PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
🟡 طبق اخبار افشا شده، Alan Wake 2 مهم‌ترین عنوان فهرست بازی‌های سرویس پلی‌استیشن پلاس اسنشیال در ماه اکتبر خواهد بود.

در صورت تایید نهایی این بازی از تاریخ ۷ اکتبر (۱۵ مهر) در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت

1758735339847.png

🟡 طبق اخبار افشا شده، Alan Wake 2 مهم‌ترین عنوان فهرست بازی‌های سرویس پلی‌استیشن پلاس اسنشیال در ماه اکتبر خواهد بود.

در صورت تایید نهایی این بازی از تاریخ ۷ اکتبر (۱۵ مهر) در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت

View attachment 394110
🟡کاتالوگ جدید بازی‌های پلی استیشن پلاس مشخص شد:

⏺رده Essentials شاهد ورود Alan Wake 2 و Cocoon و Goat Simulator 3 خواهد شد.

⏺بازی The Last of Us Part 2 Remastered فردا وارد رده Extra خواهد شد.

⏺بازی‌های Tekken 3 و Soul Calibur 3 و همچنین Tomb Raider Anniversary راهی رده Premium خواهند شد.

به گفته billbil یکی از عناوین Extra در ماه اکتبر Silent Hill 2 Remake خواهد بود.
اگر درست باشه بازی 2 هفته دیگه 21 اکتبر به Extra اضافه میشه.
(چه ریخت و پاشی کردن با Alan Wake 2 و SH2 برای هالووین امسال. :D👌)

SH2.png

فردا بازی 1 ساله میشه و احتمالا قرارداد انحصاری بازی تموم میشه و برای پلتفرم‌های دیگه معرفی میشه.

به گفته billbil یکی از عناوین Extra در ماه اکتبر Silent Hill 2 Remake خواهد بود.
اگر درست باشه بازی 2 هفته دیگه 21 اکتبر به Extra اضافه میشه.
(چه ریخت و پاشی کردن با Alan Wake 2 و SH2 برای هالووین امسال. :D👌)

View attachment 395544

فردا بازی 1 ساله میشه و احتمالا قرارداد انحصاری بازی تموم میشه و برای پلتفرم‌های دیگه معرفی میشه.
من بنظرم پشت این ریخت و پاش یه سیاست مهم است.
باتوجه به اخبار هک پلی استیشن 5 و نفوذ هرچه بیشتر برخی هکرها و احتمال انتشار عمومی، سونی برای ترغیب گیمرها دست بکار شده است.

آخرین ویرایش:
من بنظرم پشت این ریخت و پاش یه سیاست مهم است.
باتوجه به اخبار هک پلی استیشن 5 و نفوذ هرچه بیشتر برخی هکرها و احتمال انتشار عمومی، سونی برای ترغیب گیمرها دست بکار شده است.
چیزی نیست میخوان گرون کنن واسه همین دارن دون میپاشن مشترک جمع کنند که بعدا یهو امار ساب دراپ نکنه :D

Screenshot 2025-10-09 164727.png

دوستان خواهش میکنم اگه میتونید کمک کنید من میخوام اینو بخرم ولی الان پلاس دارم 6 ماه دیگه تموم میشه. طرف میگه تو بخر ما 6 ماه دیگه برات فعال میکنیم. یا اصلا بعد اینکه پلاست تموم شد خودش خودکار اعمال میشه. پلاس من ظ3 هست. قیمتش خیلی خوبه ولی خوب تو تخفیفه ممنون میشم یه کمکی بکنید جیکار کنم با تشکر از عزیزان

View attachment 395921

دوستان خواهش میکنم اگه میتونید کمک کنید من میخوام اینو بخرم ولی الان پلاس دارم 6 ماه دیگه تموم میشه. طرف میگه تو بخر ما 6 ماه دیگه برات فعال میکنیم. یا اصلا بعد اینکه پلاست تموم شد خودش خودکار اعمال میشه. پلاس من ظ3 هست. قیمتش خیلی خوبه ولی خوب تو تخفیفه ممنون میشم یه کمکی بکنید جیکار کنم با تشکر از عزیزان

اگه قراره رو اکانتی که الان پلاس داری فعالش کنه که اتومات اضافه میشه ولی اگه بخواد یه اکانت دیگه بهت بده فقط میتونی اعتماد کنی که اونموقع اکانت یکساله رو بده یا اصلا اکانت بده .

• Like
Reactions: rezaaanam
دوستان من یک پلاس پرمیوم ارزون پیدا کردم منتها فعلا تا 6 ماه دیگه خودم پلاس دارم ولی صاحبش میگه اشکال نداره الان بخر 6 ماه دیگه برات فعالش میکنیم.اصلا شدنیه همچین چیزی؟ لطفا اگه میدونید کمک کنید یهو ضرر نکنم

Attachments

• Screenshot 2025-10-09 164727.png
    Screenshot 2025-10-09 164727.png
    8.4 KB · مشاهده: 8
دوستان من یک پلاس پرمیوم ارزون پیدا کردم منتها فعلا تا 6 ماه دیگه خودم پلاس دارم ولی صاحبش میگه اشکال نداره الان بخر 6 ماه دیگه برات فعالش میکنیم.اصلا شدنیه همچین چیزی؟ لطفا اگه میدونید کمک کنید یهو ضرر نکنم
سخت می شه اعتماد کرد شما معادل دلاریشو ذخیره کن تا 6 ماه دیگه.

پس شدن شدنی؟ اگه بگم همین الان فعال کن چی ?ps5که میزاره دو تا plus روش فعال باشه؟
اکانت بهت می ده که ده تا اکانت پلاس هم بزنی رو کنسول مشکلی نداره.
الان می تونی بگیری ازش ولی خب مدتش از همین الان شروع می شه و از دستت می ره. بخوای هم پولو بدی بذاری 6 ماه دیگه ریسکه.

اکانت بهت می ده که ده تا اکانت پلاس هم بزنی رو کنسول مشکلی نداره.
الان می تونی بگیری ازش ولی خب مدتش از همین الان شروع می شه و از دستت می ره. بخوای هم پولو بدی بذاری 6 ماه دیگه ریسکه.
ریسک نکردم و گفتم اکانت بده راحت داد خیلی بچه خوبی بود الکی شک کرد بودم ولی به جاش یه فروشنده معتبر در ازای 6 ماه از دست رفته پیدا کردم با قیمت هایی که برام منصفانه س..

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or