Mahdi_Mansouri
کاربر سایت
سلام.فعلا فقط پلاس دو روزه هست که میتونید بگیرید.دوستان در حال حاضر روشی برای گرفتن پلاس رایگان نیست؟
سلام.فعلا فقط پلاس دو روزه هست که میتونید بگیرید.دوستان در حال حاضر روشی برای گرفتن پلاس رایگان نیست؟
1 تا وقتي plus داري بازيت هست و اجرا ميشهسلام دوستان چند تا سوال
1- بازی هایی که رایگان میشن تو ماه اگه اونارو به کتابخونم اضافه کنم بعد 1 ماه که مهلتش تموم شد دیگه نمیتونم بصورت رایگان بازیش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟اد وانس یا دی ال سی ها چطور همچنین تم ها
2-بازی هایی که پلاس تو یه ماه رایگان میده محدودیتی نسبت به نسخه قبلی دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-با پلاس اکانت رو هک نمی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سه شنبه 4 روز دیگه بازیها میان تو استوردوستان چرا بازياي اين ماه پلاس رو فري نميكنن؟
دو سه روز هم كه از ماه گذشته، استور امريكا
شديدن عطش به دوباره بازي كردن NBA2K16 دارم
اهان متشكر لطف كرديسه شنبه 4 روز دیگه بازیها میان تو استور
درود و ممنونسلام.فعلا فقط پلاس دو روزه هست که میتونید بگیرید.
من گاهی اوقات که میخوام بگیرم us و بعد california میزنمدرود و ممنون
و یه سوال دیگه کدوم کشور رو برای ساختن اکانت برای دریافت دو روز پلاس رایگان بزنم؟
پلاس 2 روزه رو فقط 7 بار ینی جمعا 14 روز میده.بعد اون دیگه نمیدهدرود و ممنون
و یه سوال دیگه کدوم کشور رو برای ساختن اکانت برای دریافت دو روز پلاس رایگان بزنم؟
دوستان این بازی های جدید پلاس کی منتشر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سه شنبه 4 روز دیگه بازیها میان تو استور
14 روز هم مجانی هست؟؟پلاس 2 روزه رو فقط 7 بار ینی جمعا 14 روز میده.بعد اون دیگه نمیده
پلاس 14 روزه خواستی بهم بگو.هر کسی هم خواست بگه
رایگان هست ولی کریدت کارت یا پی پال میخواد دیگه وگرنه روش خاصی که استفاده نمیشه14 روز هم مجانی هست؟؟
روشش رو اگه بگی ممنونم
اره اینو میدونم ولی منظورم اینه چند بار با کردیت کارت فیک خواستم پلاس بگیرم نشدهرایگان هست ولی کریدت کارت یا پی پال میخواد دیگه وگرنه روش خاصی که استفاده نمیشه
نه ولی اگه خواستی پلاس 14 روزه دارماره اینو میدونم ولی منظورم اینه چند بار با کردیت کارت فیک خواستم پلاس بگیرم نشده
شما راهی نداری برای پی بال یا کردیت کارت فیک؟