سوالی دارم از شما و بقیه دوستانکلا برای تنوع بد چیزی نیست اما ارزش این همه هزینه رو نداره.
به نظر من بدترین چیزیش همین مشخص بودن پیکسل ها هست انگار crt 30 سال پیش داری کار می کنی.
فکر نکنم کسی بتونه مدت زیادیم ازش استفاده کنه.
سوالی دارم از شما و بقیه دوستان
میگم هر نقد خارجی خوندم از VR تعریف شده از فروم خارجی خوندم راضی بودن هر کسی تجربه کرده
اما تو سایت ایرانی این موضوع ۵۰ به ۵۰هست
نمیدونم چرا سطح انتظار دوستان زیادی بالا بوده ؟
یا چیز دیگه ای
عاليه منراستش re7 بازى كردم ولى حالت تهوع و يكم سردرد گرفتم ولى مثلا برادرم بازى كرد اوكى بود. Until down:rush blood بازى مى كنم باحاله حتما move رو بخر با دسته كنسولم ميتونى بازى كنى ولى با move لذتش چندبرابر ميشه بازى هم مرتب داره واسش ميادواقعا من شدیدا دو به شکم برای خرید..شما رو pro امتحان کردی یا معمولی ؟ از تجربیاتت بگو چه بازی هایی رو تست کردی باهاش ؟ راحت هستی باهاش ؟ re 7 بازی کردی ؟
من از این می ترسم واقعا بعد از یکی 2 هفته بی افته گوشه اتاق خام بخوره که البته احتمالشم هست چون بازی خیلی خوب فقط همین re7 فعلا براش امده.
به نظرتون من هنگام خرید Move رو هم بخرم یا نه ؟
بازی Vr برااونایی کهدنبال گرافیک و کیفیت بازی هاییشبیه انچارتد داشته باشن نیست کیفیتبازی Vrکاملراضی کنندس بحث پیکسل و شمارش پیکسل مطرح نیست برا من یکی قابل قبوله
والا من دیشب داشتم re7 رو بازی می کردم به صورت معمولی سرم داشت گیج می رفت...وای به حال وقتی که هدست بیاد رو سرم...واقعا سردرگمم...ولی به نظرتون میشه 1800 پیدا کرد تو توپ خونه ؟
والا یه سریها میگن خیلی کیفیتش پایینه..برا من در حد ps3 سال 2009 هم باشه راضی کنندس..حالا در کل کیفیت کلی بازیهارو به چه صورت دیدی شما؟ مثلا همون until down کیفیت بافتها و گرافیک کلی بازی به چه صورت بود ؟
در ضمن به نظر من بازی های قوی مثل RE7 رو واقعا نمیشه با MOve بازی کرد..بازی های کژوال شاید.
خوب منم یه 3 4 روزی هست دستگارو خریدم و تو این مدت کامل چندو چوند کارو تست کردم تا بیام نظرمو بدم.
در وحله اول تجربه واقعا فوقوالعاده ای هست..با اون که من تجربه عینک های 3d رو هم داشتم ولی این واقعا عالی بود...چند تا بازی که تو دیسک دمو بود رو انجام دادم و باید بگم با بعضی بازیهاش خیلی حال کردم..اون HEADMASTER که واقعا انگار تو زمینی فوتبالی و داری هد میزنی.
بازی UNTIL DOWN هم بسیار خوب بود و کلی حال کردم.
اما یه سری بازی ها مثل DRIVER CLUB رو که 30 ثانی میرم سرگیجه عیجی بهم دست میده که اصلا نمی تونم بازی کنم.
تجربه کارتون Allumette فوق العاده بود..حتما فولش دانلود کنید ببینید.
رزیدنت اویل 7 رو هم بازی کردم واقعا احساس عجیبی داری وقتی تو محیط هستی..البته چون من یک بار بدون vr تا اخرش رفتم میدونستم کی کجا میادو اینا برای خیلی ترسناک نبود ولی فوقالعاده بود ولی بزرگترین بدیش این بود که بعد از 20 دقیقه سرگیجه و تهوع بهم دست میده که کل جذابیت بازی رو از دست میده ادم.
ویدیوهای 360* در جد یه فاجعست..به قول اون دوستومون پیکسلها در حد آجر...
به نظر من این تکنولوژی در آینده حرفهای زیادی برای گفتن داره ولی با پیشرفت
1-گرافیکی که در حال حاظر خیلی خوب نیست ولی مطمئنا در آینده خیلی خیلی بهتر میشه.
2-حالت تهوع و سرگیجه به نظر من بزرگترین ایرادی که من میتونم رو دستگاه بزارم همینه...نه تنها من به 2 3 نفر دیگم دادم بعضی بازیهارو تست کردن این حالت بهشون دست داد.
در اخر این که من یه کاری رو میخوام انجام بدم ببینم میتونم این سرگیجه و تهوع رو حین بازی کنترل کنم یا نه که اگر + بود همینجا اعلا میکنم...چون واقعا اگر بشه این تهوع و سرگیجرو تو بازی کنترل کرد خیلی بیشتر بازی لذت بخش برای آدم.
کلا بازیهایی که چشم در حال گردشه و حرکتی هست من سرگیجه میگیرم...البته منظورم اون دوستمون جناب malek بود که گفت پیکسل ها در حد آجره که واقعا هم همینطوره..ویدیوهای 360* کیفیت بسیار بد و زشتی دارند...حتی من با pc دانلود کردم ریختم تو دستگاه بازم دیدم همینطوری بود..گفتم شاید به خاطر سرعت نت با کیفیت بد بارگزاری میشه ولی اونجوری هم کیفیت افتضاح بود.فکر کنم تنها کسی که حالت تهوع نگرفته منم چه تو ایول ۷ چه تو DC
من گفتم فیلم ۳۶۰درجه تست نکردم که نظرم رو بدم ولی به نظرم بازی Way ward skyرو تست کن