دارک تاید آره مشکل داشت از روز عرضه ولی خب یه تست زدم با دی ان اس کلادفلر خیلی راحت رفت تو گیم, آیا اینجوری میمونه حالا یا چیGrounded رو اگه به بازیای سوروایول علاقه دارید حتما یه تستی بزنید. البته اگه فوبیای عنکبوت و حشرات بزرگ رو دارید قطعا بهتون سخت میگذرهاگه بشه کواپ بازی کنید که خیلی بهترم میشه.
وارهمر دارکتاید هم میشه گفت خیلی به وارهمر ورمینتاید نزدیکه اما با سلاحهای مُدرن. نمیدونم بشه به سرورهاش وصل شد یا نه. قبلا یادمه مشکل داشت. حالا اینکه تحریمه یا فولتر رو خبر ندارم. اگه کسی فداکاری کرد دانلودش کرد یه خبری بده![]()
دوستان درود
من اکانت پلاسم تموم شده
از یانگ سنتر خریده بودم
ظرفیت کامل بود ایمیل داده بودن و پسورد و... دارم (دست خودمه یعنی)
الان بخوام تمدید کنم دو راه داره درسته؟ یکی اینکه به یانگ سنتر بگم تمدید کنه
یکی اینکه خودم انجام بدم.
این دومی رو راهنمایی کنید لطفا
اکانت ترکیه هم بود. چطور میشه خودم تمدیدش کنم ، اینم بگم که حساب خارجی و... چنین چیزایی ندارم!
بدى خودشون تمديد كنن بهتره به نظرم.

از 5 جون که بهشون گفتم خبری نشد دیروز هم یادآوری کردم
الان پیام دادن که داریم استعلام میگیریم !![]()
همین اکانت ظرفیت کامل که خریده بودم ازشون؟ ترکیهاكانت اصلى خودت مال چه كشوريه؟
Abonelik: PlayStation Plus Essential
Ödeme planı: 12 aylık
Bir sonraki ödeme tarihi: 2026-03-01 tarihinde 2160 TRY
PlayStation®Plus aboneliğinizden memnunsanız, hiçbir şey yapmanız gerekmez.
Aboneliğinizi yönetmek veya iptal etmek veya ödeme yöntemlerinizi güncellemek istiyorsanız aşağıdaki düğmeye tıklayabilirsiniz.
Aboneliğinizi yönetin
همین اکانت ظرفیت کامل که خریده بودم ازشون؟ ترکیه
الان ایمیل رو هم باز کردم چون چک نمیکردم دیدم یه ایمیل واسه تمدید اکانت فرستادن روزی که اشتراک تموم شده (اوایل جنگ و قطعی نت)
عجب ماه خفنیه! چقدر لایف ایز استرنج و بلیدز آف فایر رو میخواستم و جفتشون حالا اومدن پلاس!View attachment 409190
فهرست بازیهای اکسترا PS Plus برای ژوئن ۲۰۲۶ اعلام شد :
• Final Fantasy XVI
• Sonic X Shadow Generations
• Kingdom Come: Deliverance
• Life is Strange: Double Exposure
• Farming Simulator 25
• Blades of Fire
• Black Desert
سلام
دوستان اکثر فروشگاه های معتبر و اونایی که من میشناسم پلاس اکراین دارن الان تکلیف چیه چون من شنیدم ریجن اکراین توصیه نمیشه و اکانت بن میشه البته ترسم از اینکه یهو کنسول هم بن بشه
سلامسلام دوست عزیز
از صبح که بیدار شدم درگیر همینم !
به تمام فروشندگانی که تو بازی سنتر توصیه شدن پیام دادم (اینجا)... همه اول گفتن چقدر حیف شد که چند روز قبل تخفیف پلاس بوده و از دست دادی !
چند روز قبل میشه 5 june که به یانگ سنتر پیام دادم که آقا اکانت ظرفیت کامل من تمدیدش چقدر در میاد و گفت استعلام میگیرم و یک بار هم یادآوری کردم و گفت در حال استعلام گرفتن هستم و امروز گفتم بنده خدا جه استعلامیه دیگه؟ از FBI مگه میخوای استعلام بگیری ده روز الاف شدیم تخفیفات رو هم از دست دادیم. گفت 19 میلیون !!!
دیگه رفتم سمت فروشنده های توصیه شده و همه میگن اوکراین داریم فقط و قیمت ها هم تا ده میلیون تومن
باز یانگ سنتر رو رفتم سمتش که زده بود 8500 و گفتم آقا الان اینو بخرم چقدر طول میکشه فعال بشه گفت 5 دقیقه تا 96 ساعت !!! ( 96 ساعت میشه 4 روز!)
گفتم جهنم و ضرر بذار از همین بخرم چند ساله ازش میخریدم
دیدم قیمت 8500 رو تو ده دقیقه که وارد حساب کاربری شدم که خرید کنم کرد 9900 !!! قشنگ داره بهت توهین میکنه (:
دیگه منم مثل شما ! موندم چیکار کنم... خدا لعنتش کنه یانگ سنتر رو اگه جواب منو داده بود 5 june و الاف نمیکرد همون اکانت ظرفیت کامل ترکیه رو با قیمت مناسب تمدید کرده بودم!
19 میلیون ترکیه ! یا 10 میلیون اوکراین و ریسک بن شدن !
الان تو سایت یانگ سنتر نوشته برا اکسترا 7,998 برا ظرفیت دوم برا ظرفیت کامل 14.800سلام دوست عزیز
به تمام فروشندگانی که تو بازی سنتر توصیه شدن پیام دادم (اینجا)... همه اول گفتن چقدر حیف شد که چند روز قبل تخفیف پلاس بوده و از دست دادی !
چند روز قبل میشه 5 june که به یانگ سنتر پیام دادم که آقا اکانت ظرفیت کامل من تمدیدش چقدر در میاد و گفت استعلام میگیرم و یک بار هم یادآوری کردم و گفت در حال استعلام گرفتن هستم و امروز گفتم بنده خدا جه استعلامیه دیگه؟ از FBI مگه میخوای استعلام بگیری ده روز الاف شدیم تخفیفات رو هم از دست دادیم. گفت 19 میلیون !!!
دیگه رفتم سمت فروشنده های توصیه شده و همه میگن اوکراین داریم فقط و قیمت ها هم تا ده میلیون تومن
باز یانگ سنتر رو رفتم سمتش که زده بود 8500 و گفتم آقا الان اینو بخرم چقدر طول میکشه فعال بشه گفت 5 دقیقه تا 96 ساعت !!! ( 96 ساعت میشه 4 روز!)
دیدم قیمت 8500 رو تو ده دقیقه که وارد حساب کاربری شدم که خرید کنم کرد 9900 !!! قشنگ داره بهت توهین میکنه (:
دیگه منم مثل شما ! موندم چیکار کنم... خدا لعنتش کنه یانگ سنتر رو اگه جواب منو داده بود 5 june و الاف نمیکرد همون اکانت ظرفیت کامل ترکیه رو با قیمت مناسب تمدید کرده بودم!
سلام دوست عزیز