impish61
کاربر سایت
اینکه میگن پلاسهای ریجن اوکراین مشکل دارن و احتمال بن شدن دارن درسته؟ریجن اوکراین مدنظرتونه یا ترکیه؟
اینکه میگن پلاسهای ریجن اوکراین مشکل دارن و احتمال بن شدن دارن درسته؟ریجن اوکراین مدنظرتونه یا ترکیه؟
سلام دوست عزیزسلام دوستان وقتتون بخیر
جای معتبر برای خرید پلاس معرفی میکنید؟
چون سونی دوست نداره شما که اوکراینی نیستی ارزونتر بخری میاد در سال یک بازه زمانی ۳ روزه رو انتخاب میکنه و اینطور اکانتها رو بن میکنه. (تجربی گفتم)اینکه میگن پلاسهای ریجن اوکراین مشکل دارن و احتمال بن شدن دارن درسته؟
تحربه شخشی من اینه که 7,8 ماهی هست ریجن اوکراین خریدم (اکانت کامل شامل همه ظرفیت ها) هیچ مشکلی نداشتهاینکه میگن پلاسهای ریجن اوکراین مشکل دارن و احتمال بن شدن دارن درسته؟
عجب ماهیه فوق العاده است راحت ۴-۵ تا بازی از ویش بیستم رو آوردن
اشتباهی Mortal Kombat 1: Khaos Reigns Expansion را خریدم
برای من که کار نکرد نه روی UK و نه رو اکانت استرالیانمیدونم کس دیگه ای جایی اشاره کرده یا نه، این کد Gamescom 2025 برای پلی استیشن پلاس پرمیوم 14 روزه ست و رایگانه.
کد: M88P-FLHL-LRAE
این کد هم برای استرالیاست: XBXR-LF9T-42XK
* محدودیتی در تعداد ردیم نداره ولی فقط روی ریجن UK کار میکنه و نیازی به کردیت کارت نداره.
View attachment 389162
برای دیشب بود فقط، منقضی شدهبرای من که کار نکرد نه روی UK و نه رو اکانت استرالیا
ارورش چیه ؟سلام دوستان وقتتون بخیر
بنده یک اکانت پلاس اکسترا ظرفیت ۳ ریجن فرانسه از دیجیتال فکتوری خریدم ولی یه مشکلی دارم اینه که به سرورهای ea متصل نمیشه دی ان اس های مختلفی هم تست کردم اما با اکانت خودم به راحتی وصل میشه!
بازی های دیگه رو هنوز تست نکردم
علتش چیه؟
کانکشن ارور میده اکانت جدید هم ساختمارورش چیه ؟
یه نظر از روی هیچی بدم اینه که هر اکانت ea فقط به یک اکانت psn لینک میشه . یعنی برای اکانت ظرفیت ۳ باید یه اکانت ea دیگه بسازی
پس هیچی دیگه.کانکشن ارور میده اکانت جدید هم ساختم
برام سواله که چرا تو اکانت خودم به سرورای ea وصل میشه ولی با همون dns و اینترنت توی اکانت پلاس وصل نمیشه
حتی dns و اینترنت های دیگه رو هم تست کردم و مشکل حل نشده
شلتر رو امتحان کردم بدون مشکل وصل شدپس هیچی دیگه.
میتونی با یه بازی دیگه مثل diablo کنی . یا از سرویس روبوپینگ استفاده کنی و با کنسول شیر کنی من با این سرویس همه بازیای آنلاین رو راحت بازی میکنم بدون قطع شدن.