Prince of Persia: The Forgotten Sands | PC

70ss_preview_POPFS_Palac.jpg

نام جدیدترین قسمت از بازی Prince of Persia است که داستان آن در فاصله The Sands of Time و Warrior Within (قسمت اول و دوم) رخ می دهد.
داستان بازی از جایی شروع می شود که پرنس به قصد دیدن برادر خود به مکانی به نام ازاد سفر می کند. اما پرنس بعد از سفر متوجه می شود که نیرو های بسیار قوی شهر را به احاطه خود در اورده اند و قصد از بین بردن حکومت برادر وی را دارند. پرنس مجبور می شود که از قدرت زمان خود استفاده کند تا پادشاهی از بین نرود. طبق گفته های تهیه کننده این بازی هیچ ارتباطی با فیلم The Sands of Time ندارد.
همانند سری SOT این بار شما با دشمنان زیاد روبرو می شوید و همچنین قدرت ها اکروباتیک بسیاری در بازی وجود دارد. در کل قدرت های بسیاری به پرنس در این شماره اضافه شده است.
این بار بازی این بار هم دارای تم شب های عربی است و دیگر از تم گرافیکی دو سال پیش استفاده نمی کند. Ubisoft قول یک تجربه بلاک باستر بزرگ را به بازیکنان داده است. این بازی از موتور بسیاری قوی Anvil ( موتور استفاده شده در سری Assassins Creed و Prince of Persia دو سال پیش ) استفاده می کند.
در بازی قدرتی به نام Mastery Over Nature اضافه شده است که سازندگان اطلاعات زیادی ان فاش نکرده اند. در بازی شما قابلیت کنترل زمان و طبیعیت و دشمنان خود را دارا هستید.
نکته دیگر در مورد خشن شدن بازی است زیرا درجه بازی توسط PEGI مثبت 16 سال اعلام شده است در حالی که POP سال 2008 دارای درجه بندی مثبت 12 سال بود.
تیم سازنده این اثر همان تیم اصلی سازنده این سری در بخش Ubisoft Montral هستند.

این بازی همزمان با عرضه فیلم Prince of Persia : The Sands of Time در می 2010 عرضه خواهد شد.

عکسهایی از بازی

بابا عجبا .... کسانی که تو xbox بازی کردن ارزش original داره؟؟؟؟!!!!!!!!
آخه بد بختی اینجاست هرچی بازی توپ هست موقع امتحان ها میاد بعد که امتحان تموم میشه و ما بازی هارو تموم کردیم و لذت هم نبردیم به خاطر درگیری های امتحانا(ولی من که 20شدم :d:d) ولی بعد امتحان ها یک بازی هم نمیاد اونی هم که میاد و قشنگ هست کرک نمیشه ؟!!!!!!!!!=((=((=((
بد نبود ولی پر از باگ بود!!!

بابا عجبا .... کسانی که تو xbox بازی کردن ارزش original داره؟؟؟؟!!!!!!!!
آخه بد بختی اینجاست هرچی بازی توپ هست موقع امتحان ها میاد بعد که امتحان تموم میشه و ما بازی هارو تموم کردیم و لذت هم نبردیم به خاطر درگیری های امتحانا(ولی من که 20شدم :d:d) ولی بعد امتحان ها یک بازی هم نمیاد اونی هم که میاد و قشنگ هست کرک نمیشه ؟!!!!!!!!!=((=((=((
بازی خیلی قشنگی بود من که خیلی باهاش حال کردم هم خیلی اکشن بود هم معمایی مثل پرنس 2 و 3 گرافیک خوبی هم داره به نظر من ارزش چند باررفتن رو داره b-)

بچه ها ایشون ادعا میکنن بازی کرک شده لینکش رو هم گذاشته ماله skidrow:d
ایشون مال این حرفا نیستن اگه رو دان کرک بزنی میبینی از رپید حذف شد.
fack
ما خودمنو کشتیم با هزار جور دنگو فنگو باگو سرور مجازیو اینا بازیو با زبون روسی تونستیم تا وسطش بریم بعدش قفل لنتی دیگه بیشتر نذاشت جلو بریم ولی 100% کرک سالمشو بچه های روس ردیف مکنن.

ایشون مال این حرفا نیستن اگه رو دان کرک بزنی میبینی از رپید حذف شد.
fack
ما خودمنو کشتیم با هزار جور دنگو فنگو باگو سرور مجازیو اینا بازیو با زبون روسی تونستیم تا وسطش بریم بعدش قفل لنتی دیگه بیشتر نذاشت جلو بریم ولی 100% کرک سالمشو بچه های روس ردیف مکنن.

شما نسخه ی روسی رو بازی کردید و جلو رفتید؟
مگه بین نسخه ی روسی و انگلیسی فرقی جز زبانش وجود داره پس الان باید بشه نسخه ی انگلیسی رو هم بازی کرد
ببخشید ولی فیک اینجوری می نیویسن "fake":d
اگرم منظورتون اون چیز بدا باشه ( :d ) اونجا a نیست u ه :d

من دوتا کامنت توی یکی از این سایتهایی که کاربران به سختی دنبال و منتظر کرکند پیدا کردم جالبه

HTML:
Hi To All 1st
Guyz Guyz Guyz Why You All Fooling Your Self We Made This Game And This Time The Drm Server Is So Secure That No One Can Hack We Challenge All Cracker Group
Please Dont Fool Your Self Buy Original DVD This Is The Only Way You Can Play Prince Of Persia And Our Up Coming Titles Soo Go Too Shop And Buy The Dvd And Apply For Internet Connection
With Pleasure UbiSoft

Buy Original
Ubisoft Wish You all The Best

HTML:
Yes It has Been Confirmed with GamersJuice.db// that the talks that goes on Gamers_Juice is that Skidrow wont be able to crack this game cause the orginal guys that made the server emu for AC2 Wont touch this game (pop5), cause they wonna make a point that Skidrow Dident Build an Orginal Crack For AC2 BUT STOLE IT FROM Thire Server Emu’.
.
[they say that they already figur it out and they have a server emu'. they said that they will release it on 10/10/2010 cause they want people to know that they cracked the game 1st.... so if you see the crack on 10/10/2010 you know that its not "Skidrow's hard work" that brought us the crack].
one of the crackers answerd that this is great but Server Emu’ is NOT A CRACK and they cant take the credit for a VAILD CRACK, … and they answerd that thats why they release it on the 10/10/2010 cause they want to release a crack and not a server emu’. they said that they are getting help with building a crack and murgin the server data to that crack
BUT THEY WILL WAIT Till 10/10/2010!

از دوستان كسايي كه بازي كردن يه توضيح مختصر بدن راجبش!:thanks:
اين مجله pause كه يه طوري گفته راجبش انگار چيه!!!:gunner::sniper:
نااميد شدم خوندمش اين مجله رو!!:crying:
ميگه كه نصفه نيمست.:scare:راسته؟؟؟؟

از دوستان كسايي كه بازي كردن يه توضيح مختصر بدن راجبش!:thanks:
اين مجله pause كه يه طوري گفته راجبش انگار چيه!!!:gunner::sniper:
نااميد شدم خوندمش اين مجله رو!!:crying:
ميگه كه نصفه نيمست.:scare:راسته؟؟؟؟
آخه بازی که کرک نشده که بخوان بچه ها راجع بهش توضیح بدن. غیر از اونایی که اوریجینال داشته باشن + اینترنت پرسرعت.

من دوتا کامنت توی یکی از این سایتهایی که کاربران به سختی دنبال و منتظر کرکند پیدا کردم جالبه

HTML:
Hi To All 1st
Guyz Guyz Guyz Why You All Fooling Your Self We Made This Game And This Time The Drm Server Is So Secure That No One Can Hack We Challenge All Cracker Group
Please Dont Fool Your Self Buy Original DVD This Is The Only Way You Can Play Prince Of Persia And Our Up Coming Titles Soo Go Too Shop And Buy The Dvd And Apply For Internet Connection
With Pleasure UbiSoft

Buy Original
HTML:
Yes It has Been Confirmed with GamersJuice.db// that the talks that goes on Gamers_Juice is that Skidrow wont be able to crack this game cause the orginal guys that made the server emu for AC2 Wont touch this game (pop5), cause they wonna make a point that Skidrow Dident Build an Orginal Crack For AC2 BUT STOLE IT FROM Thire Server Emu’.
.
[they say that they already figur it out and they have a server emu'. they said that they will release it on 10/10/2010 cause they want people to know that they cracked the game 1st.... so if you see the crack on 10/10/2010 you know that its not "Skidrow's hard work" that brought us the crack].
one of the crackers answerd that this is great but Server Emu’ is NOT A CRACK and they cant take the credit for a VAILD CRACK, … and they answerd that thats why they release it on the 10/10/2010 cause they want to release a crack and not a server emu’. they said that they are getting help with building a crack and murgin the server data to that crack

این کامنت ها را در rls دیدی درسته ؟
این شایعه که قرار 10ام بیاد من را یاد اون قضیه گروه ipaki میندازه که تاریخ دادن و این حرفها .

م
HTML:
Hi To All 1st
With Pleasure UbiSoft

Buy Original
HTML:
.

اتفاقا همین حرفی رو که زدن باعث بالا اومدن کفر هکر ها میشه و دیر یا زود بازیو کرک شده تحویل میدن ...:)):)):)).
کثافتا دیواری کوتاه تر از پی سی گیر نیاوردن. بیان قفل های زیباشونو روی ایکس باکس و وی و پی اس پی و دی اس پلی 2 هم بندازن دیگه !!!
والا تو آمارا ما دیدیم که میزان دزدی توی بازی های PSP و DS بالای 90 درصد بوده ....
لعنت بر مردم آزار ... لااقل بیاییم یه ایمیل بهشون بزنیم و بگیم یه نسخه مخصوص Iran Edition بهمون بدن (محض خنده بود).=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or