Donger Reborn
کاربر سایت
دوستان چند سوال هم داشتم قبل خرید
1- VR دستگاهی هست که جذابیتش رو از دست نده و مثل خود پلی استیشن بشه هفته ای چند بار استفاده کرد و خسته نشد ؟
2- بنظرتون VR دستگاهی هست که آینده ی روشنی داشته باشه و بلایی که سر کینکت اومد سرش نیاد و همچنان براش بازی های بدرد بخور بیاد ؟ کلا ارزش هزینه داره یا نه ؟
3- جایی خوندم که این دلیل حالت تهوه و سرگیجه دلیل زیادیش به نمره ی چشم بر میگرده که چون دو چشم دقیقا نمره ی برابری ندارن در انطباق تصویر از فاصله نزدیک دچار مشکل میشن که باعث تهوه میشه می خواستم بدونم این موضوع درسته ؟ و اگر درسته من خودم یک چشمم 25 صدم با اون یکی فرق اره اگر از عینک استفاده کنم مشکل تهوه ام بر طرف میشه ؟
4- الان بخوام از این سری جدید VR که بالا بحث شد بخرم قیمت اش افت اش رو کرده و حباب قیمتی دیگه نداره که بگیم ارزون تر میشه یا هنوز صبر کنم واسه خرید ؟
5- این باندل Doom VFR ممکنه وارد بشه ؟ و ارزش داره بخاطر اون بازی DOOM اش فعلا صبر کنم یا همون باندل SKYRIM رو تهیه کنم؟
ممنون
1- خیلی شخصیه این موضوع، نمی شه مطلب قطعی خاصی در موردش گفت
2- بازی که براش میاد، برای 2018 سونی تایید کرده 130 بازی برای VR عرضه می شه اما اینی که بازی ها چی هستن رو بهتره برید خودتون ببینید، در کل VR هنوز خیلی راه داره به تکامل برسه و تازه اول راهه در نتیجه نباید انتظار بازی های AAA آنچنانی رو ازش داشته باشید، الاخصوص PSVR که به دلیل محدودیت سخت افزار PS4 و همچنین پایین آوردن قیمت تموم شده از خروجی بیکیفت تری نسبت به Oculus و Vive برخورداره
3- بحث سرش زیاده، یک سری هم می گن به دلیل ندیدن بینی هست!!! در کل Motion Sickness یک سری راهکار داره اما هیچ کدوم قطعی نیستند، می تونید سرچ کنید
4- حباب قیمت سری قدیمش که ترکیده خیلی وفته، سری جدیدشم فقط باندل اسکاریم اه که قیمتش مناسب بود، اما الان بحث دلار هست که قیمت رو برده بالا
5- کسی نمی تونه به شما اطمینان از وارد شدت باندلی رو بده حتی خود فروشنده ها، هر وقت بارش توی دبی به صورت درست حسابی پخش بشه ایرانم میاد، هروفتم نشه نمیاد، اما سر Skyrim باندل با تاخیر چند ماهه وارد ایران شد