Multi Platform PRAGMATA

https___i.ytimg.com_vi_h0GIfbmLEro_maxresdefault.jpg_sqp=-oaymwEZCPYBEIoBSFXyq4qpAwsIARUAAIhCG...jpg

Developer Capcom
Publisher Capcom
Release Date N/A
Engine RE Engine
Platforms Microsoft Windows, PlayStation 5, Xbox Series X and Series S

[تصاویر]

[تریلرها]

آخرین ویرایش:
بازی چقدر مظلوم واقع شده 😢
چند روزه دارم بازیش میکنم و به شدت حال کردم باهاش.هم انمی ها متنوع و خوش ساختن و هم خود کاراکتر و اسلحه ها و قابلیت هاش.سیستم پیشرفتش هم برا منی که حوصله ی شلوغی ندارم خیلی سرراسته.دختره هم خیلی کیوته ☺️
هر مبارزه هم که اوج هیجانه چون فقط شوتینگ خالی نیست و باید رباتها رو هم هک کنی تا روشون تاثیر بزاره.استراتژی مبارزات هم جزو اوجب واجباته.خلاصه که با یکی از بهترینهای نسل طرفیم
این R2 زدن رو پیشونی دژمن چه حالی میده و چه افکتی داره
گان پلی خیلی ستسفایینگ هستش ، من با توجه به شناختی که از کاراکترت داشتم بیلیو داشتم که کانفیوز بشی و نتونی فانکشن های گیم پلی رو هندل کنی ولی هپی شدم که اینجوی بردی از بازی :دی

گان پلی خیلی ستسفایینگ هستش ، من با توجه به شناختی که از کاراکترت داشتم بیلیو داشتم که کانفیوز بشی و نتونی فانکشن های گیم پلی رو هندل کنی ولی هپی شدم که اینجوی بردی از بازی :دی
بند آخر خارجکی حرف زدی نفهمیدم چی گفتی :) ولی آره یکم بهش مهلت دادم بازی دستم اومد

• Like
Reactions: AM!R and Thundersky
بازی چقدر مظلوم واقع شده 😢
چند روزه دارم بازیش میکنم و به شدت حال کردم باهاش.هم انمی ها متنوع و خوش ساختن و هم خود کاراکتر و اسلحه ها و قابلیت هاش.سیستم پیشرفتش هم برا منی که حوصله ی شلوغی ندارم خیلی سرراسته.دختره هم خیلی کیوته ☺️
هر مبارزه هم که اوج هیجانه چون فقط شوتینگ خالی نیست و باید رباتها رو هم هک کنی تا روشون تاثیر بزاره.استراتژی مبارزات هم جزو اوجب واجباته.خلاصه که با یکی از بهترینهای نسل طرفیم
این R2 زدن رو پیشونی دژمن چه حالی میده و چه افکتی داره
اتمسفر و محیطش مصنوعی می زنه یا شهرها و محیط های ویران شده تو مایه های هورایزن و لست هست ؟؟؟؟

عاشق خرابه های شهری هستم که پوشش گیاهی داخلشان اومده

گیم پلی ندیدم

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or