Rezahajizadegan
کاربر سایت
دوستان بازی ورزشی برای move چی هست الان؟
نداره...بازی موو فقط PS3.تنیس داره ماهی گیری داره مبارزه ای داره المپیک داره ، گلف و دوتا پک ورزشی خود سونی هم هستش.
دوستان بازی ورزشی برای move چی هست الان؟
واسه نیم ساعت واقعا ارزششو داره.از من میشنوی یا اجاره کن یا دست ۲ بخر.البته کارکرده هم بخری همون کرایه پات میفته چون اگخ خواستی بفروشیش نهایت با ۵۰ تومن پایینتر از قیمت خریدت میفروشیسلام دوستان
سوالیکه میپرسم نسبتا تکراریه
به نظرتون ارزش 2 میلیون تومن داره این دستگاه؟؟
بازیاش سرگرم کننده س؟
حالت تهوع وسرگیجه بهتر میشه رفته رفته یا نمیشه عادت کرد؟؟
راستش من بین خرید وی آر و ایکس باکس وان موندم سرویس گیم پسو ea اکسس شدیدا وسوسه ام کرده...
نظراتتونو در مورد وی ار بگین که تصمیم بگیریم
واسه نیم ساعت واقعا ارزششو داره.از من میشنوی یا اجاره کن یا دست ۲ بخر.البته کارکرده هم بخری همون کرایه پات میفته چون اگخ خواستی بفروشیش نهایت با ۵۰ تومن پایینتر از قیمت خریدت میفروشی
بین دو انتخاب مزخرف موندیسلام دوستان
بازیاش سرگرم کننده س؟
راستش من بین خرید وی آر و ایکس باکس وان موندم سرویس گیم پسو ea اکسس شدیدا وسوسه ام کرده...
نینتندو سوییچ بخر صفا کن . بازیای ایکس باکس رو ps4 هم هس به جز فورتزا. psvr هم هنوز به تکامل نرسیده و به نظرم به سرنوشت کینکت دچار میشهسلام دوستان
بازیاش سرگرم کننده س؟
نفرمایید دوست عزیزبین دو انتخاب مزخرف موندی
راستش سوییچ دارمولی به خاطر قیمت بالای بازی و کمیاب بودنشون راضی نیستم!!یه مقدار پول اضافی دستم اومده تصمیم گرفتم وی آر بگیرم...که دوستان منصرفم کردن تقریبانینتندو سوییچ بخر صفا کن . بازیای ایکس باکس رو ps4 هم هس به جز فورتزا. psvr هم هنوز به تکامل نرسیده و به نظرم به سرنوشت کینکت دچار میشه
من VR دارم چندتا بازی هم براش خریدم مثل resident Evil 7 و Batman Arkham Knightو until dawn و چند بازی فرینفرمایید دوست عزیز
راستش سوییچ دارمولی به خاطر قیمت بالای بازی و کمیاب بودنشون راضی نیستم!!یه مقدار پول اضافی دستم اومده تصمیم گرفتم وی آر بگیرم...که دوستان منصرفم کردن تقریبا
سلام دوستان
بازیاش سرگرم کننده س؟
پول خودته ولی انتخابات عجیبه ایکس باکس برای گیرز؟اونم میندازی کنار اگر خیلی دوست داری پولتو خرج کنی بین این دو تا همون VR رو بگیرممنون از نظراتتون دوستان
با این شرایط بهتره بیخیال شم
ایکس باکس بگیرم حداقل دو تا گیرز او وار بازی کنم بهتره
هدف از ایکس باکس استفاده از سرویس گیم پسشهپول خودته ولی انتخابات عجیبه ایکس باکس برای گیرز؟اونم میندازی کنار اگر خیلی دوست داری پولتو خرج کنی بین این دو تا همون VR رو بگیر
گیرز رو کامپیوترم هست ولی باید اورجینال بخریش من استوریش رو تموم کردم دیگه نرفتم سراغش
من خودم همین ۲-۳ هفته پیش ۱۱۵۰ ردش کردم رفت.البته vr و دوربینش با هم بودن و موو و بازی نداشت روش.کلا هم ۵ ساعت باهاش بازی نکرده بودم.الان اونی که ازم خرید راحت میتونن ۱۱۰۰ یا نهایتش ۱ تومن بفروشتشهدف از ایکس باکس استفاده از سرویس گیم پسشه
و قیمت دستگاهشم مناسبه!!
وی آر کارکرده تا چه قیمتی بگیرم اوکیه؟؟
من نمیدونم اصلا قیمت نو رو هم نمیدونم :/هدف از ایکس باکس استفاده از سرویس گیم پسشه
و قیمت دستگاهشم مناسبه!!
وی آر کارکرده تا چه قیمتی بگیرم اوکیه؟؟