Prey 2 بر روی جلد مجله ی Joystick

Behrooz

کاربر سایت
مدتی شده است که درباره ی بازی Prey هیچ چیزی نشنیده ایم.شماره ی اول بازی یکی از تاثیر گذارترین بازی هایی بود که در سال 2006 برای XBOX 360 عرضه شد.از ان جایی که Bethesda Softworks حقوق مربوط به ساخت بازی رو در اختیار دارد سرانجام بعد از 5 سال از ریلیز اولین شماره ی بازی شماره ی دوم بازی بر روی جلد مجله ی فرانسوی Joystick مربوط به ماه April آن اعلام و معرفی شد.Joystick هنوز هیچ اطلاعاتی درباره ی جلد مجله خود نداده است.
تصویر مربوط به جلد مجله:
Prey-2-cover.jpg
http://moviestinger.com/prey-2-featured-on-joystick-magazines-april-cover/

اوه :دی خدایی خیلی خبر خوبی بود ! منتظر یه تریلر درست حسابی ازش هستم ببینم جوش چطوریه...

شماره اولش عالی بود. جزو معدود بازیهای هست که بیشتر از 1 بار تموم کردم. امیدوارم زیاد طولش ندن. نشه Duke Nukem یه وقت ::دی.

اما امین و فریدون که این همه تعریف زدند ( کردند ) ایرادی که بازی داشت و نگفتن :d

من فقط تو حسرت میموندم چرا تو این بازی مرگ وجود نداره :d اما خبر توپی بود از آخرش معلوم بود ادامه داره منتظرش بودم :d

من فقط تو حسرت میموندم چرا تو این بازی مرگ وجود نداره :d اما خبر توپی بود از آخرش معلوم بود ادامه داره منتظرش بودم :d
مرگ داشت. بجائی اینکه وقت بازیباز رو با Load کردن Save و Loading و اینا تلف کنن، به مینی گیم خیلی خوب گذاشته بودن.
یعنی میشه قبل از 2012 و خوندن غزل خداحافظی بیاد از عنوان :-s.

يكي از زيبا ترين FPS هايي كه تو چند سال گذشته بازي كردم بود Prey.
و یکی از متفاوت ترین ها ! :دی
کلآ چیزهای خیلی جالبی توی بازی وجود داشت. از ایده Portal ها که اولین بار توی Prey دیدیم بگذریم , یه جاهاییش بود که مثلآ روی سقف برعکس راه میرفتیم ! یا یه قسمت بود خیلی جالب بود , یادم نیست چی میشد که کوچیک میشد و یکی از دشمنها از بالا نگاهمون میکرد :دی یا حتی خود سفینه که از گوشت و خون بود و اسلحه هاش و ... !
کلآ جزو FPS های خیلی خوبی بود که تجربه کردم. شاید جزو بهترین های عمرم نباشه ولی خیلی لذت بخش بود.

خوشم اومد از شماره اولش ، از اولین بازیهایی بود که رو 360 بازی کردم ...
البته داستانش از مزخرفترین داستانهایی بود که در یک محصول سرگرمی دیده بودم !
تلفیق افسانه های سرخپوستی و حمله موجودات فضایی ... !
لول شدید ...
یا حتی خود سفینه که از گوشت و خون بود و اسلحه هاش و ... !
آره ، اینم نکته جالبیه که بهش اشاره کردی ...
اسلحه ها زنده بودن و دستتو گاز(!) میگرفتن ...

• Like
Reactions: hosein me
من فقط تو حسرت میموندم چرا تو این بازی مرگ وجود نداره
منم دقیقا همین مشکل رو با بازی داشتم و الا اگه این رو در نظر نگیریم بازی واقعا عالیی بود.
یادمه اسلحه هاش از جنس آهن و فلز نبود بلکه موجودات زنده اسلحه ها رو تشکیل می دادن و باعث شده بود که اسلحه به یه شی زنده تبدیل بشه که اجزای اون حرکت هم میکرد
ایده پورتال هم از این بازی سرچشمه گرفت.یادمه اون موقع ها یه چیزایی در این مورد خوندم که سازنده های پورتال اول توی پروژه Prey کار کردن و بعد با ساخت پورتال ایدشون رو کامل کردن. دقیق یادم نیست( ممکنه کاملا اشتباه باشه چون الان که هر چی گشتم چیزی مبنی بر صحت این موضوع پیدا نکردم)
مرگ داشت. بجائی اینکه وقت بازیباز رو با Load کردن Save و Loading و اینا تلف کنن، به مینی گیم خیلی خوب گذاشته بودن.
مشکل اینجا بود که بازی از ادامه شروع می شد نه این که برگرده به چک پوینت قبل.این اولین بازیی بود که از این سیستم استفاده می کرد و بعدش بایوشاک و بدکمپانی اومدن که از این سیستم استفاده می کردن.

این همون بازیه یه دفعه جاذبه برعکس میشد میپرید رو سقف؟
یعنی میشه قبل از 2012 و خوندن غزل خداحافظی بیاد از عنوان :-s.
بیخیال .. انقدر کردن تو مغزمون اگه 2012 هم اتفاقی نیوفته خودمون خودمون رو میکشیم.

و یکی از متفاوت ترین ها ! :دی
کلآ چیزهای خیلی جالبی توی بازی وجود داشت. از ایده Portal ها که اولین بار توی Prey دیدیم بگذریم , یه جاهاییش بود که مثلآ روی سقف برعکس راه میرفتیم ! یا یه قسمت بود خیلی جالب بود , یادم نیست چی میشد که کوچیک میشد و یکی از دشمنها از بالا نگاهمون میکرد :دی یا حتی خود سفینه که از گوشت و خون بود و اسلحه هاش و ... !
کلآ جزو FPS های خیلی خوبی بود که تجربه کردم. شاید جزو بهترین های عمرم نباشه ولی خیلی لذت بخش بود.

آره از ايده Portal بگير تا جاذبه بر عكس كه تو Crysis و Dead Space هم بود. سيستم مرگ بازي هم تو BioShock بود . ولي خوشبختانه نبود مرگ باعث بي مزه شدن بازي نشده بود.

International Game Awards هم سال پيش Prey رو به عنوان Most inspiring game of the decade انتخاب كرد.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or