
اینا خیلی باید از خداشونم باشه که بتونن چیزی درحدود شماره دوم بسازن.
تا جایی که من یادمه تو همون ابتدای ازاد شدن شنهای زمان، تعداد نفرات خیلی بیشتر از 4تا بود.دوست عزیز چرا برای تایید حرف خودت اطلاعات غلط میدی
توی شماره 1 نهایت با 4-5 نفر بطور همزمان می جنگیدی و تا کسی رو نمی کشتی و تعداد کم نمی شد ، دشمن دیگه ای به قبلیا اضافه نمی شد.ولی توی شماره 2 مبارزه ها شلوغ تر بود و همزمان تقریبا با 10 نفر میجنگیدی.
در ضمن دوستان نظر خودشون رو در مورد نمایش های شماره جدید میدن و احتیاجی نیست اینقدر شما حرص بخوری!![]()
شما بهتره شماره 1 رو دوباره بازی کنی چون من یه 3-4 دفه ای تموم کردم.همون جا هم خیلی زور بزنیم 5 تا بیشتر دشمن نمیاد و هر کدوم رو که میکشی یدونه دیگه بوجود میاد و اصلا بازی نمی زاره مبارزات خیلی شلوغ بشه چون برای کشتن هر فرد نیاز به روش خاصی هست که توی مبارزات شلوغ این سیستم عمل نمی کنهتا جایی که من یادمه تو همون ابتدای ازاد شدن شنهای زمان، تعداد نفرات خیلی بیشتر از 4تا بود.
من حرص نمیخورم، فقط نسبت به اظهار نظرهای تند و بی معنی بعضیا یه کمی حرص میخورم به نظر من تا اینجای کار به جز بخش مبارزات، سایر بخشا راضی کننده بوده.
شما چه اسراری داری که بگی خوبه؟؟؟چه اسراری دارید بگین بازی بده:confused:
اولین نفر خودت میخری![]()

شما حرص نخور خوب نیست براتفقط نسبت به اظهار نظرهای تند و بی معنی بعضیا یه کمی حرص میخورم:biggrin1:
من رسما عقب نشینی میکنم:biggrin1: حرف حساب خب جواب نداره دیگه! الان به توصیت عمل کردم و یه سری به فروم خود بازی زدم دیدم چی میبینی:biggrin1: دیگه باقیش بماند...شما چه اسراری داری که بگی خوبه؟؟؟
شما حرص نخور خوب نیست برات![]()
دقیقا پست بالای مال من (محمد) رو بخون. ببین چی گفته. عزیز فقط نیستم که. یکم بورو بیرون از محیط بسته. ببین چه کار کردن که صدای همه در اومده.
شما میگی به غیر از مبارزات بقیه خوبه. خوب قربون شکل ماهت برم. حداقل 50% از جذابیت پرنس به مبارزات جذابش بود. نمونش هم شماره 2 که اینقدر کمبو داشت و نرم و روان بود خیلی ها رو به سمت خودش کشوند. اصلا من نمیتونم تو کلم بگنجانم که پرنس بدون گیم پلی مبارزه :laughing: واقعا خنده داره بخدا.
آخه یه یه ضربه شمشیر جلو رفتن هم شد گیم پلی تورخدا؟
خب اگه این تغییر سبک باعث بهبود بازی بشه و باعث بشه که بازی از کیفیت بالاتری برخورددار بشه چه اشگالی داره؟؟:confused: