PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان انصافا نباید شرکت سونی به اشتراک ما ایرانی ها اضافه کنه؟ کسی هست که بتونه صدای ما رو برسونه؟ زیاده خواهی نیست به نظرم جزو وظایف ساپورت هر شرکت با پدر مادریه دیگه نه؟

ما جزوًدنيا حساب نميشيم از نظر سونى و غيره.

دوستان انصافا نباید شرکت سونی به اشتراک ما ایرانی ها اضافه کنه؟ کسی هست که بتونه صدای ما رو برسونه؟ زیاده خواهی نیست به نظرم جزو وظایف ساپورت هر شرکت با پدر مادریه دیگه نه؟
از نظر سونی ما هممون ساکن ایالت الاسکای آمریکا هستیم و تو این ایالت نت تو این 2 ماهه مشکلی نداشته :)
به پدر مادر سونی هم ربط نداره بلکه به چیزای نداشته ی مسولان خودمون ربط داره

• Grounded (Fully Yoked Edition) – در تاریخ ۱۲ خرداد (۲ ژوئن)
  • Nickelodeon All-Star Brawl 2 – در تاریخ ۱۲ خرداد (۲ ژوئن)
  • Warhammer 40,000: Darktide – در تاریخ ۱۲ خرداد (۲ ژوئن)
در ادامه، بازی‌هایی که در ماه ژوئن ۲۰۲۶ اضافه می‌شوند، آمده است.
پلی‌استیشن پلاس Essential

Attachments

• Like
Reactions: aha2012
Grounded رو اگه به بازیای سوروایول علاقه دارید حتما یه تستی بزنید. البته اگه فوبیای عنکبوت و حشرات بزرگ رو دارید قطعا بهتون سخت میگذره :D اگه بشه کواپ بازی کنید که خیلی بهترم میشه.

وارهمر دارک‌تاید هم میشه گفت خیلی به وارهمر ورمینتاید نزدیکه اما با سلاح‌های مُدرن. نمیدونم بشه به سرورهاش وصل شد یا نه. قبلا یادمه مشکل داشت. حالا اینکه تحریمه یا فولتر رو خبر ندارم. اگه کسی فداکاری کرد دانلودش کرد یه خبری بده :D

Grounded رو اگه به بازیای سوروایول علاقه دارید حتما یه تستی بزنید. البته اگه فوبیای عنکبوت و حشرات بزرگ رو دارید قطعا بهتون سخت میگذره :D اگه بشه کواپ بازی کنید که خیلی بهترم میشه.

وارهمر دارک‌تاید هم میشه گفت خیلی به وارهمر ورمینتاید نزدیکه اما با سلاح‌های مُدرن. نمیدونم بشه به سرورهاش وصل شد یا نه. قبلا یادمه مشکل داشت. حالا اینکه تحریمه یا فولتر رو خبر ندارم. اگه کسی فداکاری کرد دانلودش کرد یه خبری بده :D
مثل اینکه تکی و با بات نمیشه بازی کرد الان هم که به سرور های بازی ها اصلا نمیشه وصل شد اگه وضع نت بهتر شد من حتما دانلودش میکنم

این grounded رو کو آپ آفلاینم میشه زد یا نه؟ رو گیم پس یکم بازیش کرده بودم خیلی جالب بود برام. اگر بشه کواپ محلی رفت حتما میگیرمش

این grounded رو کو آپ آفلاینم میشه زد یا نه؟ رو گیم پس یکم بازیش کرده بودم خیلی جالب بود برام. اگر بشه کواپ محلی رفت حتما میگیرمش

اسپلیت اسکرین؟ نه نداره متاسفانه تا جایی که میدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or