PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام. پلاس تخفیف 50 درصدی خورده. ارزش داره بگیرم؟ من کم آنلاین بازی میکنم ولی هم بخش آنلاین هم تخفیف ها و هم بازیهای رایگانش داره وسوسه ام میکنه دوباره برم سراغش
حداقلش بازی های رایگان ماهانه هستش که ارزشش رو داره
یکم مولتی پلیر بازی کنی دوباره دستت گرم میشه فقط مولتی میزنی 😊

• Like
Reactions: Democracy
دوستان سلام. پلاس تخفیف 50 درصدی خورده. ارزش داره بگیرم؟ من کم آنلاین بازی میکنم ولی هم بخش آنلاین هم تخفیف ها و هم بازیهای رایگانش داره وسوسه ام میکنه دوباره برم سراغش
نریمان به نظرم حتما بگیر... و اگه هنوز نرفتی نسل 9، شده 5 دقیقه رو PS5 دوست یا اشنا لوگین کن و بازی های پلاس کالکشن رو به لایبرری اضافه کن.. برای اینکه اگه در اینده لیستش پرید یا تغییر کرد تو پاچه نره... من این کار رو کردم چون بعضی از بازی هارو نداشتم.

و اینکه تو 1 سال اخیر بازی های فری برای 5 زیاد جالب نبوده. ولی خب از طرفی قابل درکه چون اول نسلیم. به نظرم 1 سال اینده از این نظر هم بهتر باشه. احتمالا برای 4 هم خوب باشه از اون جایی که اخر کار هست....

• Love
فقط برای کسایی که الان ندارن خورده؟

• Like
فقط برای کسایی که الان ندارن خورده؟
بله فقط برای کسانی که پلاس ندارن تخفیف خورده

نریمان به نظرم حتما بگیر... و اگه هنوز نرفتی نسل 9، شده 5 دقیقه رو PS5 دوست یا اشنا لوگین کن و بازی های پلاس کالکشن رو به لایبرری اضافه کن.. برای اینکه اگه در اینده لیستش پرید یا تغییر کرد تو پاچه نره... من این کار رو کردم چون بعضی از بازی هارو نداشتم.

و اینکه تو 1 سال اخیر بازی های فری برای 5 زیاد جالب نبوده. ولی خب از طرفی قابل درکه چون اول نسلیم. به نظرم 1 سال اینده از این نظر هم بهتر باشه. احتمالا برای 4 هم خوب باشه از اون جایی که اخر کار هست....

گرفتم :دی دوباره برم سراغ مولتی آنچارتد :-"

سه تا بازی زباله ، واقعا که دست سونی درد نکنه
واقعا سونی داره چیکار میکنه من نمیدونم هر ماه بدتر از ماه قبل از اونور ماکرو هر ماه بهتراز ماه قبل
من خودم گفتم سونی این ماه بخاطر رو کم کنی هم که شده پلاسو ابرومند میکنه که کلا دیدم ولش کرده

32e992a349ef94208f42fc1a767d6a7b7a94e3b9.jpg

برای منکه بیشتر تنها بازی میکنم، هیچ کدومش به کارم نمیاد. اما واقعا در مقایسه با ماه های قبل خیلی خوب بود! اگر PS5 میداشتم که عالی بود.

سلام
میگم کسی با سرور های سونی برا دانلود بازی یا آپدیت مشکلی نداره؟
سرعت به شدتت پایین اومده
درحالی که سرعت دانلود تو سایتهای ایرانی خوبه

سلام
میگم کسی با سرور های سونی برا دانلود بازی یا آپدیت مشکلی نداره؟
سرعت به شدتت پایین اومده
درحالی که سرعت دانلود تو سایتهای ایرانی خوبه
مشکل از اینترنت ماست چند وقتی هست که صیانت نامحسوس :دی شدیم سرعت از سرورهای خارجی به شدت کم شده ولی از سرورهای داخلی سرعت عادیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or