PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا اکانت اصلی خودم که دکتر بدترین اکانت ممکنه است، انگلیس و پوند :D ورشکسته میشم باش

ولی الان یه ترکیه پلاس دارم، یه امریکا خالی با ۴۰ دلار ته حساب
برنامه ام اینه که یه صدتایی بگیرم شارژ بکنم که اگر سونی معظم گذاشت و تخفیف گذاشت دوساله شارژ کنم اسنشیال
ولی از اونور دارم تصمیم میگیرم کلا انلاین رو بذارم کنار و درگیر همین نخل پلاس کوفتی شم ولی حس میکنم نمیشه :(

حالا اگر توصیه دارید که پذیراییم :D
اکانت های اشتراکی رو هم دیدم ولی اکثرا یک ساله ظرفیت دو شون انگار با قیمت اکانت خالی یکی میشه، اگر جای خاصی خوش قیمت هم سراغ دارید که فبها
همون ترکیه رو گرفتم کلا چند صد تومن فرقش بود با اشتراکی

خب در اين شرايط توصيه من اينه كه صرفا ببينى كدوم حالت ارزون تر در مياد و ريجن اكراين هم نباشه :D
يا ميتونى بدى اكانت تركيه رو ايران گت برات روش پلاس بگيره.

بدیش چیه؟
من خودم که پلاس انگلیس گرفتم ولی در مورد اوکراین چند جا شنیدم که مشکل بن شدن اکانت داشته
البته خیلیها هم مشکلی نداشتن
زبانش هم خیلی رومخه ظاهرا :D
بقیه مشکلاتش رو هم دوستان میگن
بدون در نظر گرفتن خوب یا بد بودن ریجن اوکراین بحث من این بود که قبلا میشد انتخاب کرد چه ریجنی بگیریم ولی الان ظاهرا به خاطر ارزونتر بودن اکثر شاپها فقط اوکراین میارن

• Like
Reactions: AM!R
الان خودم هم هند پیدا کردم و اوکراین، ترکیه به خاطر قیمتش که فکر کنم از امریکا هم بالاتر زده کنسل شده

خب در اين شرايط توصيه من اينه كه صرفا ببينى كدوم حالت ارزون تر در مياد و ريجن اكراين هم نباشه :D
يا ميتونى بدى اكانت تركيه رو ايران گت برات روش پلاس بگيره.

اوکراین رو دکتر پیدا کردم، به یارو گفتم مشکلی داره گفت نه من خودم هم دارم !
حدود ۶ برای اسنشیال و هفت اکسترا! ظرفیت دو
ظرفیت سه هم که مفت :| حدود ۷۰۰ تا یک :|

اوکراین رو دکتر پیدا کردم، به یارو گفتم مشکلی داره گفت نه من خودم هم دارم !
حدود ۶ برای اسنشیال و هفت اکسترا! ظرفیت دو
ظرفیت سه هم که مفت :| حدود ۷۰۰ تا یک :|

والا شانسته ديگه ولى خيلى از اكراين اكانتا مشكل دار در اومدن.
هند هم جديد مد شده نميدونم سيستمش چجوريه.
الان اسنشيال تركيه رو اكانت خودتم همين حدود ٦-٧ تومن در مياد.
برو iranget.com يه سر بزن.
٦٨٠٠ يه ساله اسنشياله
٩٠ لير هم فاند تو حسابت ميمونه.

والا شانسته ديگه ولى خيلى از اكراين اكانتا مشكل دار در اومدن.
هند هم جديد مد شده نميدونم سيستمش چجوريه.
الان اسنشيال تركيه رو اكانت خودتم همين حدود ٦-٧ تومن در مياد.
اکراین رو خودم هم یه مقدار دو به شک ام چون شنیدم مشکل داره
ترکیه هفت به بالا دکتر، یا کد باید بگیرم یا حدود ۲۵۰۰ لیر، فقط نمیدونم یه جریانی بود که ترکیه فقط لیر رو میتونستی با کردیت کارت شارژ کنی یا کد پلاس نمیشد زد!؟ که الان‌توی پست ها پیداش نمیکنم
یه مشکل اینطوری طوری داشت!!!

اکراین رو خودم هم یه مقدار دو به شک ام چون شنیدم مشکل داره
ترکیه هفت به بالا دکتر، یا کد باید بگیرم یا حدود ۲۵۰۰ لیر، فقط نمیدونم یه جریانی بود که ترکیه فقط لیر رو میتونستی با کردیت کارت شارژ کنی یا کد پلاس نمیشد زد!؟ که الان‌توی پست ها پیداش نمیکنم
یه مشکل اینطوری طوری داشت!!!

بايد بدى خود شاپ برات كاراشو بكنه.
همين الان ٦٨٠٠ ميده ايران گت.

• Like
Reactions: NERO 7
نه شاید تنها زرنگی ای مه اون موقع کردم این بود که گفتم کل اکانت رو میخوام، فرقش در حد ۵۰۰-۶۰۰ بود
مشکل اکانت ترکیه اینه که انگار نمیشه همینجوری رفت داخلش خرید، یه کوفتی میخواست که الان تو ذهنم نیست، فکر کنم شارژ کردنش یه طور خاصی بود

یکی از آشناها برام خرید انجام داده.
با کارت بانکی و آی پی همونجا باید خرید کرد .
یکبار هم اکانت رو به ایرانیکارت دادم اون برام خرید کرد و چون با کارت خرید میکنن فقط همون قیمت اصلی رو میگیرن چیزی ته حساب نمیزارن اما تازگی کارمزدشون رو زیاد کردن

• Like
Reactions: NERO 7
سلام من پلی استیشن پلاس اوکراین بخرم میتونم بازی های اکانت ترکیه و آمریکا رو بازی کنم یا قفل میشه؟ ریجن باید یکی باشه؟
شما میتونی با پرایمری/شیرینگ اینیبل کردن یک اکانت پلاس رو یک ریجن خاص، بازی هایی که در ریجن های دیگر رو اکانت های دیگر داری رو انلاین و مولتی پلیر بازی کنی بازی هایی که رو اون اکانت فعال هستند یعنی خودت خریدی، اما بازی های رایگان اسنشال یا اکسترا، محدود به همون ریجن و همون اکانت هستند... پس اره، قفل میشه... اگر میخوای بازی های رایگان تمام ریجن هارو داشته باشی، باید رو تک تک ریجن ها پلاس بگیری رو اکانت های متعدد...

• Like
Reactions: mehran2190
شما میتونی با پرایمری/شیرینگ اینیبل کردن یک اکانت پلاس رو یک ریجن خاص، بازی هایی که در ریجن های دیگر رو اکانت های دیگر داری رو انلاین و مولتی پلیر بازی کنی بازی هایی که رو اون اکانت فعال هستند یعنی خودت خریدی، اما بازی های رایگان اسنشال یا اکسترا، محدود به همون ریجن و همون اکانت هستند... پس اره، قفل میشه... اگر میخوای بازی های رایگان تمام ریجن هارو داشته باشی، باید رو تک تک ریجن ها پلاس بگیری رو اکانت های متعدد...
ممنون، من قبلا اکسترا ترکیه داشتم بازی های اکسترا روی اکانت آمریکا هم باز بود.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
الان بهترین وقت خرید پلاس ریجن آمریکا با 33% تخفیف هست ، اکسترا میشه 101$ یکساله ، اسنشیال 1 ساله هم 79.99$ ، ریمیوم 107$ ، دیگه نبود یه سری بازی ها هم براتون مسئله نمیشه
ناقابل اکسترا در میاد نزدیک 11 میلیون 😃
من بازی Sifu deluxe خریدم 13$

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or