PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیشه عزیز من
سال اول PS4 این روش شدنی بود ولی از بس سرویس کردیم سونی رو، راهکارش رو بست. شما باید حتما کردیت کارت مجاز بزنی که لینک بشه به حسابت بعد ۱۴ روز فعال میشه

حالا اگر راهکار دیگه ای شنیدید که برید جلو
درسته .تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز .

View attachment 417252
PS+ Extra:
-Helldivers 2
-Kingdom Come: Deliverance II
-Vampire Survivors
-Hell is Us
-Umamusume Pretty Derby – Party Dash
-Two Point Museum
-Metro Exodus
-Dying Light 2

PS+ Premium:
-Onimusha: Dawn of Dreams
-Disney’s Atlantis: The Lost Empire

پ.ن: این ماه ترکونده بنظرم
فکر کنم شاهد بهترین ماه پلاس تاریخ هستیم بنگر پشت بنگر :D
hell is us و kingdom come 2 و هلدایورز۲ باهم نمیدونی کدوم بازی کنی !

پ.ن : تازه Metro و Dying light هم هست.

درود فراوان به تمامی دوستان بازیسنتری.

یه پرسش دارم از دوستان عزیز و من بیخود نخواستم برم یوتیوب و نسخه اول Kingdom Come: Deliverance رو گیم پلیش رو ببینم و ... چون به نظرم تجربه شخصی یک گیمر صد‌ها برابر با دیدن گیم پلی یک بازی در یوتیوب تفاوت های اساسی داره. دوستان گیمری که نسخه اول و دوم این بازی رو تجربه کردن، به نظرتون اول برم نسخه اول این بازی رو تجربه کنم و یا خیر، یک راست برم سراغ نسخه دوم؟

نسخه اول هنوز ارزش بازی کردن داره؟ میدونم بازی خوبی هست و فقط میخوام بدونم ارزش داره هنوز وقتم رو براش بذارم؟ و بعد برام سراغ نسخه دوم؟

نسخه دوم که میدونم یکی از بهترین بازی های این نسل هستش، بدون هیچ شکی. پرسش اصلیم، بازی کردن نسخه اول این بازی هستش!

آخرین ویرایش:
عجب ماه خفنیه حالا یکی دوتا خفنشو من قبلا بازی کردم ولی کینگدوم کام ۲ و هل ایز آس را خیلی دنبالش بودم و تو ویش لیستم بود.فقط مشکل اینه با بک لاگی که دارم و بازی های خفنی که تو راهه فعلا نمیتونم برم سراغشون تا یه پنجره تو دسامبر یا ژانویه باز بشه

• Like
Reactions: ps34
درود فراوان به تمامی دوستان بازیسنتری. :x

یه پرسش دارم از دوستان عزیز و من بیخود نخواستم برم یوتیوب و نسخه اول Kingdom Come: Deliverance رو گیم پلیش رو ببینم و ... چون به نظرم تجربه شخصی یک گیمر صد‌ها برابر با دیدن گیم پلی یک بازی در یوتیوب تفاوت های اساسی داره. دوستان گیمری که نسخه اول و دوم این بازی رو تجربه کردن، به نظرتون اول برم نسخه اول این بازی رو تجربه کنم و یا خیر، یک راست برم سراغ نسخه دوم؟

نسخه اول هنوز ارزش بازی کردن داره؟ میدونم بازی خوبی هست و فقط میخوام بدونم ارزش داره هنوز وقتم رو براش بذارم؟ و بعد برام سراغ نسخه دوم؟

نسخه دوم که میدونم یکی از بهترین بازی های این نسل هستش، بدون هیچ شکی. پرسش اصلیم، بازی کردن نسخه اول این بازی هستش!
اگه نسخه اول رو بازی کنی طبیعتا بهتر با داستان و شخصیتها آشنا میشی. قطعا ارزش بازی کردن داره هنوزم و اتفاقا آپدیت نسل ۹ هم گرفته و فریمش اذیتت نمیکنه. فقط گیم پلیش شاید یکم روی مخ باشه که اونم عادت میکنی به سختیش. روی پلاس هست فکر کنم نسخه اولش.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34 and Romell
نسخه دوم کینگدم کام هم مثل اولیش سخته یا نه ؟
هل دایورز رو میشه با dns بازی کرد یا ف یلتره ؟
از شماره اول یکم خوش دست تر شده ولی همچنان شبیه ساز زندگی قرون وسطی محسوب میشه. مبارزاتش از نسخه اول خیلی بهتر شده البته از اون حالت عذاب آور دراومده.

نسخه دوم کینگدم کام هم مثل اولیش سخته یا نه ؟
هل دایورز رو میشه با dns بازی کرد یا ف یلتره ؟
من روی شاتل با dns کلاودفلر ( ۱.۱.۱.۱) راحت بازی میکردم، قبلتر هم با 9.9.9.9 هم بازی کردم ولی جدیدا روی چهارتا یک بودم

• Like
Reactions: ps34 and ezio252
KCD 2 رو به هیچ وجه از دست ندین والا بازی اونقدری همه میگن سخت نیست ، یکم اوایل اذیت میشین ولی به مرور بازی دستتون میاد تبدیل میشه به یکی از بهترین تجربه های نسل ۹ (واسه من بهترین ) ، مخصوصا اگه سابقه غرق شدن تو دنیای TES و3 Witcher رو دارین :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or