Portal 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این چپتر 8 هست، اول برو همونجا که ژل آبی ازش میریزه بعد توی دیوار بالاییش یه پرتال بزن و روی سطحی هم که داره ژل روش ریخته میشه یه پرتال، بعدش دکمه قرمز رو فشار بده حالا سطح جلویی اونجا آبی میشه بعد یه پرتال بزن اونجایی که اون جریان آبی داره(منظورم همون تونل هوا هست) حرکت میکنه و یکی هم بزن بالای دیوار جایی که ازش ژل میریزه. بعدش جریان آبی به سمت مکان اولیت به راه میافته حالا دکمه قرمزه رو فشار بده تا ژل وارد اون جریان آبی بشه و خودت هم سریع برو روی اون سطح آبی که جلوت هست و بپر توی جریان هوا هروقت رسیدی به سطح جلویی سریع بیا بیرون و روی دکمه قرمز وایسا، رنگ جریان به نارنجی تغییر پیدا میکنه و ژل به عقب بر میگرده.
حالا هروقت ژل رسید به جریان اصلی(اون بالایی) از روی دکمه پایین بیا، یه پرتال به انتهای جریان اصلی بزن و یکی هم روی دیواری که طرف ربات های تفنگدار(Turret:d) هست بزن حالا ژل از بالای سر ربات ها داره رد میشه همون لحظه پرتالت رو روی یه دیوار دیگه بزن تا جریان هوا قطع بشه و ژل توی سر ربات ها بریزه و بمیرن.
اگه خواستی میتونم راهنمای تصویری هم بذارم.
حاجی فهمیدم یکم اما از بس زیاد بود قاطی کردم ! :d
میتونی با چندتا تصویر بزاری ؟!

حاجی فهمیدم یکم اما از بس زیاد بود قاطی کردم ! :d
میتونی با چندتا تصویر بزاری ؟!
اوکی پس احتمالا من یکم بد توضیح دادم:d
این ویدئو رو ببین دیگه کاملا متوجه میشی، برای مستقیم کردن لینکش هم میتونی از این سایت استفاده کنی.

• Like
Reactions: hoom
سلام دوستان
یه سوال من الان تو چپتر 5 گیر افتادم اونجایی که از تو اون لوله شیشه ای پرت میشیم بعد از راهپله بریم بالا
(فکر کنم عمرا کسی فهمیده باشه کجا هستم )
کسی میدونه باید چی کار کنم

سلام دوستان
یه سوال من الان تو چپتر 5 گیر افتادم اونجایی که از تو اون لوله شیشه ای پرت میشیم بعد از راهپله بریم بالا
(فکر کنم عمرا کسی فهمیده باشه کجا هستم )
کسی میدونه باید چی کار کنم

وقتی از در رفتی تو برو راست بعدش چپ . الان جلوی تو دیگه هیچ راهی نیست ( درسته ؟ ) و سمت چپت شیشه ست . اگه جلوت رو نگاه کنی ( یک هم بالا رو نگاه کن ) یک چیزی هست که میتونی روش پرتال بسازی ( میشه گفت که اون دیواره افقیه و به سقف اویزونه ! )
میدونم خوب توضیح ندادم اما یکم بگردی متوجه میشی .

آخرین ویرایش:
Chapter 2 - The Cold Boot .
خاب الان من اونجایی ـم که جعبه ـه را میذاری جلو لیزر تا با آسانسور [ ؟ ] بری بالا . بعدش با ایجاد Portal جعبه را میارم پیش خودم . الان باید جعبه را روی دکمه ی قرمزی که باعث باز شدن در میشه بذارم اما روی یک سطح مرتفعی قرار داره که نمیتونم بذارمش ، هیچ جایی ـش هم Portal ایجاد نمیشه ... همونطور که گفتم چپتر 2 The cold boot هم هستم ، اونی که اولش یک جعبه بهت میده که با گرفتنش ناپدید میشه ، بعد یکی دیگه میده وقتی مقابل لیزر قرارش میدی ناپدید میشه و سومی ـه مثل آدمه ... ! :d
حس عکس گرفتن نیست خداییش ، خوب توضیح دادم دیگه ... ؟ :d

• Like
Reactions: $Dante$
خاب الان من اونجایی ـم که جعبه ـه را میذاری جلو لیزر تا با آسانسور [ ؟ ] بری بالا . بعدش با ایجاد Portal جعبه را میارم پیش خودم . الان باید جعبه را روی دکمه ی قرمزی که باعث باز شدن در میشه بذارم اما روی یک سطح مرتفعی قرار داره که نمیتونم بذارمش ، هیچ جایی ـش هم Portal ایجاد نمیشه ... همونطور که گفتم چپتر 2 The cold boot هم هستم ، اونی که اولش یک جعبه بهت میده که با گرفتنش ناپدید میشه ، بعد یکی دیگه میده وقتی مقابل لیزر قرارش میدی ناپدید میشه و سومی ـه مثل آدمه ... ! :d

با اون جعبه جلوی لیزر رو بگیر. بعد برو روی اسانسور . بعد زیر جعبه و روی دیوار پورتال درست کن . بعد که رفتی بالا سمت چپ روی یکی از اون دوتا که مایل ان پورتال درست کن . برو پایین . یک پورتال درست کن و جعبه رو بگیر و برو بالا . بعد پایین پورتال درست کن و با جعبه برو روش . چون با سرعت رفتی پرت میشه جلو . ( باید روی اون دیوار مایل که سمت چپه پورتال درست کرده باشی ) . حالا جعبه رو بزار روی دکمه .
حالا روی دیوار سمت چپ ( دیوار مایل ) پورتال درست کن و یکی هم پایین . بپر روی پورتال پایینی . حالا پرت میشی جلو .

• Like
Reactions: SiLeNt DeλtH
دوستان لطفا اگر كسي ميتونه كمك كنه:
Chapter6:Fall
بعد از اينكه مقداري جلو ميريم و تقريبا از يك جاي درياچه مانند عبور ميكنيم و به يك محيط بزرگ ميرسيم كه اسانسورش خرابه و بنظر مياد راهه ديگري هم نيست.بهتر بگم همونجائي كه وارد ميشيم و صداي كيو جانسون در مياد و خودشو به همراه همكارش معرفي ميكنه.بايد چيكار كرد ممنون:-*:d

وقتی از در رفتی تو برو راست بعدش چپ . الان جلوی تو دیگه هیچ راهی نیست ( درسته ؟ ) و سمت چپت شیشه ست . اگه جلوت رو نگاه کنی ( یک هم بالا رو نگاه کن ) یک چیزی هست که میتونی روش پرتال بسازی ( میشه گفت که اون دیواره افقیه و به سقف اویزونه ! )
میدونم خوب توضیح ندادم اما یکم بگردی متوجه میشی .
دستت درد نکنه
ممنون

می بینم که اکثر دوستا دست به دامن بعضیا شدند . خوب حق هم دارند این بازی بدون کمک و همکاری را اصلا نمیشه حتی یه چپتر هم رفت جلو. کسی می دونه چند تا چپتر داره ؟ کسی تا آخراشو رفته ؟

می بینم که اکثر دوستا دست به دامن بعضیا شدند . خوب حق هم دارند این بازی بدون کمک و همکاری را اصلا نمیشه حتی یه چپتر هم رفت جلو. کسی می دونه چند تا چپتر داره ؟ کسی تا آخراشو رفته ؟
5 چپتر داره به نامهای
chapter 1: the courtesy call
chapter 2: the cold boot
chapter 3: the return
chapter 4: the surprise
chapter 5: the escape

من که خودم تنهایی و بدون کمک بازی رو تموم کردم
بازی هم 9 چپتر داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or