PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Grounded رو اگه به بازیای سوروایول علاقه دارید حتما یه تستی بزنید. البته اگه فوبیای عنکبوت و حشرات بزرگ رو دارید قطعا بهتون سخت میگذره :D اگه بشه کواپ بازی کنید که خیلی بهترم میشه.

وارهمر دارک‌تاید هم میشه گفت خیلی به وارهمر ورمینتاید نزدیکه اما با سلاح‌های مُدرن. نمیدونم بشه به سرورهاش وصل شد یا نه. قبلا یادمه مشکل داشت. حالا اینکه تحریمه یا فولتر رو خبر ندارم. اگه کسی فداکاری کرد دانلودش کرد یه خبری بده :D
دارک تاید آره مشکل داشت از روز عرضه ولی خب یه تست زدم با دی ان اس کلادفلر خیلی راحت رفت تو گیم, آیا اینجوری میمونه حالا یا چی

یکی از بهترین هورد شوتر های الان همین دارک تایده هنوز آپدیتش میکنن 2 تا کلاس تا الان اضافه شده(Arbites,Hive scum) و سومی هم تو راهه(Skitarii) ولی پولی هستن کلاس ها.

دوستان درود
من اکانت پلاسم تموم شده
از یانگ سنتر خریده بودم
ظرفیت کامل بود ایمیل داده بودن و پسورد و... دارم (دست خودمه یعنی)
الان بخوام تمدید کنم دو راه داره درسته؟ یکی اینکه به یانگ سنتر بگم تمدید کنه
یکی اینکه خودم انجام بدم.
این دومی رو راهنمایی کنید لطفا
اکانت ترکیه هم بود. چطور میشه خودم تمدیدش کنم ، اینم بگم که حساب خارجی و... چنین چیزایی ندارم!

دوستان درود
من اکانت پلاسم تموم شده
از یانگ سنتر خریده بودم
ظرفیت کامل بود ایمیل داده بودن و پسورد و... دارم (دست خودمه یعنی)
الان بخوام تمدید کنم دو راه داره درسته؟ یکی اینکه به یانگ سنتر بگم تمدید کنه
یکی اینکه خودم انجام بدم.
این دومی رو راهنمایی کنید لطفا
اکانت ترکیه هم بود. چطور میشه خودم تمدیدش کنم ، اینم بگم که حساب خارجی و... چنین چیزایی ندارم!

بدى خودشون تمديد كنن بهتره به نظرم.

• Like
Reactions: yas67
اكانت اصلى خودت مال چه كشوريه؟
همین اکانت ظرفیت کامل که خریده بودم ازشون؟ ترکیه
الان ایمیل رو هم باز کردم چون چک نمیکردم دیدم یه ایمیل واسه تمدید اکانت فرستادن روزی که اشتراک تموم شده (اوایل جنگ و قطعی نت)

Abonelik: PlayStation Plus Essential

Ödeme planı: 12 aylık

Bir sonraki ödeme tarihi: 2026-03-01 tarihinde 2160 TRY

PlayStation®Plus aboneliğinizden memnunsanız, hiçbir şey yapmanız gerekmez.
Aboneliğinizi yönetmek veya iptal etmek veya ödeme yöntemlerinizi güncellemek istiyorsanız aşağıdaki düğmeye tıklayabilirsiniz.
Aboneliğinizi yönetin

همین اکانت ظرفیت کامل که خریده بودم ازشون؟ ترکیه
الان ایمیل رو هم باز کردم چون چک نمیکردم دیدم یه ایمیل واسه تمدید اکانت فرستادن روزی که اشتراک تموم شده (اوایل جنگ و قطعی نت)

نه اكانت شخصى خودت منظورمه.

سلام
دوستان اکثر فروشگاه های معتبر و اونایی که من میشناسم پلاس اکراین دارن الان تکلیف چیه چون من شنیدم ریجن اکراین توصیه نمیشه و اکانت بن میشه البته ترسم از اینکه یهو کنسول هم بن بشه

View attachment 409190

🔵فهرست بازی‌های اکسترا PS Plus برای ژوئن ۲۰۲۶ اعلام شد :

• Final Fantasy XVI

• Sonic X Shadow Generations

• Kingdom Come: Deliverance

• Life is Strange: Double Exposure

• Farming Simulator 25

• Blades of Fire

• Black Desert
عجب ماه خفنیه! چقدر لایف ایز استرنج و بلیدز آف فایر رو میخواستم و جفتشون حالا اومدن پلاس!
چه برای سینگل بازا و چه آنلاین بازا این ماه خداس! روی کنسول که MMO محدودی موجوده Black Desert یکی از خفنترین هاس. باقی بازیهام که هرکدوم نیازی به گفتن ندارن مخصوصا Kingdom Come: Deliverance که آپدیت نسل ۹شم رایگان اومده.

سلام
دوستان اکثر فروشگاه های معتبر و اونایی که من میشناسم پلاس اکراین دارن الان تکلیف چیه چون من شنیدم ریجن اکراین توصیه نمیشه و اکانت بن میشه البته ترسم از اینکه یهو کنسول هم بن بشه

سلام دوست عزیز
از صبح که بیدار شدم درگیر همینم !
به تمام فروشندگانی که تو بازی سنتر توصیه شدن پیام دادم (اینجا)... همه اول گفتن چقدر حیف شد که چند روز قبل تخفیف پلاس بوده و از دست دادی !
چند روز قبل میشه 5 june که به یانگ سنتر پیام دادم که آقا اکانت ظرفیت کامل من تمدیدش چقدر در میاد و گفت استعلام میگیرم و یک بار هم یادآوری کردم و گفت در حال استعلام گرفتن هستم و امروز گفتم بنده خدا جه استعلامیه دیگه؟ از FBI مگه میخوای استعلام بگیری ده روز الاف شدیم تخفیفات رو هم از دست دادیم. گفت 19 میلیون !!!

دیگه رفتم سمت فروشنده های توصیه شده و همه میگن اوکراین داریم فقط و قیمت ها هم تا ده میلیون تومن
باز یانگ سنتر رو رفتم سمتش که زده بود 8500 و گفتم آقا الان اینو بخرم چقدر طول میکشه فعال بشه گفت 5 دقیقه تا 96 ساعت !!! ( 96 ساعت میشه 4 روز!)
گفتم جهنم و ضرر بذار از همین بخرم چند ساله ازش میخریدم
دیدم قیمت 8500 رو تو ده دقیقه که وارد حساب کاربری شدم که خرید کنم کرد 9900 !!! قشنگ داره بهت توهین میکنه (:

دیگه منم مثل شما ! موندم چیکار کنم... خدا لعنتش کنه یانگ سنتر رو اگه جواب منو داده بود 5 june و الاف نمیکرد همون اکانت ظرفیت کامل ترکیه رو با قیمت مناسب تمدید کرده بودم!

19 میلیون ترکیه ! یا 10 میلیون اوکراین و ریسک بن شدن !

سلام دوست عزیز
به تمام فروشندگانی که تو بازی سنتر توصیه شدن پیام دادم (اینجا)... همه اول گفتن چقدر حیف شد که چند روز قبل تخفیف پلاس بوده و از دست دادی !
چند روز قبل میشه 5 june که به یانگ سنتر پیام دادم که آقا اکانت ظرفیت کامل من تمدیدش چقدر در میاد و گفت استعلام میگیرم و یک بار هم یادآوری کردم و گفت در حال استعلام گرفتن هستم و امروز گفتم بنده خدا جه استعلامیه دیگه؟ از FBI مگه میخوای استعلام بگیری ده روز الاف شدیم تخفیفات رو هم از دست دادیم. گفت 19 میلیون !!!

دیگه رفتم سمت فروشنده های توصیه شده و همه میگن اوکراین داریم فقط و قیمت ها هم تا ده میلیون تومن
باز یانگ سنتر رو رفتم سمتش که زده بود 8500 و گفتم آقا الان اینو بخرم چقدر طول میکشه فعال بشه گفت 5 دقیقه تا 96 ساعت !!! ( 96 ساعت میشه 4 روز!)
دیدم قیمت 8500 رو تو ده دقیقه که وارد حساب کاربری شدم که خرید کنم کرد 9900 !!! قشنگ داره بهت توهین میکنه (:

دیگه منم مثل شما ! موندم چیکار کنم... خدا لعنتش کنه یانگ سنتر رو اگه جواب منو داده بود 5 june و الاف نمیکرد همون اکانت ظرفیت کامل ترکیه رو با قیمت مناسب تمدید کرده بودم!

سلام

اره این دوره تخفیف بود متاسفانه قطعی اینترنت باعث شده فروشگاه ها الان سرشون شلوغ بشه و از نظر مالی هم اکانت های ریجن گرون تر درست حسابی نیارن

یانگ سنتر بهتون اکانت ترکیه 19 گفته ؟ خوب گفته اره قیمتش همین طوری هست فقط سوال اینکه ایا اکانت خودشو رو بهتون میدن یا اینکه چون خودشون فعلا اکراین میفروشن شاید برن از همکاراشون بگیرن و بهتون میدن (البته این صرفا حدس منه نمیگم اونا یا هر فروشگاه دیگه قرار چنین کاری کنن) اگر اکانت خودشون باشه به نظرم بگیریم

این ندانستن خیلی اذیت میکنه منظورم اینکه اگر ریجن اکراین ریسک بن شدن و اینا داره چرا میفروشن اگر نداره بی دردسر بریم بخریم هم ارزون هست و فروشگاه های معتبر میفروشن

ولی من خودم اگر فروشگاه درست و حسابی و قابل اعتماد ترکیه داشته باشه دوباره موجود کنن حتما ترکیه میخرم برا موضوغ بحث بن اکراین حوصله یک سال استرس و نگرانی دیگه ندارم , دیگه از ما گذشت ده میلیون اضافه میدیم برا یک سال

سلام دوست عزیز

الان تو سایت یانگ سنتر نوشته برا اکسترا 7,998 برا ظرفیت دوم برا ظرفیت کامل 14.800

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز

یه چیزی من بگم
کلا به این کانال ها برای اکانت پلاس چندان اعتمادی نکنید، این رو برای تمدید میگم
من یه اکانت ظرفیت کامل ترکیه خریدم، بعد گفتم اقا اینو تمدیدش با خودتونه گفت اره و همه اطلاعات از ایمیل و‌غیره رو هم گرفتم

سر سال اومدم تمدید کنم کفت نه ما دیگه تمدید نمیکنیم، حالا به هر دلیلی مارو پیچوند و زد زیر حرفش و گفت اگر میخوای بیا یه اکانت اوکراین بخر

بحث اصلی سر اینه که اون اکانت یک سال بازی اسنشیال داخلش بود که شاید من میخواستم همون رو بازی کنم ( اگر درست یادم باشه hell let loose ) و حالا میگی اینجوری !؟ خلاصه ولش کردم و خورد به گرونی و …

تا اخر سر با رفیقم یه دونه شریکی us خریدیم
در حال حاضر بهترین کار اینه که یه شریکی با رفیقتون بخرید

• Like
Reactions: yas67

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or