با عرض سلام خدمت تمام دوستان بازیسنتری عزیز ...
من این تاپیک رو زدم تا با کمک شما دوستان ، عکس های PNG رو اینجا قرار بدیم . دوستانی که روند تاپیک رو دنبال کرده بودند حتما می دونند که متاسفانه سایتی که عکس هامون رو داخلش آپلود می کردیم از بین رفت و عکس های تمام دوستان از دسترس خارج شد . بعد از وقفه طولانی بالاخره تاپیک دوباره شروع به کار کرده و امیدوارم که من و دوستانم بتونیم رضایت شما را جلب کنیم .
در حال حاضر روند تاپیک عوض شده ، مهم ترین مورد هم اینه که دیگه تمام عکس ها در یک سایت آپلود نمیشن . تا اونجایی که ممکنه سعی می کنیم که در سایت های مختلف ( البته آپلود سنتر های درست و حسابی و استاندارد ) عکس هارو آپلود کنیم که اگر یکی از اون ها خراب شد ، تمام زحمات بر باد نره و بشه در زمان کوتاه ، لینک های سالم رو جایگزین کرد . مورد دیگه اینه که از این به بعد سعی میکنیم که Thumbnail عکس ها ( عکس های بند انگشتی ! ) رو در فرمت JPEG برای شما قرار بدیم تا بیخود حجم صفحات بالا نره و دوستان Dial-Up ـی هم بتونن از تاپیک استفاده کنند ، بنابراین دیگه Thumbnail ها برای آواتار و امضا قابل استفاده نیستند . در عوض با دوست خوبم
Aʍir Rәzʌ هماهنگ شده و شما از هر عکسی که خوشتون اومد ، لینک اون عکس رو در تاپیک
*درخواست آواتار و امضا* قرار میدید و آواتار و امضایی که درخواست دادید رو دریافت می کنید .
از دوستانی هم که می خوان با من همکاری کنند خواهش می کنم :
- دوستانی که قصد دارند در این تاپیک فعالیت کنند ، اول با من هماهنگ کنند تا اسمشون در این پست قرار بگیره ، بعد شروع به فعالیت کنند .
- در هر پست ، عکس های مربوط به یک موضوع رو قرار بدن و Random کار نکنید .
- موضوع و تعداد رو در بالای پست بنویسید .
- سایتی رو که عکس ها رو در اون آپلود کردین بالای اون پست قرار بدین .
در صورت رعایت نکردن قوانین بالا ، در مرحله ی اول پست بدون اطلاع قبلی پاک خواهد شد ، در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد . با دوست خوبم
pandora tomorrow هماهنگ شده .