Prey 2 بر روی جلد مجله ی Joystick

Behrooz

کاربر سایت
مدتی شده است که درباره ی بازی Prey هیچ چیزی نشنیده ایم.شماره ی اول بازی یکی از تاثیر گذارترین بازی هایی بود که در سال 2006 برای XBOX 360 عرضه شد.از ان جایی که Bethesda Softworks حقوق مربوط به ساخت بازی رو در اختیار دارد سرانجام بعد از 5 سال از ریلیز اولین شماره ی بازی شماره ی دوم بازی بر روی جلد مجله ی فرانسوی Joystick مربوط به ماه April آن اعلام و معرفی شد.Joystick هنوز هیچ اطلاعاتی درباره ی جلد مجله خود نداده است.
تصویر مربوط به جلد مجله:
Prey-2-cover.jpg
http://moviestinger.com/prey-2-featured-on-joystick-magazines-april-cover/

شماره قبلیش که یکی ازبهترین بازی های زمان خودش بود و از همه نظر عالی بود
باید ببینیم میتونن دوباره یک چیز خاص و غیر منتظره درست کنن

بازي قبلي بي نظير بود
اما زمان انتشار بد و تبليغات ضعيف بازي رو كشوند به زير و هيچي ازش مطرح نشد متاسفانه !!
اين عنوان هم روند قبل رو داشته باشه عالي ميشه !!
مرسي از خبر

یه چیزی در مورد Portal که توی Prey بود (و مسلما قبلش هم وجود داشته) رو بگم که قبلا هم گفتم البته. هر چند توی Prey پورتال ها بودن ولی صرفا استفاده شون تغییر لوکیشن بازی بود و بازی به گیمر اجازه ی ساخت پورتال رو نمیداد! و مثل بازی PORTAL نبود که از این ایده برای حل معماهال محیطی و پلتفرمینگ استفاده بشه.
اما بازیش، واقعا بازی خوبی بود. اون ایده ی تغییر جاذبه خیلی باحال بود ولی یادمه تو استفاده ازش یکم زیاده روی کرده بودن و بعضی وقتا باعث سردرد میشد. چون بازی اینطوری نبود که جاذبه فقط تو دو جهت تغییر کنه! شخصیت سرخپوست بازی هم یکی از مواردی بود که خیلی کم اتفاق میفته. اگر همون بازی رو با یه گرافیک درست و حسابی الان عرضه کنن، احتمالا میانگین بالای 90 بگیره! بس که FPS های امروزی شبیه هم شدن! ولی حیف که اونموقع بازی خیلی بد عرضه شد.
یادمه اون موقع ها یه چیزایی در این مورد خوندم که سازنده های پورتال اول توی پروژه Prey کار کردن و بعد با ساخت پورتال ایدشون رو کامل کردن.
نه، چنین چیزی نیست. چند تا دانشجو بودن که قبل از ساخت PORTAL به جز Narbacular Drop تو ساخت هیچ بازی ای نقش نداشتن و تو هیچ استودیوی مطرحی نبودن. ND هم از طرف دانشگاه منتشر شده بود.

Human Head می سازتش و چون iP ماله 2K هست با وضعیت فعلی id فکر کنم این هم بره قاطی UE ها !
IP بازی هیچ وقت دست 2K نبوده. این بازی تا سال پیش IP دست 3D Realms بود و بعد از ورشکستگی به Bethesda Softworks رسید. حالا ربطش به id چی بود ؟

بازی Prey یکی از عناوینی بود که واقعا زمان ساختش فوق العاده زیاد بود (11 سال)!!! اما وقتی بازی به بازار عرضه شد، به نظر من نتونست اون چیزیرو که تو این 11 سال زمان ساختش ازش انتظار داشتن بر آورده کنه. اما با تمام این تفاسیر PRey یک تجربه ناب و کم نقص بود.
امیدوارم نسخه دوم به سرنوشت 11 ساله شماره 1 دچار نشه.

• Like
Reactions: hosein me
IP بازی هیچ وقت دست 2K نبوده. این بازی تا سال پیش IP دست 3D Realms بود و بعد از ورشکستگی به Bethesda Softworks رسید. حالا ربطش به id چی بود ؟

فکر کردم Ip ماله 2k باشه که اگه اینطور بود چون موتور id فقط داخلی شده اینا هم میرفتن طرف UE !

اما طبق حرفای تو همه ی فرضا باطله !:d

پس به امید استفاده کردن از id Tech 5

فکر کردم Ip ماله 2k باشه که اگه اینطور بود چون موتور id فقط داخلی شده اینا هم میرفتن طرف UE !

اما طبق حرفای تو همه ی فرضا باطله !:d

پس به امید استفاده کردن از id Tech 5

اگه Human Head مثل قسمت اول سازنده ش باشه احتمال زیاد همون ارتقا داده id tech 4 ( موتور قسمت اول ) هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or