از دوستان کسی بازی Farpoint + تفنگش رو خریداری کرده یه امار بدن از کجا خریدن...بازیش هست ولی تفنگش نیست..اینجوری اصلا به درد بازی کردن نمیخوره.
این تفنگه بهش میخوره ؟بدون تفنگشهم امکان بازی هست ولی تفنگ رو یعضی فروشگاه اینترنتی اورده بودن با قیمت گزاف ۶۰۰تومن میفروختن
این تفنگه بهش میخوره ؟
همه ی بازی ها همینن البته فکر کنم روی پلی استیشن معمولی بدتر هم باشه ! Batman Arkham VRبهترین بازی وی آری هست که انجام دادم و پیکسل ها در وضعیت خوب قرار دارند نکته جالب تو بتمن اینه وقتی زوم میکنی همه چیز کاملا شفاش به نظر میرسه ! قیمتش 20دلار!اما بر عکس RE7 که رسما حال بهم زنه و آدم کور میشه از طرفی مجبور بشینی رو صندلی بعد سرتو بچرخونی و اینور و اونور بری که حس تهوع به آدم دست و اگه با صندلی بچرخی و فقط با کنترلر کاراکتر رو به حرکت در بیاری موقع نمایش دمو انیمیشن دست ها بهم میریزهسلام به همه
بخصوص روزبه
من هم امشب در طی یک فرآیند جو گرفتگی یه VR پسک استاندارد خریدم
ولی متاسفانه دیسک همراه که اتفاقاً پلمب بودش مشکل داشت و توی کنسولم نصب نمیشه
حکایتی شده !!!!!!
ولی یه نسخه از Call Of Duty بود اون رو تجربه کردم
همه چیز خوب بود
فقط یکم این قضه دیدن پیکسل ها و گرافیک پایینش همین اولش ضد توی ذوقم
حالا فردا یه تست اساسی بزنم ببینیم چی به چیه !
سلام نیما خوبی مبارکت باشه داداشسلام به همه
بخصوص روزبه
من هم امشب در طی یک فرآیند جو گرفتگی یه VR پسک استاندارد خریدم
ولی متاسفانه دیسک همراه که اتفاقاً پلمب بودش مشکل داشت و توی کنسولم نصب نمیشه
حکایتی شده !!!!!!
ولی یه نسخه از Call Of Duty بود اون رو تجربه کردم
همه چیز خوب بود
فقط یکم این قضه دیدن پیکسل ها و گرافیک پایینش همین اولش ضد توی ذوقم
حالا فردا یه تست اساسی بزنم ببینیم چی به چیه !
منم خیلی میخواستم بدونم چطوریه. تا حدی که به خریدش فکر میکردم. ولی خوب یه چند باری رفتم کلوپ ها تستش کردم. واقعا تجربه ی خیلی خاص و فانی هست. مخصوصا راش اف بلاد.سلام
دوستان قیمت وی ار هر روز داره بهتر میشه
این دوست که جدید خبرید کرده بیاید یکم در مورد تجربش بگه ...چون اولین حرفی که زد گفت یکم گرافیک کم بوده
خیلی ممنون
این بازی تازه عرضه شده تو استور و مجانی هست
air force special oops
کسانی که move controller دارند می تونند بازی کنن...بازی تو سبک پریدن با چتر نجات هست.