Portal 2 | PC

portal2_coop.jpg

valve Software
Sci-Fi First-Person Shooter
Release: Apr 19, 2011​

حتما همه نسخه ی اول رو به یاد دارید !
یکی از خلاقانه ترین عناوین تاریخ که سال 2007 در قالب پک حیرت انگیز Orange Box همه را شکه کرد!

حالا valve با شماره ی 2 برگشته که با توجه به شواهد موجود یک عنوان فوقالعاده وسیع با یک خط داستانی قوی خواهد بود.

گلادوس را که به یاد دارید دشمن اصلی شما در شماره ی قبل که از دید IGN بهترین شخصیت منفی تاریخ هم هست.
ببینید انبار دیگر با چه شخصیت پردازی هایی طرف خواهیم بود!

اگر شایعات حقیقت داشته باشد خط داستانی بازی بسط دهنده و توضیح دهنده ی وقایع HL2
نیز خواهد بود .

ما بی صبرانه منتظریم تا در سال 2011 از شاهکار VAVLE لذت ببریم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FrankinG
HELP me
رفقا من آپدیت 3 رو که دوسته خوبمون داد رو نصب کردم با یه دستگاه هاست شدم با دساتگاه دیگه جوین شدم وللی وقتی با دستگاه دو جوین میزنم همینطوری فقط میره تو منویه بازی و اصلان تویه بازی نمیره (جفت دستگاه ها تو منو میمونه)
اینم بگم وقتی جوین رو میزنم مینیویسه HOST : PORT? میزنم 1 درسته؟
کمک
ممنون

وقتی join رو میزنی باید ip کامپیوتری که هاست شده رو وارد کنی. اگه داری از طریق لن بازی میکنی باید ip کارت شبکه رو که معمولا با 192.168 شروع میشه وارد کنی. مثلا 192.168.0.1

جسارتا جای سوالتون توی این تاپیک بود: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=41347
ممنونم
آخه کسی تو اون تاپیک جوابگو نیست;)

بچه ها تو چپتر 8 گیر کردم این 3تا ... نمیزارن کارمو بکنم چجوری از شرشون خلاص شم؟
عکس:

برو اون طرف رنگ ابی رو بنداز با خودت ببر رسیدی اون ور بپر روی دکمه از پرتال که رد شد یه پرتال اون طرف بالای سرشون درست کن بعد از روی دکمه بیا این ور زمانی که رنگ رسید بالای سرشون ولش کن بریزه روشون پرت می شن پایین

• Like
Reactions: βehdad
برو اون طرف رنگ ابی رو بنداز با خودت ببر رسیدی اون ور بپر روی دکمه از پرتال که رد شد یه پرتال اون طرف بالای سرشون درست کن بعد از روی دکمه بیا این ور زمانی که رنگ رسید بالای سرشون ولش کن بریزه روشون پرت می شن پایین
مرسی ممنون
منم بازی رو تموم کردم عجب بازیی بود به نظره من فعلا GOTY رو گرفته;)

• Like
Reactions: uriel
دوستانی که میخوان این بازی رو به Xfire بشناسونن :

[6521]
LongName=Portal 2
ShortName=port2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Portal
LauncherExe=portal2.exe
DetectExe=portal2.exe
LauncherNetworkArgs=+connect %UA_GAME_HOST_NAME%:
_GAME_HOST_PORT%
Launch=
_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 620
_LAUNCHER_EXTRA_ARGS%
_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
ServerStatusType=SOURCE
ServerGameName=Portal 2
ServerEncodingType=UTF8
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE

با سلام من بازی رو نصب کردم اما وقتی میخواد وارد بازی بشه تو صفحه لود اولش میمونه یه کرک دیگه هم امتحان کردم باز همینجور شد
دوستان یه راهنمایی بکنند با تشکر

با سلام من بازی رو نصب کردم اما وقتی میخواد وارد بازی بشه تو صفحه لود اولش میمونه یه کرک دیگه هم امتحان کردم باز همینجور شد
دوستان یه راهنمایی بکنند با تشکر

آقا من این بازی رو هر چی گشتم پیدا نکردم تو رو خدا هر کی میدونه که از کجا این بازی رو میشه تهیه کرد یه اطلاع بده.
ممنون میشم.

منم بازی رو تموم کردم و باید بگم که خیلی لذت بخش بود :)

بهترین صحنه بازی از نظر من ، موقعی بود که یه دریچه به ماه باز کرد ! خیلی جالب بود ;;)

ممنون ! کمکی خواستید در خدمت هستم !

این ابزار ساخت مرحله که میگن تو steem هست را نمیشه کپی کرد بدون steem دنلود کرد استفاده کرد‎‏?‏
چرا می تونید بدون استیم هم اجراش کنید. این پک رو وقتی دانلود کردید, داخلش یک فولدر به نام portal 2 داره که باید محتویاتش رو کپی کنید توی فولدر بازی. بعدش فایل sdklauncher.exe رو از داخل فولدر bin اجرا کنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or