نمایشگاه/رویداد PlayStation Showcase 2021

• Thread starter Thread starter Armin95
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارید کدامیک از موارد پایین نمایش داده شود یا به حقیقت بپیوندد؟

• God of War Ragnarok

رای‌ها: 93 40.8%
  • Gran Turismo 7

رای‌ها: 8 3.5%
  • FF VII Remake Part 2

رای‌ها: 9 3.9%
  • Bloodborne 2

رای‌ها: 42 18.4%
  • Uncharted 5

رای‌ها: 50 21.9%
  • MGS Remake / MGS 6

رای‌ها: 51 22.4%
  • Silent Hill

رای‌ها: 50 21.9%
  • Half-Life 3

رای‌ها: 20 8.8%
  • Agent

رای‌ها: 11 4.8%
  • Bluepoint new remake

رای‌ها: 15 6.6%
  • Marvel Spider-Man 2

رای‌ها: 18 7.9%
  • GTA 6

رای‌ها: 42 18.4%
  • Abandoned

رای‌ها: 8 3.5%
  • Killzone 4

رای‌ها: 49 21.5%
  • TLOU MP / TLOU Remake

رای‌ها: 22 9.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    228
  • نظرسنجی بسته شده است .

Armin95

کاربر سایت
GFXHCJHVKG.jpg

درود بر همه. طبق اعلام شرکت سونی رویداد PlayStation Showcase 2021 این هفته با تمرکز بر آینده کنسول PS5 برگزار می شود.بر اساس بلاگ پلی استیشن آمریکا زمان این نمایش حدود 40 دقیقه خواهد بود و قرار است عناوینی از استودیوهای سونی و سایر توسعه دهندگان صنعت گیم در آن نشان داده شود. همچنین سونی اشاره کرده که اینبار خبری از نسل آینده PS VR نخواهد بود. شما میتونید از لینکهای Youtube و Twitch استریم PlayStation Showcase 2021 رو تماشا کنید.

20210908_181027.jpg

شروع استریم: جمعه 19 شهریور ساعت 30 دقیقه بامداد

آخرین ویرایش:
معرفی یه ریمیک یا نسخه جدید از بازی های silent hill و resident evil مهم ترین خواسته من از این مراسمه
در کل دوست دارم حداقل بیشتر نصف مراسم به معرفی بازی های جدید اختصاص داده بشه

• Like
Reactions: Armin95

@Armin95

لطفا بذار ببینم اون 14 نفر بزرگ مردی که غیر خودم تا الان بین این همه گزینه جذاب به Silent Hill رای دادن کیا هستن
خیلی دلم میخواد اما خودمم نمیتونم ببینم:D چون همون ابتدا حواسم نبود تیک این گزینه رو بزنم!
زرطبذ.jpg
از مسئولین انجمن هم پرسیدم مثل اینکه پس از ایجاد نظرسنجی دیگه این گزینه در دسترس نیست! تنها راهی که میشه نام اون 14 بزرگ مرد رو فهمید اینه که خودشونو اینجا معرفی کنن:D

• Sad
Reactions: James Sunderland
خیلی دلم میخواد اما خودمم نمیتونم ببینم:D چون همون ابتدا حواسم نبود تیک این گزینه رو بزنم!
View attachment 223251
از مسئولین انجمن هم پرسیدم مثل اینکه پس از ایجاد نظرسنجی دیگه این گزینه در دسترس نیست! تنها راهی که میشه نام اون 14 بزرگ مرد رو فهمید اینه که خودشونو اینجا معرفی کنن:D
من يكي از اون بزرگمردان هستم( ١٤ نفر) :))

آخرین ویرایش:
View attachment 223251
منم هستم :D
فقط امیدوارم اگر سایلنت هیلی داره ساخته می شه المانهای چهار نسخه اول رو هم همراه خودش داشته باشه.

من يكي از اون بزرگمردان هستم( ١٤ نفر) :))
me too
a great and old man :D
داداش مصطفی دمت گرم چقدر سر خرید بازی ps3 و ps4 از شما بهتون زحمت دادم مبلغ خرید بازی رو نداشتم بازی ها رو واسم نگه داشتین ، کلی بهم تخفیف دادین و حتی بازی رو ارسال کردین 7 8 رو بعد پولشو واریز کردم
واقعا یادم نرفته 🌹 🙏 💜

@Armin95

لطفا بذار ببینم اون 14 نفر بزرگ مردی که غیر خودم تا الان بین این همه گزینه جذاب به Silent Hill رای دادن کیا هستن
مهم نیست که انحصاری سونی باشه یا نه ( بنده کامپیوتر دارم و سوییچ ) مهم اینه که بعد یه نسل غیبت ( ps4 - x1 ) یه نسخه جدید از این بازی رو ببینیم

نمایش نسخه بعدی GOW که قطعی به نظر میرسه
از اون سمت هم مولتی TLOU P2 و رونمایی از حقیقت پشت پرده Abandoned هم به شدت محتمل :D
اما چیزی که منو به شکل مرگ آوری هایپ میکنه هرگونه رونمایی از آی پی Resistance
پروژه هایی مثل HL3 و GTA6 و Agent هم بیشتر شبیه یه رویای شیرین میمونن

نمایش نسخه بعدی GOW که قطعی به نظر میرسه
از اون سمت هم مولتی TLOU P2 و رونمایی از حقیقت پشت پرده Abandoned هم به شدت محتمل :D
اما چیزی که منو به شکل مرگ آوری هایپ میکنه هرگونه رونمایی از آی پی Resistance
پروژه هایی مثل HL3 و GTA6 و Agent هم بیشتر شبیه یه رویای شیرین میمونن
به نظرم killzone جذابیت بیشتری داره تا resistance

چه نظر سنجی سختی گذاشتین :| همه ی این بازیها دلم میخواد باشن

ولی در نهایت Bloodborne 2، MGS Remake و Killzone 4 رو انتخاب کردم
آنچارتد 5 ، Agent و GTA 6 و Half-life 3 هم مطمعنم نمیتونن نمایشی داشته باشن ولی کاش یه نسخه جدیدی از Twisted Metal و Resistance حتی به صورت ریمستر معرفی کنن

آخرین ویرایش:

FF VII Remake Part 2 که قطعیه فقط زمان عرضه مشخص نیست حالا خودم نمیدونم چرا بهش رای دادم 😂

بار اولی که گزینه ها رو انتخاب کردم 6 تا بودن و کلی غصه خوردم 3 تاشون رو پاک کردم 😂
دوستانی هم که میگن سایلنت هیل، مواظب باشن با اینکه هیچوقت کامل بازی نکردمش ولی حس خوبی به نسخه جدیدش ندارم و منتظرم تر بزنه 😂😂

• Like
Reactions: Armin95

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or