PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه بیل‌بیل‌کون گفته که GTA V قراره برای بیستمین بار برگرده رو پلاس اکسترا. ازین جهت میتونه خبر بدی باشه چون ممکن بازی بزرگ دیگه‌ای نبینیم برای کاتالوگ این ماه ولی خب صبر میکنیم ببینیم چی میشه. همچنان دارن به خاطر الن ویک ۲ و سایلنت هیل ۲ انتقام میگیرن :D

دوستان یه راهنمایی میخوام

من پلاس ترکیه ام رو به اتمامه، این حضرتی هم که ازش ترکیه گرفته بودیم و ازش قول گرفته بودم برای تمدید میگه دیگه ترکیه کار نمیکنیم :| قبلا هم یه بار پیچوند، فکر کنم به مشکل خورده کارشون

حالا سوال اینکه، به نظرتون یه صد دلاری شارژ بکنم توی یکی از اکانت هام که دلار از قبل داره و منتظر حرکت سونی برای تخفیف باشم یا ولش کنم؟ حدود ۴۰ دلار اون سمت دارم با ۱۴۰ دلار میخوام دوسال شارژ اسنشیال بکنم که خوب سالی هشتاد دلار شده بی پدر :|

یه مشورتی بدید ببینیم چه باید کرد!؟

دوستان من الان تو این چند روزی که gta v دسترسی بهش رایگانه دانلود کنم رو پلاس که قرار بیاد بازم میتونم بهش دسترسی داشته باشم؟چون حجمش 100 گیگه میگم اگه رو پلاس نمیشه که الکی دانلود نکنم فعلا بزارم هر وقت اومد دانلودش کنم؟

دوستان من الان تو این چند روزی که gta v دسترسی بهش رایگانه دانلود کنم رو پلاس که قرار بیاد بازم میتونم بهش دسترسی داشته باشم؟چون حجمش 100 گیگه میگم اگه رو پلاس نمیشه که الکی دانلود نکنم فعلا بزارم هر وقت اومد دانلودش کنم؟
ریجن اکانتا بهم بخوره جواب می ده

• Like
Reactions: rasool66

من پلاس ترکیه ام رو به اتمامه، این حضرتی هم که ازش ترکیه گرفته بودیم و ازش قول گرفته بودم برای تمدید میگه دیگه ترکیه کار نمیکنیم :| قبلا هم یه بار پیچوند، فکر کنم به مشکل خورده کارشون

حالا سوال اینکه، به نظرتون یه صد دلاری شارژ بکنم توی یکی از اکانت هام که دلار از قبل داره و منتظر حرکت سونی برای تخفیف باشم یا ولش کنم؟ حدود ۴۰ دلار اون سمت دارم با ۱۴۰ دلار میخوام دوسال شارژ اسنشیال بکنم که خوب سالی هشتاد دلار شده بی پدر :|

اگه اکانت ترکیه واسه خودته که همه جا برات تمدید میکنن . اگه ظرفتیه که کاریش نمیشه کرد .
البته ایرانیکارت هم چک کن اونجا هم میتونی روی اکانت خودت تمدید کنی .
در آخرهم اگه میخوای اکانت آمریکا شارژ کنی که بهترین کار همینه که خودت گفتی

اگه اکانت ترکیه واسه خودته که همه جا برات تمدید میکنن . اگه ظرفتیه که کاریش نمیشه کرد .
البته ایرانیکارت هم چک کن اونجا هم میتونی روی اکانت خودت تمدید کنی .
در آخرهم اگه میخوای اکانت آمریکا شارژ کنی که بهترین کار همینه که خودت گفتی
نه شاید تنها زرنگی ای مه اون موقع کردم این بود که گفتم کل اکانت رو میخوام، فرقش در حد ۵۰۰-۶۰۰ بود
مشکل اکانت ترکیه اینه که انگار نمیشه همینجوری رفت داخلش خرید، یه کوفتی میخواست که الان تو ذهنم نیست، فکر کنم شارژ کردنش یه طور خاصی بود

اكانت اصلى خودت چيه؟ روى اون پلاس ميگيرى؟

اكانت اصلى خودت چيه؟ روى اون پلاس ميگيرى؟
والا اکانت اصلی خودم که دکتر بدترین اکانت ممکنه است، انگلیس و پوند :D ورشکسته میشم باش

ولی الان یه ترکیه پلاس دارم، یه امریکا خالی با ۴۰ دلار ته حساب
برنامه ام اینه که یه صدتایی بگیرم شارژ بکنم که اگر سونی معظم گذاشت و تخفیف گذاشت دوساله شارژ کنم اسنشیال
ولی از اونور دارم تصمیم میگیرم کلا انلاین رو بذارم کنار و درگیر همین نخل پلاس کوفتی شم ولی حس میکنم نمیشه :(

حالا اگر توصیه دارید که پذیراییم :D
اکانت های اشتراکی رو هم دیدم ولی اکثرا یک ساله ظرفیت دو شون انگار با قیمت اکانت خالی یکی میشه، اگر جای خاصی خوش قیمت هم سراغ دارید که فبها
همون ترکیه رو گرفتم کلا چند صد تومن فرقش بود با اشتراکی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or