capitan milan
کاربر سایت
دوستان انصافا نباید شرکت سونی به اشتراک ما ایرانی ها اضافه کنه؟ کسی هست که بتونه صدای ما رو برسونه؟ زیاده خواهی نیست به نظرم جزو وظایف ساپورت هر شرکت با پدر مادریه دیگه نه؟
از نظر سونی ما هممون ساکن ایالت الاسکای آمریکا هستیم و تو این ایالت نت تو این 2 ماهه مشکلی نداشتهدوستان انصافا نباید شرکت سونی به اشتراک ما ایرانی ها اضافه کنه؟ کسی هست که بتونه صدای ما رو برسونه؟ زیاده خواهی نیست به نظرم جزو وظایف ساپورت هر شرکت با پدر مادریه دیگه نه؟
باور نمیکنم برای اینها 24 میلیون پول دادم چند روز پیش تمدید کردم

ماه پیش که fc ۲۶ و ووچانگ گرفتی چرا اعتراض نکردی داداش ؟!باور نمیکنم برای اینها 24 میلیون پول دادم چند روز پیش تمدید کردم
پ.ن دوستان کسی شراکت در پلاس آمریکا خواست بهم پیام بده
ووچانگ که خیلی مزخرفه اف سی۲۶ هم دیگه اخراشهماه پیش که fc ۲۶ و ووچانگ گرفتی چرا اعتراض نکردی داداش ؟!![]()
مثل اینکه تکی و با بات نمیشه بازی کرد الان هم که به سرور های بازی ها اصلا نمیشه وصل شد اگه وضع نت بهتر شد من حتما دانلودش میکنمGrounded رو اگه به بازیای سوروایول علاقه دارید حتما یه تستی بزنید. البته اگه فوبیای عنکبوت و حشرات بزرگ رو دارید قطعا بهتون سخت میگذرهاگه بشه کواپ بازی کنید که خیلی بهترم میشه.
وارهمر دارکتاید هم میشه گفت خیلی به وارهمر ورمینتاید نزدیکه اما با سلاحهای مُدرن. نمیدونم بشه به سرورهاش وصل شد یا نه. قبلا یادمه مشکل داشت. حالا اینکه تحریمه یا فولتر رو خبر ندارم. اگه کسی فداکاری کرد دانلودش کرد یه خبری بده![]()
این grounded رو کو آپ آفلاینم میشه زد یا نه؟ رو گیم پس یکم بازیش کرده بودم خیلی جالب بود برام. اگر بشه کواپ محلی رفت حتما میگیرمشGrounded رو اگه به بازیای سوروایول علاقه دارید حتما یه تستی بزنید. البته اگه فوبیای عنکبوت و حشرات بزرگ رو دارید قطعا بهتون سخت میگذرهاگه بشه کواپ بازی کنید که خیلی بهترم میشه.
وارهمر دارکتاید هم میشه گفت خیلی به وارهمر ورمینتاید نزدیکه اما با سلاحهای مُدرن. نمیدونم بشه به سرورهاش وصل شد یا نه. قبلا یادمه مشکل داشت. حالا اینکه تحریمه یا فولتر رو خبر ندارم. اگه کسی فداکاری کرد دانلودش کرد یه خبری بده![]()
این grounded رو کو آپ آفلاینم میشه زد یا نه؟ رو گیم پس یکم بازیش کرده بودم خیلی جالب بود برام. اگر بشه کواپ محلی رفت حتما میگیرمش