Noirique کاربر سایت Nov 26, 2009 #31 Car Company Logo Number Of Value : 50 آخرین ویرایش: Nov 26, 2009
Snow Villier کاربر سایت Nov 30, 2009 #32 سلام دوستان.من تازه عضو شدم.میشه که از MG بزارید .:biggrin1: در ضمن اولین پستم رو اینجا زدم.:biggrin1:
سلام دوستان.من تازه عضو شدم.میشه که از MG بزارید .:biggrin1: در ضمن اولین پستم رو اینجا زدم.:biggrin1:
Snow Villier کاربر سایت Nov 30, 2009 #35 منظورتون رو از MG نگرفتم :biggrin1: بیشتر... I Guess Metal Gear !:biggrin1: بیشتر... حالا گرفتید!!!
Noirique کاربر سایت Nov 30, 2009 #36 نوشته شده توسط Snow Villier: حالا گرفتید!!! بیشتر... آره باو می گفتید MGS بهتر نبود ؟ از این بازی زیاد دارم و در حال تکمیله . چیز شاخی هم شده
نوشته شده توسط Snow Villier: حالا گرفتید!!! بیشتر... آره باو می گفتید MGS بهتر نبود ؟ از این بازی زیاد دارم و در حال تکمیله . چیز شاخی هم شده
Noirique کاربر سایت Dec 1, 2009 #38 نوشته شده توسط R.P.G: سلام داداش. قربون دستت از استالکر هم بزار. :biggrin1: بیشتر... خدمتت عرض کنم که Artwork بدرد بخوری از این بازی پیدا نکردم .
نوشته شده توسط R.P.G: سلام داداش. قربون دستت از استالکر هم بزار. :biggrin1: بیشتر... خدمتت عرض کنم که Artwork بدرد بخوری از این بازی پیدا نکردم .
R.P.G کاربر سایت Dec 1, 2009 #39 نوشته شده توسط amir_hossein: خدمتت عرض کنم که Artwork بدرد بخوری از این بازی پیدا نکردم . بیشتر... میشه خودم بسازم و اینجا بزارم ؟؟ البته همون PNG :biggrin1:
نوشته شده توسط amir_hossein: خدمتت عرض کنم که Artwork بدرد بخوری از این بازی پیدا نکردم . بیشتر... میشه خودم بسازم و اینجا بزارم ؟؟ البته همون PNG :biggrin1:
Noirique کاربر سایت Dec 1, 2009 #41 حالا گفتیم تعداد مهم نیست ولی دیگه ... برای شروع خوبه بعدی ها رو هم به همین پست اضافه کن . اون کلمه ی By R.P.G رو هم پاک کن ، کار جالبی نیست .
حالا گفتیم تعداد مهم نیست ولی دیگه ... برای شروع خوبه بعدی ها رو هم به همین پست اضافه کن . اون کلمه ی By R.P.G رو هم پاک کن ، کار جالبی نیست .
R.P.G کاربر سایت Dec 1, 2009 #42 نوشته شده توسط amir_hossein: حالا گفتیم تعداد مهم نیست ولی دیگه ... برای شروع خوبه بعدی ها رو هم به همین پست اضافه کن . اون کلمه ی By R.P.G رو هم پاک کن ، کار جالبی نیست . بیشتر... زدم رفت چنتایی اضافه کردم.
نوشته شده توسط amir_hossein: حالا گفتیم تعداد مهم نیست ولی دیگه ... برای شروع خوبه بعدی ها رو هم به همین پست اضافه کن . اون کلمه ی By R.P.G رو هم پاک کن ، کار جالبی نیست . بیشتر... زدم رفت چنتایی اضافه کردم.
Noirique کاربر سایت Dec 25, 2009 #43 Metal Gear Solid 4 : Guns Of The Patriots Number Of Value : 22
Noirique کاربر سایت Jan 1, 2010 #44 دوستان یک نکته ای رو بگم : اگر می بینید که کیفیت Thumb ها پایینه به این خاطره که من حجم عکس ها رو کم کردم تا برای امضا و آواتار قابل استفاده باشه . به این دلیل کیفیت هم پایینه . ولی کیفیت عکس اصلی دست نخوردست .
دوستان یک نکته ای رو بگم : اگر می بینید که کیفیت Thumb ها پایینه به این خاطره که من حجم عکس ها رو کم کردم تا برای امضا و آواتار قابل استفاده باشه . به این دلیل کیفیت هم پایینه . ولی کیفیت عکس اصلی دست نخوردست .
Morteza Temptation Resisted گرافیست سایت Jan 3, 2010 #45 امیر حسین دستت درد نکنه. خسته نباشی. کارت حرف نداره. اگه لطف کنی برای ما از WC III : Frozen Throne بزاری ممنون میشم. اون WC که گذاشتی نه ها
امیر حسین دستت درد نکنه. خسته نباشی. کارت حرف نداره. اگه لطف کنی برای ما از WC III : Frozen Throne بزاری ممنون میشم. اون WC که گذاشتی نه ها