بنظرم الان دو ماهه بگیر
جدا از شوخی هیچی معلوم نیست من خودم دیشب یکماهه اکسترا گرفتم با رفیقم. داشتم حساب کتاب میکردم ببینم میارزه که گفتم بابا پول یه پیتزا بیشتر نیست که
دوستان یه اکانت پلاس دارم میخوام بدم یکی وارد کنسولش کنه با یک عدد کد بکاپ برای ورود.
ایا بعد از وارد کردن اکانت داخل دستگاش میتونی ایمیل اکانت رو عوض بکنه؟
باید تمدید خودکار رو غیر فعال میکردی
واسه من تموم شد دو روز هم صبر کردم ولی تخفیفی نیومد الان یه جوری برنامه ریزی کردم توی بلک فرایدی که تخفیف میخوره دوباره بگیرم
سلام من پلاس اکسترا دارم 3 ماه چند روز دیگه تموم میشه اگه 40 دلار شارژ کنم خودش خودکار تمدید میشه یا باید کاری بکنم؟ اخه پلاس جدید بخای بخری 43 دلار هست
سلام من پلاس اکسترا دارم 3 ماه چند روز دیگه تموم میشه اگه 40 دلار شارژ کنم خودش خودکار تمدید میشه یا باید کاری بکنم؟ اخه پلاس جدید بخای بخری 43 دلار هست
اگه حسابتون به اندازه کافی شارژ باشه، اتوماتیک تمدید میشه، کلا شما هربار پلاس میخرید، اتوماتیک تمدید شدن اکتیو میشه، برای غیر فعال کردن تمدید اتوماتیک، بعد از هر دفعه خرید پلاس باید برید بخش یوزر اکانت، سبسکریپشن و تمدید خودکار رو دی اکتیو کنید...
این خیلی مهمه که حواستون باشه، چون ممکنه نخواید تمدید کنید ولی چون Auto Renewal اکتیو هست، خودش تمدید و از حساب کم میشه، برای همین اگر نمیخواید تمدیدی کنید، باید حتما برید دستی دی اکتیو کنید اتو رنیوال رو...
اگر حساب کافی نباشه، خودش کنسل میشه بعد اتمام دوره فعلی... البته Auto Renewal رو همچنان باید دستی کنسل کنید برای اینده..