Plygon: گرافیک نسخه‌ی PS4 عنوان NFS: Rivals بهتر از نسخه PC است

19Rodar

کاربر سایت
need-for-speed-rivals.jpg

بر اساس گزارش سایت معتبر Ploygon ، نسخه PS4 بازی Need For Speed: Rivals بسیار بهتر از نسخه PC خواهد بود.

این سایت بعد از تست کردن بازی بر روی PC گفت که کیفیت بازی بر روی PC خوب است اما پس از اینکه بازی را بر روی PS4 اجرا کردیم از گرافیک بالای آن به نسبت به PC سورپرایز شدیم!

وقتی ما بازی را بر روی PS4 اجرا کردیم از گرافیک عالی و بهتر آن نسبت به PC سورپرایز شدیم.حتی بافت های بازی نیز بهتر از نسخه PC هست،به همه اینها بهتر بودن نور پردازی را هم اضافه کنید.در کل گرافیک نسخه PS4 واضح تر و تکسچرهای آن خیلی با کیفیت تر از نسخه PC است.

اگر چه Ploygon اعلام کرد که نسخه PS4 این بازی تعدادی هم باگ داشت اما Ghost Games معتقد است تا زمان لانچ، این مشکل حل خواهد شد و بازی بدون هیچ مشکلی منتشر می شود.

Need For Speed: Rivals در تاریخ 19 نوامبر برای Xbox 360 ،PS3 و PC و چند روز بعد برای X1 و PS4 منتشر می شود.

منبع

چه ربطی داره؟ یعنی باید با یه pc 10-20 سال پیش مقایسه شه؟ کنسول فقط به این علت ارزونه که تولید انبوه داره! به طور مثال گوشیهای نوت3 رو مثال میزنم که با اینکه 800 $ قیمت داره اما بخاطر تولید بالا قیمت تمام شدش 200$ ـه

همین الان هم میشه یک سیستم بر پایه آی وی بریج بست که 400دلار بشه منتها رمش دو گیگه سی پی یوش دوآل کور و گرافیکش آنبرد..خب انگری برد هم به زور اجرا میکنه..مساله تولید انبوه نیست مساله اینه که کسی که نتونه یا نخواد بالای 1000 دلار خرج pc کنه همون ps4 یا x1 بخره بهتره و معادل یه pc که 2000دلاری باشه بهت خروجی میده به علاوه انحصاری..

شما BF4 رو 4K اجرا میکنید 120 فریم میگیرید ما کنسول بازای بیچاره به زور رو 720p بازی میکنیم اونم با 60 فریم !! حالا بذارید این یه بازی بگن رو کنسول بهتره ، نه گرافیک داره نه چیزی ، آسمون رو به زمین نبافید لطفاً :دی

شما BF4 رو 4K اجرا میکنید 120 فریم میگیرید ما کنسول بازای بیچاره به زور رو 720p بازی میکنیم اونم با 60 فریم !! حالا بذارید این یه بازی بگن رو کنسول بهتره ، نه گرافیک داره نه چیزی ، آسمون رو به زمین نبافید لطفاً :دی
داداش این تاریخش مربوط به چند روز پیشه نسخه PS4 انگاری رو 900p هستش :دی

Battlefield 4 developer talks PlayStation 4

For one, Grondal confirms that their main objective is to bring the full multiplayer experience to the PlayStation 4, which means 64 players in an online multiplayer match with vehicles, destruction, and everything the series is famous for.
DICE also chose to focus on getting a steady 60 frames per second instead of focusing on getting the game to run at 1080p. Therefore, it runs at 900p, but at a steady 60 frames per second. .

با تشکر از Matin Nasiri .توی تاپیک battlefiled 4 بخش PS4 هست

مشکل عمده ی همه ی فن ها : مال ما بهتره.
بابا د ستان عزیز این بحث هارو تموم کنید. فوقش تو ps4 تکسچر های روی دیوار یا اسفالت یا ... یه خورده بهتر باشه مگه چقدر تو لذت بازی فرق می کنه؟
برای هر کسی که این بازی رو با علاقه بازی کنه مطمعن باشید بالا یا پایین بودن گرافیک کمترین تاثیری رو لذت بازی کردنش ایجاد نخواهد کرد ( این حرف برای تمامی بازی ها صحت دارد) اگه کسی به یک بازی علاقه داشته باشد بالا یا پایین بودن گرافیکش در کنسول مورد نظر فرد تاثیری در لذت آن بازی ایجاد نخواهد کرد.
مثال: گرافیک battlefield 4 فوقالعاده هست همه چیزش طبیعی هست همه چیزش عالی هست اما من هیچ وقت از multiplayer این بازی خوشم نمیاد پس در نتیجه رو هر گرافیکی هم که باشه بنده از multiplayer این بازی خوشم نمیاد. و بر عکس : call of duty بازی مورد علاقه ی بنده از نظر مولتی پلیر می باشد حال هر چقدر هم گرافیکش چرت و پرت باشه باز من عاشق مولتی اش می باشم.

ما هم باید بریم تو کار ادعای داشتن PS5 :دی
البته بازم در حد ادعای داشتن TV 4K نیست:دی

خوشم میاد مترجم هیچ اسمی از X One نبرده:lol:
اصلا نسخه Xbox One موجود نبوده که اینا بخوان تست کنن، تو خبر فعلی هم در مورد نسخه Xbox One چیزی گفته نشده (غیر از اون قضیه که قبلا گفته بودن بازی رو یکی از کنسول ها بهتره) :دی
?Report: PS4 version of ‘Need for Speed Rivals’ looks better than PC; Xbox One

وقتی ما بازی را بر روی PS4 اجرا کردیم از گرافیک عالی و بهتر آن نسبت به PC سورپرایز شدیم.حتی بافت های بازی نیز بهتر از نسخه PC هست،به همه اینها بهتر بودن نور پردازی را هم اضافه کنید.در کل گرافیک نسخه PS4 واضح تر وتکسچرهای آن خیلی با کیفیت تر از نسخه PC است.
این قسمت بولد شده رو از کجا در اوردید دقیقا؟
We switched to the PS4 version and were surprised to find a game that looked even more impressive than its PC counterpart, with better texture detail, improved lighting on cars and sharper graphics overall
نصف بیشتر خبر رو هم که ترجمه نکردید!

این قسمت بولد شده رو از کجا در اوردید دقیقا؟

نصف بیشتر خبر رو هم که ترجمه نکردید!

شما میخوای از من ایراد بگیری؟شما اگه بهتر از من خبر میذاری خب بازی سنتر به امثال شما نیاز دارد استارت کارو بزنید و در بخش اخبار کمی وقت بذارید !

شما میخوای از من ایراد بگیری؟شما اگه بهتر از من خبر میذاری خب بازی سنتر به امثال شما نیاز دارد استارت کارو بزنید و در بخش اخبار کمی وقت بذارید !
نه, من ادعایی ندارم که خوب ترجمه میکنم, ولی شما که ادعا داری چرا کامل خبر رو ترجمه نمی کنی؟

همین الان هم میشه یک سیستم بر پایه آی وی بریج بست که 400دلار بشه منتها رمش دو گیگه سی پی یوش دوآل کور و گرافیکش آنبرد..خب انگری برد هم به زور اجرا میکنه..مساله تولید انبوه نیست مساله اینه که کسی که نتونه یا نخواد بالای 1000 دلار خرج pc کنه همون ps4 یا x1 بخره بهتره و معادل یه pc که 2000دلاری باشه بهت خروجی میده به علاوه انحصاری..

نخیر، به اندازه یه PCـه 2000 دلاری بهت خروجی نمی‎ده. یه PCـه 2000 دلاری، یعنی PCـی که دو تا 780 رو SLI کرده باشی با یه CPUـه 4670 و 12 گیگ رم! چنین سیستمی از مجموع PS4 و XBox One هم قوی‌تره!
در حال حاضر یه PCـه 800-900 دلاری در حد یه کنسول قدرت خروجی داره، علت این که Price/Performanceـه کنسول‌ها در اول نسل بهتره اینه که اولاً خود سازنده معمولاً روی فروش سخت‌افزار ضرر می‌کنه، دوماً عمده‌فروشی روی کاهش قیمت تاثیرگذاره.

نه, من ادعایی ندارم که خوب ترجمه میکنم, ولی شما که ادعا داری چرا کامل خبر رو ترجمه نمی کنی؟

حوصله بحث ندارم اوکی؟ضمنا من تا حدی که نیاز دیدم ترجمه کردم و گذاشتم.سایتهای مختلف خبری هر کدام اگر نگاه کنید تا یک حدی که خودشون صلاح دیدن خبر Ploygonرو منتشر کردند.حالا اینکه خبر واسه شما شیرین نیست ( نمی دونم چرا ؟!! ) این دیگه به من ربطی نداره و از نوع ترجمه و نگارش من ایراد نگیرید چون وارد نمی بینم!

آخرین ویرایش:
حوصله بحث ندارم اوکی؟ضمنا من تا حدی که نیاز دیدم ترجمه کردم و گذاشتم.سایتهای مختلف خبری هر کدام اگر نگاه کنید تا یک حدی که خودشون صلاح دیدن خبر Ploygonرو منتشر کردند.حالا اینکه خبر واسه شما شیرین نیست ( نمی دونم چرا ؟!! ) این دیگه به من ربطی نداره و از نوع ترجمه و نگارش من ایراد نگیرید چون وارد نمی بینم!
شما منبعت رو Examiner قرار دادی و موظفی که متنی که منبع نوشته رو کامل ترجمه کنی. الکی هم داغ نکنید, من در نوع نگارش شما هیچ ایرادی نمی بینم, بحثم اینه که چرا خبر رو کامل ترجمه نکردید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or