هرچند که چند روز ازش گذشته ولی خب ترجیح دادم بیام نظرمو درباره ایونت سونی بنویسم. (نمیدونم اینجا جاش هست یا نه پس اگه توی تاپیک اشتباهی پست کردم لطفا انتقالش بدید
)
به طور کلی کارگردانی خود ایونت خیلی درست و حسابی بود و نمایش بازیهای اصلی هم خیلی خوب هندل شده بود.
به نظرم آغاز نمایش با GTA5 Re-Remastered یکم زیادی از حد مسخره بود. البته بازیای هستش که خودم گاهی اوقات بازی می کنم و ازش لذت هم می برم اما خب طبیعتا بین نمایش بازی های نسل بعدی توقع دیدن همچین چیزی رو که حتی براش فوتیج نکست جن هم آماده نکرده بودن نداشتم.
از GTA که بگذریم، به نظرم تک تک بازیهای انحصاری که نشون دادن نمایش قدرتمندی داشتند، خصوصا رچت که واقعا گرافیک تر و تمیزی داره. اسپایدرمن هم به شخصه فن مایلز نیستم (توی شماره اصلی هم حوصله سربر ترین قسمتها مربوط به مایلز بود که البته اون بخاطر طراحی ضعیف بخشهای مربوطه بود) اما مشخصه که گرافیکش پیشرفت زیادی کرده. انتظار دارم برای PS5 کاملاً ری تریسینگ و Ray traced reflections در کنار چرخه داینامیک شبانه روز و آب و هوا بذارن.
درمورد بازی های ایندی و اکثراً کارتونی، بهترینشون همون Kena بود. جز اون بقیشون واقعا جالب نبودن. البته بازی Housemarque (که قاعدتاً کارتونی حساب نمیشه) یعنی Returnal به شدت جذاب به نظر می رسه و خیلی دوست دارم ازش چندتا تریلر گیم پلی اساسی بدن بیرون.
گرن توریسمو 7 به نظر منی که GTS رو بازی کردم پیشرفت گرافیکیش مشهود بود. یعنی توی زمینه نورپردازی که کلا بازی دگرگون شده و Sky box هم شدیدا فک برانگیزه. یکی دوجا حس کردم ری تریسینگ هم به طور کامل داره (توی آیینه ها و بازتاب محیط روی سطوح) ولی یکی دوتا ایراد گرافیکی هم دیدم که مشخصه بخاطر بیلد فعلی بازی موجود بودن (مثلا ظاهر شدن یهویی سایه ها و نورها)
اما درباره هورایزن 2، به نظرم نمایش بازی یک مقدار مشکل داشت. اول این که گرافیک و به طور کلی کیفیت محیطها واقعا عالی بودن. به نظر می رسید که همه چیز هم وزن و فیزیک داره برخلاف نسخه اول و مثلا عواملی مثل باد روی برگها، درختها و ... تاثیر میذارن. اما چیزی که برام عجیب بود، تفاوت کم کیفیت کارکترها با نسخه اصلی هستش. ایلوی که تقریبا از نظر کیفی تفاوت خاصی با نسخه 1 نداشت و حتی لباسش هم همون لباس دیفالت شماره 1 بود که تصمیم عجیبیه به نظرم. حالا یا این ویدیو هم از نسخه های قدیمی بوده یا نسخه 1 انقدر خوبه که باعث میشه تغییرات 2 به اندازه کافی به چشم نیاد. به هرحال باید صبر کرد برای نمایش های کامل تر.
دیزاین و طراحی خود کنسول هم به نظر من بسیار فضایی و جالبه. هم از کنترلر خوشم میاد هم کنسول ولی به نظر می رسه دستگاه بزرگیه. فقط امیدوارم روی نویز فن کار کرده باشن چون سر پرو واقعا عذاب آور میشه این قضیه. (کسایی که پرو سری اول داشته باشن و R6S و GoW بازی کرده باشن می دونن درباره چی صحبت می کنم)
در کل اگه بگم ایونت اینساید مایکروسافت درحد 4/10 بود، این ایونت رو 7/10 می دونم. یه سری بازی ها صرفاً برای پر کردن کنفرانس بودن و یک سری دیگه هم کلا نمایش گیم پلی نداشتن (رزیدنت 8 و هورایزن 2 و...) اما انتظار می ره برای ایونت بعدی (که احتمالا قیمت رو هم اونجا بگن) نمایش های کامل تری داشته باشن. گل سرسبد این کنفرانس هم واقعا رچت بودش. همه چیزش عالی به نظر می رسید.
پ.ن: در خصوص تلو2، اول تبریک به طرفدارانش عرض می کنم و دوم ابراز خوشحالی می کنم برای کسایی که مثل خودم به طرز مزخرفی بازی براشون لیک شده بود، چون کسی که بازی رو لیک کرده بود اطلاعات چرت و پرت و ماوراء الطبیعی داده بود (که صدای خیلی هارو درآورد) و همه اونا خداروشکر تکذیب شدن