Prince of Persia: The Forgotten Sands | PC

70ss_preview_POPFS_Palac.jpg

نام جدیدترین قسمت از بازی Prince of Persia است که داستان آن در فاصله The Sands of Time و Warrior Within (قسمت اول و دوم) رخ می دهد.
داستان بازی از جایی شروع می شود که پرنس به قصد دیدن برادر خود به مکانی به نام ازاد سفر می کند. اما پرنس بعد از سفر متوجه می شود که نیرو های بسیار قوی شهر را به احاطه خود در اورده اند و قصد از بین بردن حکومت برادر وی را دارند. پرنس مجبور می شود که از قدرت زمان خود استفاده کند تا پادشاهی از بین نرود. طبق گفته های تهیه کننده این بازی هیچ ارتباطی با فیلم The Sands of Time ندارد.
همانند سری SOT این بار شما با دشمنان زیاد روبرو می شوید و همچنین قدرت ها اکروباتیک بسیاری در بازی وجود دارد. در کل قدرت های بسیاری به پرنس در این شماره اضافه شده است.
این بار بازی این بار هم دارای تم شب های عربی است و دیگر از تم گرافیکی دو سال پیش استفاده نمی کند. Ubisoft قول یک تجربه بلاک باستر بزرگ را به بازیکنان داده است. این بازی از موتور بسیاری قوی Anvil ( موتور استفاده شده در سری Assassins Creed و Prince of Persia دو سال پیش ) استفاده می کند.
در بازی قدرتی به نام Mastery Over Nature اضافه شده است که سازندگان اطلاعات زیادی ان فاش نکرده اند. در بازی شما قابلیت کنترل زمان و طبیعیت و دشمنان خود را دارا هستید.
نکته دیگر در مورد خشن شدن بازی است زیرا درجه بازی توسط PEGI مثبت 16 سال اعلام شده است در حالی که POP سال 2008 دارای درجه بندی مثبت 12 سال بود.
تیم سازنده این اثر همان تیم اصلی سازنده این سری در بخش Ubisoft Montral هستند.

این بازی همزمان با عرضه فیلم Prince of Persia : The Sands of Time در می 2010 عرضه خواهد شد.

عکسهایی از بازی

سلام من دوباره جلوتر توي يه در ديگه گير كردم اگه ميخواسن عكسش رو بزارم اين كرك repack هم كه لينكاش هيلتره! درست ميشه با اين بالايي؟ يه جايي ديگه ميشه آپ كنيد؟ ممنون از همگي

یعنی اصلا ارزش بازی کردن نداره!

همون بهتر کرک نمیشد!

قیافه شاهزاده که مثل افغانیا شده

جنگها مثل بچه هاس

را رفتنش مثل بچه سوسول ها

و کلا تعطیله

آخرین ویرایش:
یعنی اصلا ارزش بازی کردن نداره!

همون بهتر کرک نمیشد!

قیافه شاهزاده که مثل افغانیا شده

جنگها مثل بچه هاس

را رفتنش مثل بچه سوسول ها

و کلا تعطیله
در رابطه با قیافه پرنس با نظرت موافقم انگار افغانیا شده. نمی دونم چرا Ubisoft از همون قیافه پرنس تو شماره دوم استفاده نکرد؟
این Ubisoft هم بعضی وقتها مخش قاط میزنه ها.:d

در رابطه با قیافه پرنس با نظرت موافقم انگار افغانیا شده. نمی دونم چرا Ubisoft از همون قیافه پرنس تو شماره دوم استفاده نکرد؟
این Ubisoft هم بعضی وقتها مخش قاط میزنه ها.:d
کاملا معلومه که تیم پرنس خیلی محدود شده الان یوبی سافت تمام فکر و ذکرش روی بازی های پرسود مثل ac هست نه پرنس.
وقتی تیم ac شده 800 تا انتظار دارید تیم پرنس چندتا باشه ؟کاملا معلومه از 2008 تا 2010 داشتند روی بازی کار میکردند وقت نکردند بازی را پولیش کنند و به قول دوستان طراحی کرکتر و گرافیک در سطح یه تیم متوسطه نه یه تیم حرفه ای.

والا تو سیستم من اصلا پوشه ای به اسم storage نیست. من خودم شاخ درآورم. محتویات Ubisoft Game Launcher تو سیستم من این هست:
96Clip.jpg

محتویات پوشه Ubisoft Game Launcher من هم دفیفا همینی هست که این بالاست و فایل storage داخلش نیست ! چه جوری میتونم سیو های بازیم و پیدا کنم ؟

کاملا معلومه که تیم پرنس خیلی محدود شده الان یوبی سافت تمام فکر و ذکرش روی بازی های پرسود مثل ac هست نه پرنس.
وقتی تیم ac شده 800 تا انتظار دارید تیم پرنس چندتا باشه ؟کاملا معلومه از 2008 تا 2010 داشتند روی بازی کار میکردند وقت نکردند بازی را پولیش کنند و به قول دوستان طراحی کرکتر و گرافیک در سطح یه تیم متوسطه نه یه تیم حرفه ای.
کجا دو سال رو بازی کار کردن؟؟؟! اینا حتی یه سال هم درست و حسابی رو بازی کار نکردن! همه شواهد نشون میده که این فقط یه بازی تبلیغاتی برای فیلمش بوده. اون از زمان رونمایی بازی و بعدش زمان انتشارش که متقارن با زمان اکران فیلم بوده و اونم از کیفیتش. شاهزاده پارس یه فرانچایز قدرتمند بود که اگه یوبی کوفت! لیاقت داشت میتونست مثل gow3 ازش یه بازی کاملا ایده ال بسازه ولی چه کنیم که این شرکت به خاطر پول پرستیش هر روز داره بدتر از دیروزش میشه..
این بازی هم اصلا به نظرم ارزش بازی کردن نداره.

سلام .
دوستان بازی به نظر من فقط مشکل گرافیکی داره که زیاد روش کار نکردن ، فقط همین ،،،،،
فقط دو تا سوال : ؟
1-اونجایی که سربازها تو خزانه دارن بین طلاها میگردن ، و با فارسی میگن ، "طلا" ... و هم چنین اون غول وقتی آزاد میشه و میگه " منو ببخشید ، فلانی رو پیدا کنید و ...." ، یعنی اینکه اون غول و اون سرباز ها فارس هستند ، پس چرا پرنس (کاراکتر اصلی) ، انگلیسی حرف میزنه ؟
2-اینکه بازی سازهای این بازی آمریکایی هستند ، و آمریکا و ایران رسما ضد هم هستند ، همچنین فیلم 300 از آمریکا بر ضد ایران نشعت گرفته ، چرا آمریکا اجازه ساخت بازی "شاهزاده ایــــرانی" رو میده ؟؟؟؟(آیا این بازی بر ضد ایران هست یا با ایران هست یا اصلا هیچی به هیچی ، ولی حتما یه سیاست ای توی کار هست .)

سلام .
دوستان بازی به نظر من فقط مشکل گرافیکی داره که زیاد روش کار نکردن ، فقط همین ،،،،،
فقط دو تا سوال : ؟
1-اونجایی که سربازها تو خزانه دارن بین طلاها میگردن ، و با فارسی میگن ، "طلا" ... و هم چنین اون غول وقتی آزاد میشه و میگه " منو ببخشید ، فلانی رو پیدا کنید و ...." ، یعنی اینکه اون غول و اون سرباز ها فارس هستند ، پس چرا پرنس (کاراکتر اصلی) ، انگلیسی حرف میزنه ؟
2-اینکه بازی سازهای این بازی آمریکایی هستند ، و آمریکا و ایران رسما ضد هم هستند ، همچنین فیلم 300 از آمریکا بر ضد ایران نشعت گرفته ، چرا آمریکا اجازه ساخت بازی "شاهزاده ایــــرانی" رو میده ؟؟؟؟(آیا این بازی بر ضد ایران هست یا با ایران هست یا اصلا هیچی به هیچی ، ولی حتما یه سیاست ای توی کار هست .)
جواب سوال 1-
به این خاطر پرنس انگلیسی حرف میزنه چون بیش از نیمی از بازیکنان این بازی (بهتر بگم دنیا) به انلیسی حرف میزننو و یا لاقال انگلیسیرو می فهمن. به نظر شما چند نفر بازیباز تو دنیا (اونایی که نسخه اصلیرو میخرن) فارسی صحبت می کنن و یا می فهمن؟

جواب سوال 2-
شرکت Ubisoft آمریکایی نیست بلکه کانادایی هست، این رو هم بهتره بدونی سازنده ها تو این نسخه به زبون فارسی خیلی توجه کردن و اکثر شخصیت های بازی به فارسی ملیح صحبت می کنن (مثل همون سربازها که خودت گفتی) و این نشون میده که Ubisoft به زبون فارسی تو این بازی اهمیت داده.
در ضمن مسآله سیاست رو با این بازی قاطی نکنید که تاپیک به بیراهه میره! به خاطر وجود همون مسائلی که تو جواب اول گفتم Ubisoft واسه پرنس و داداشش مالک از صداپیشه های انگلیسی استفاده کرده.
OK????????

کجا دو سال رو بازی کار کردن؟؟؟! اینا حتی یه سال هم درست و حسابی رو بازی کار نکردن! همه شواهد نشون میده که این فقط یه بازی تبلیغاتی برای فیلمش بوده. اون از زمان رونمایی بازی و بعدش زمان انتشارش که متقارن با زمان اکران فیلم بوده و اونم از کیفیتش. شاهزاده پارس یه فرانچایز قدرتمند بود که اگه یوبی کوفت! لیاقت داشت میتونست مثل gow3 ازش یه بازی کاملا ایده ال بسازه ولی چه کنیم که این شرکت به خاطر پول پرستیش هر روز داره بدتر از دیروزش میشه..
این بازی هم اصلا به نظرم ارزش بازی کردن نداره.
کاملا تائید میشه شروع کار برای پروژه این بازی تقریبا از decembre 2009 شروع شد و تاریخ عرضه_ش هم که may 2010 بود یعنی حدود 6 ماه!!
بازی هم که اینقدر روش کار شه بهتر از این نمیشه:|
ولی یادمون هم باشه دیگه تقریبا این بازی هر چی در آستین داشته توی سری قبل رو کرده و نمیشه بیشتر از این توش نوآوری آورد ولی بازیهایی مثل AC هنوز اول راه هستند....
عزیز کوتاه بیا دنیای تجارت که این حرفها رو نداره!!
ثانیا گذشته از این حرفها یادت باشه که ایران ونژاد آریایی (حدا از این عقب موندگی فعلی) یکی از اصیل ترین وقدیمی ترین نژادهاست و اساسا اینکه این بازی به اسم prince of persia کلیک خورده همینه...

ممنون از جوابتون .
فقط یه سوال : ؟
الان من چیکار کنم ؟
اینجا گیر کردم .
وقتی تو بازی بودم کلید رو فشار دادم و این در باز شد . ولی متاسفانه افتادم پایین . بعد دیگه نمیدونم چجوری برگردم و کلید رو فضار بدم تا در باز شه و هیچ راهی ندارم . و در هم بسته هست . آیا مشکل از کرک هست یا از سیو من .
ممنون میشم یه کرک بدید .

ممنون از جوابتون .
فقط یه سوال : ؟
الان من چیکار کنم ؟
اینجا گیر کردم .
وقتی تو بازی بودم کلید رو فشار دادم و این در باز شد . ولی متاسفانه افتادم پایین . بعد دیگه نمیدونم چجوری برگردم و کلید رو فضار بدم تا در باز شه و هیچ راهی ندارم . و در هم بسته هست . آیا مشکل از کرک هست یا از سیو من .
ممنون میشم یه کرک بدید .

منم دقیقا همین جا گیر کردم و مجبور شدم از اول برم تا ردش کنم اینجا رو . با هیچ کرکی هم نتونشتم این در رو باز کنم .

ای بابا .
یعنی از اول بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ممنون میشم اگه باید از اول بازی برم یه سیو بدید که بعد از این مرحله باشه . نه خیلی بیشتر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or