EL-BARTO
کاربر سایت
مثل اینکه اون بازی Tiny Tina قبلا توی DLC های بازی Borderlands Handsome Collection بوده! که اونم خیلی وقت پیش اومد رو پلاس! ماه قبل با Godfall خراب کردن این ماه با این!
مشکل از اینترنت ماست چند وقتی هست که صیانت نامحسوسسلام
میگم کسی با سرور های سونی برا دانلود بازی یا آپدیت مشکلی نداره؟
سرعت به شدتت پایین اومده
درحالی که سرعت دانلود تو سایتهای ایرانی خوبه
سونی فکر همه چی رو کرده فقط PS Now یک ماهه وجود داره
دیگه یک ساله وجود خارجی نداره
بله توی استور یک ماهه هست فقط ولی فعلا کدهای یک ساله تو سایت ها هست خودم غروب دو سال گرفتم و ریدیم هم شدالان کد های now قابل ریدیم کردن هستن ؟ میخوام یکساله بخرم
سونی هم سریع امکان خرید مستقیم رو برداشت
آخه میلیون هم الان پولی نیستاون ۱۰۰ دلاری مخصوص ماست که به ۴۰۰ تا بازی درسترسی داریم .
ولی سالی ۱۰۰ دلار یعنی سالی ۳ ملیون که هزینه کمی نیست .
اگه بشه اشتراکی چیزی خرید که عین گیم پس نصف اینا بیفته خیلی خوب میشه بنظرماون ۱۰۰ دلاری مخصوص ماست که به ۴۰۰ تا بازی درسترسی داریم .
ولی سالی ۱۰۰ دلار یعنی سالی ۳ ملیون که هزینه کمی نیست .
منم یدونه یه ساله گرفتم اگه تهش ضایع نشیمبله توی استور یک ماهه هست فقط ولی فعلا کدهای یک ساله تو سایت ها هست خودم غروب دو سال گرفتم و ریدیم هم شد
منم عصر یکساله زدم و در حال حاضر تو بحران مالی به سر میبرم بعد از این حرکتمنم یدونه یه ساله گرفتم اگه تهش ضایع نشیم![]()
خیلی هم عالی من حسساب کلا یک میلیون و هفتصد پول داشت که مال دوستم بود با اون خریدم تا قیمت ها رو بالا نبردن گفتم پول دوستم رو بعدا از یه جایی جور کنممنم عصر یکساله زدم و در حال حاضر تو بحران مالی به سر میبرم بعد از این حرکت![]()
ضایع چرا ؟ خود سونی گفت که دارنده های now به سرویس پرمیوم آپگرید میشن و رسمیه.
من از دوجا سفارش دادم اما تحویل داده نشده. فکر کنم بی نصیب بمونیم آخر سرخیلی هم عالی من حسساب کلا یک میلیون و هفتصد پول داشت که مال دوستم بود با اون خریدم تا قیمت ها رو بالا نبردن گفتم پول دوستم رو بعدا از یه جایی جور کنم