Plygon: گرافیک نسخه‌ی PS4 عنوان NFS: Rivals بهتر از نسخه PC است

19Rodar

کاربر سایت
need-for-speed-rivals.jpg

بر اساس گزارش سایت معتبر Ploygon ، نسخه PS4 بازی Need For Speed: Rivals بسیار بهتر از نسخه PC خواهد بود.

این سایت بعد از تست کردن بازی بر روی PC گفت که کیفیت بازی بر روی PC خوب است اما پس از اینکه بازی را بر روی PS4 اجرا کردیم از گرافیک بالای آن به نسبت به PC سورپرایز شدیم!

وقتی ما بازی را بر روی PS4 اجرا کردیم از گرافیک عالی و بهتر آن نسبت به PC سورپرایز شدیم.حتی بافت های بازی نیز بهتر از نسخه PC هست،به همه اینها بهتر بودن نور پردازی را هم اضافه کنید.در کل گرافیک نسخه PS4 واضح تر و تکسچرهای آن خیلی با کیفیت تر از نسخه PC است.

اگر چه Ploygon اعلام کرد که نسخه PS4 این بازی تعدادی هم باگ داشت اما Ghost Games معتقد است تا زمان لانچ، این مشکل حل خواهد شد و بازی بدون هیچ مشکلی منتشر می شود.

Need For Speed: Rivals در تاریخ 19 نوامبر برای Xbox 360 ،PS3 و PC و چند روز بعد برای X1 و PS4 منتشر می شود.

منبع

این احتمال هم هست که گرافیک pc رو بالاتر نمی برن که گرافیک ps4 بهتر به نظر برسه! چون سونی پشتشه! اما پشت pc بدبخت کسی نیست که! nvidia باید وارد عمل شه!
من بیشتر احتمال میدم کار انگلیسا باشه چون دایی جان ناپلئون هم گویا در سونی کار میکرده

مطمئنا این که PC گرافیک خیلی بالاتری نسبت به هر کنسولی داره شکی نیست، اینو خود سازنده ها هم میگند
ولی خب یحتمل بازی رو PS4 از مزایای گرافیکی بیشتری برخورداره که دلایل متفاوتی هم میتونه داشته باشه و هیچ صحبتی در این باره ندارم

کلا EA از این کارها میکنه نمونه اش بازی Fifa که برای pc همیشه ضعیف تر از کنسول میساخته اما به این دلیل نبوده که کنسول قوی تر از pc هست

یادمه زمان PS2 موقعی که NFS hot pursuit 2 اومد همینجوری بود نسخه PS2 بازی بهتر از نسخه PC بود کلا یه سری افکت بیشتر داشت که روی PC اصلا وجود نداشت حتی اگر گرون ترین کارت اون زمانم داشتی اصلا بازی روی PC یه جور دیگه ساخته شده بود ، میخواستم ببینم شاید الان EA باز از این حرکتا زده آخه قبلا گفته بودن نسخه PC بهترین نسخس.

نسخه PCـه بازی بر مبنای نسل بعد ساخته شده، امروز هم یکی دیگه از مجلات بازی رو تست کرده بود و گفته بود که نسخه PC و PS4 دقیقاً یکی هستن، ولی در مورد نسخه XBox 1 اطلاعی نداریم چون در دسترس نبود.
کلاً اونی که Polygon تست کرده بود یا بیلد نهایی نبوده، یا با نهایت تنظیمات اجرا نشده، هیچ توجیه دیگه‌ای وجود نداره، چون همون طور که گفتم بازی بر مبنای نسل بعد ساخته شده.
خود سازنده‌های بازی بارها گفتن تمام تلاششون رو می‌کنن که بازی عیناً مثل نسخه PC بشه.

نسخه PCـه بازی بر مبنای نسل بعد ساخته شده، امروز هم یکی دیگه از مجلات بازی رو تست کرده بود و گفته بود که نسخه PC و PS4 دقیقاً یکی هستن، ولی در مورد نسخه XBox 1 اطلاعی نداریم چون در دسترس نبود.
کلاً اونی که Polygon تست کرده بود یا بیلد نهایی نبوده، یا با نهایت تنظیمات اجرا نشده، هیچ توجیه دیگه‌ای وجود نداره، چون همون طور که گفتم بازی بر مبنای نسل بعد ساخته شده.
خود سازنده‌های بازی بارها گفتن تمام تلاششون رو می‌کنن که بازی عیناً مثل نسخه PC بشه.

دیگه بابا Polygon تا این حد گاگول نیست این مواردی که شما گفتی رو نفهمه

جان من تو رو خدا تو رو امامزاده بیژن این یه دونه بازی رو بزارید رو کنسول گرافیکش بهتر باشه از این یکی دیگه بگزرید قبول کنید شب جمعه دعاتون میکنیم

تنها راه صبر کردن تا 19 نوامبر هست و دیگر هیچ
این اخبار فقط برای بالابردن فروش بازی هنگام لانچ کنسوله و دیگر هیچ .
بی شک روی pc گرافیکش فک بر اندازتر از هر کنسولی خواهد بود .
بوی پول میاد حاجی :d

دیگه بابا Polygon تا این حد گاگول نیست این مواردی که شما گفتی رو نفهمه

جان من تو رو خدا تو رو امامزاده بیژن این یه دونه بازی رو بزارید رو کنسول گرافیکش بهتر باشه از این یکی دیگه بگزرید قبول کنید شب جمعه دعاتون میکنیم

شما متن اصلی انگلیسی رو بخون تا متوجه حرف من بشی.

این خبر رو هم بخون:

Kotaku: NFS Rivals "indistinguishable" between PS4/PC, XB1 version not present - NeoGAF

می دونم الان فن حساب میشم. خوب فن هستم ولی تو این پستم هیچ چیزی از فن بازی نیست خدا شاهده ولی:
NFS تو MW2 رسما نابود شد برای من.. در حدی شده که اصلا ارزش مقایسه بین کنسولی نداره. اون وقت یه سریا جشن سرور راه انداختن که رو ps4 بازی بهتره!! چی داره که بخواد بهتر باشه :d
به The Order بنازید به Killzone بنازید ولی جان جدتون به بازی‌ای که دیگه مُرده و ذره ای از ابهت و اوج خودش تو زمان قدیم رو نداره ننازید!!
به خدا NFS دیگه ارزش مقایسه نداره

می دونم الان فن حساب میشم. خوب فن هستم ولی تو این پستم هیچ چیزی از فن بازی نیست خدا شاهده ولی:
NFS تو MW2 رسما نابود شد برای من.. در حدی شده که اصلا ارزش مقایسه بین کنسولی نداره. اون وقت یه سریا جشن سرور راه انداختن که رو ps4 بازی بهتره!! چی داره که بخواد بهتر باشه :d
به The Order بنازید به Killzone بنازید ولی جان جدتون به بازی‌ای که دیگه مُرده و ذره ای از ابهت و اوج خودش تو زمان قدیم رو نداره ننازید!!
به خدا NFS دیگه ارزش مقایسه نداره

به شدت موافقم! این بازی فقط و فقط Underground 2 ـش شاخ بود و تمام :دی اصلا میخوام واسه PS4 نیاد! چیه آخه :| آخر سر مطمعنم توی پلاس فری میشه میریم تروفی هاشو بدون رقبت میگیریم!

حالا جدای از این بحث‌ها، فریم بازی هم روی 30 قفله! من نمی‎دونم، مثلاً T10 جادوجمبل می‌کنه که 60 فریمه بازیشو می‌سازه؟! هر چقدر هم که بخوایم در مورد انحصاری بودن اون بازی و وقت گذاشتن بیشتر سازنده‎ها روی نسخه One بحث کنیم، بازم واسم قابل قبول نیست که یه بازی دیگه، با گرافیک مشابه، چه بسا بهتر، روی همین سخت‎افزار، با دو برابر فریم اجرا می‎شه!

در رابطه با تنظیمات PC صحبتی نشده اما پر واضح هست که روی آخرین تنظیمات بوده. هیچ وقت نمیان برای مقایسه یه بازی روی PC و کنسول ان رو روی یه PC ضعیف تست کنن! خودشون رو که گول نمیزنن.
باز این سونی گول زد..هی گول میزنه هی گول میزنه هی گول میزنه..قبول نیست سونی گول زنکه..بچه ها مواظب باشید:-s

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or