Multi Platform PRAGMATA

https___i.ytimg.com_vi_h0GIfbmLEro_maxresdefault.jpg_sqp=-oaymwEZCPYBEIoBSFXyq4qpAwsIARUAAIhCG...jpg

Developer Capcom
Publisher Capcom
Release Date N/A
Engine RE Engine
Platforms Microsoft Windows, PlayStation 5, Xbox Series X and Series S

[تصاویر]

[تریلرها]

آخرین ویرایش:
با تموم کردن دمو، دیانا یه نقاشی از روند Playthrough نشون میده و به نسبت این که کدوم یکی از معیارها رو رعایت کرده باشی متفاوت هست و یه جورایی اندینگ های مختلف حساب میشه :D اینترنت متحد شدن و تا الان به نظر میاد 8 تا از این نقاشی ها وجود داره. معیارها تا الان کاشف به عمل اومده که اینا هستن ولی هنوز مثلاً دومی کشف نشده و بقیه هم ممکنه دقیق نباشن:
No. 1 - Don't use weapons only hack enemies to death the entire demo

No. 2 - ????

No. 3 - Open every box/container

No. 4 - Either don't get hit the entire demo or don't get hit by the boss (I got this when I tried to see if dying gave a picture, and only didn't get hit by the boss I dunno)

No. 5 - Speedrun the demo under 10min

No. 6 - Damage with weapons not hacking at all? I got this and another poster did. I used weapons religiously when I got it, another poster did a pistol only run. (I did a pistol only no hack run but didn't get it, instead I got No.4 but I didn't get hit that run so maybe the higher the number earned overrides the lower number?)

No. 7 - Collect a lot of Lunafilament (I got this by opening most chests and collecting all the enemy drops with a time over 10min and getting hit a few times)

No. 8 - Don't meet any other criteria?
من هم تا الان تونستم 3 تا رو بگیرم:
20251212092652_1.jpg
20251212221942_1.jpg
20251212221929_1.jpg
سوالی هم که پیش اومده اینه که اگر یک نفر همه این ها رو جمع کنه آیا چیزی داخل بازی آنلاک میشه یا نه8->

من دمو را بازی کردم و واقعا خوشم اومد
بازی تو ویش لیستم بود از قبل و واقعا خوشحالم که کیفیت بازی هم بسیار بسیار خوب به نظر میرسه.
مکانیک های بازی کندن اما clunky نیستن و خوب از اب در اومدن. هک کردن هم مینی گیم سریع و جالبیه که ماهیت رندومش باعث میشه تکراری نشه و دست پلیر را هم تا حد بسیار خوبی باز میگذاره.

دمو رو گرفتم، برای استفاده از قابلیت هک دختره رایت کلیک و کدوم دکمه رو باید بزنی؟
اصلا نفهمیدم چه گزینه ای رو داره میگه آخر از Alt استفاده کردم. دو سه دقیقه بیشتر بازی نکردم وقت نبود ولی بنظرم aim بازی وقتی میخوای هک کنی جالب نیست. کنترلش سخته.
محدودیت زمانی که نداره دمو؟

• Like
Reactions: Dante _Sparda
یـ حسی بهم میگه این بازی سورپرایز بعدی گیمینگ که یهو از نا کجا آباد میاد و دل همه رو میبره قشنگ همه جور ـه مواد مورد نیازش رو داره . گیم پلی نو و جدید شخصیت Cute فقط میمونه داستان که احتمالا با یـ داستان احساسی پدر و دختری طرف خواهیم بود .

یـ حسی بهم میگه این بازی سورپرایز بعدی گیمینگ که یهو از نا کجا آباد میاد و دل همه رو میبره قشنگ همه جور ـه مواد مورد نیازش رو داره . گیم پلی نو و جدید شخصیت Cute فقط میمونه داستان که احتمالا با یـ داستان احساسی پدر و دختری طرف خواهیم بود .
ناکجاآباد منظورت کپکامه؟ 😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or