PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه چیزی من بگم
کلا به این کانال ها برای اکانت پلاس چندان اعتمادی نکنید، این رو برای تمدید میگم
من یه اکانت ظرفیت کامل ترکیه خریدم، بعد گفتم اقا اینو تمدیدش با خودتونه گفت اره و همه اطلاعات از ایمیل و‌غیره رو هم گرفتم

سر سال اومدم تمدید کنم کفت نه ما دیگه تمدید نمیکنیم، حالا به هر دلیلی مارو پیچوند و زد زیر حرفش و گفت اگر میخوای بیا یه اکانت اوکراین بخر

بحث اصلی سر اینه که اون اکانت یک سال بازی اسنشیال داخلش بود که شاید من میخواستم همون رو بازی کنم ( اگر درست یادم باشه hell let loose ) و حالا میگی اینجوری !؟ خلاصه ولش کردم و خورد به گرونی و …

تا اخر سر با رفیقم یه دونه شریکی us خریدیم
در حال حاضر بهترین کار اینه که یه شریکی با رفیقتون بخرید
به نظرم باز فروشگاه هایی که سایت دارن و نماد فروشگاه دیجیتال و ادرس مغازه ثابت وضع بهتری دارن (یا در ظاهر اینطور به نظر میرسه)

به نظرم باز فروشگاه هایی که سایت دارن و نماد فروشگاه دیجیتال و ادرس مغازه ثابت وضع بهتری دارن (یا در ظاهر اینطور به نظر میرسه)
نه اتفاقا اون فروشگاه هم از این اسم و رسم دارها بود یعنی ولی خوب ساده است دیگه، یارو نمیاد کارت اعتباری یا یه چیزیش رو به خطر بندازه چون ترکیه سر این جریان گیر تر شده بود چند وقت پیش
سر همین مارو پیچوند

سلام

اره این دوره تخفیف بود متاسفانه قطعی اینترنت باعث شده فروشگاه ها الان سرشون شلوغ بشه و از نظر مالی هم اکانت های ریجن گرون تر درست حسابی نیارن

یانگ سنتر بهتون اکانت ترکیه 19 گفته ؟ خوب گفته اره قیمتش همین طوری هست فقط سوال اینکه ایا اکانت خودشو رو بهتون میدن یا اینکه چون خودشون فعلا اکراین میفروشن شاید برن از همکاراشون بگیرن و بهتون میدن (البته این صرفا حدس منه نمیگم اونا یا هر فروشگاه دیگه قرار چنین کاری کنن) اگر اکانت خودشون باشه به نظرم بگیریم

این ندانستن خیلی اذیت میکنه منظورم اینکه اگر ریجن اکراین ریسک بن شدن و اینا داره چرا میفروشن اگر نداره بی دردسر بریم بخریم هم ارزون هست و فروشگاه های معتبر میفروشن

ولی من خودم اگر فروشگاه درست و حسابی و قابل اعتماد ترکیه داشته باشه دوباره موجود کنن حتما ترکیه میخرم برا موضوغ بحث بن اکراین حوصله یک سال استرس و نگرانی دیگه ندارم , دیگه از ما گذشت ده میلیون اضافه میدیم برا یک سال

الان تو سایت یانگ سنتر نوشته برا اکسترا 7,998 برا ظرفیت دوم برا ظرفیت کامل 14.800

آره عزیز قیمتی که دیدین درسته ولی تو توضیحات داخل سایت نوشته ریجن محصولات رندوم واسه هند و اوکراین و ترکیه هست. (که بنظرم همون اوکراین رو میده آخر دستت!)

من دو فروشگاه دیگه گیر آوردم حالا گیم و علی گیم (نمیدونم چقدر معتبر هستن اینجا ولی نماد و ... دارن، که البته وقتی بن بشی باور کن این نمادها و ... به هیچ کاری نمیاد!)
که یکی شون گفت اکانت ظرفیت کامل ترکیه منو تمدید میکنه با قیمت 13300 !
اون یکی هم گفت بله تمدید میکنم و قیمت تا الان نداده از عصر ...

من چون یک بار تجربه بدی واسه ظرفیت دو دارم که بن شد و کلا پولم سوخت سمت ظرفیت دو که جرات نمیکنم برم

دوست و رفیقی هم نداریم اشتراکی باهاش اوکی کنیم. دیگه موندم همینجوری !

آره عزیز قیمتی که دیدین درسته ولی تو توضیحات داخل سایت نوشته ریجن محصولات رندوم واسه هند و اوکراین و ترکیه هست. (که بنظرم همون اوکراین رو میده آخر دستت!)

من دو فروشگاه دیگه گیر آوردم حالا گیم و علی گیم (نمیدونم چقدر معتبر هستن اینجا ولی نماد و ... دارن، که البته وقتی بن بشی باور کن این نمادها و ... به هیچ کاری نمیاد!)
که یکی شون گفت اکانت ظرفیت کامل ترکیه منو تمدید میکنه با قیمت 13300 !
اون یکی هم گفت بله تمدید میکنم و قیمت تا الان نداده از عصر ...

من چون یک بار تجربه بدی واسه ظرفیت دو دارم که بن شد و کلا پولم سوخت سمت ظرفیت دو که جرات نمیکنم برم

دوست و رفیقی هم نداریم اشتراکی باهاش اوکی کنیم. دیگه موندم همینجوری !
چرا باید ظرفیت دوم بن شدن داشته باشه ؟ ربطش چیه ؟؟

چه جوری ترکیه رو براتون 13300 تمدید میکنه ؟؟ همین الان لیر 3910 هست تو سایت پلی استیشن ترکیه اکسترا یک ساله رو گذاشته 4810 لیر که حساب کنیم میشه نزدیک 19000تومن

منم باید یه پرسو جویی از فروشگاه ها بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or